BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Kakav golgeter Rosol, cijepa mrežu kako poželi 

5:0 

Ne zaslužujemo te Damire

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali znao sam da ce ga poderati.. Uvijek kad izgleda najlosiji, on proigra 

Sto bi reko EDO MAJKA
u jednoj svojoj pjesmi Ozeziiiiii 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bijezi Dzumi iz hladovine
Ono je WTA, nemaš pojma ni kako se koja organizacija zove a pričaš tu nešto protiv Tome, pojma ti nemaš o tenisu, ne brukaj seEthel je napisao/la:Ma mislio sam na one zenskeForster je napisao/la:ITF turniri su Futures turniriEthel je napisao/la:Nemoj ti Tomo na Futures turnire nego na ITF turnire![]()
Za samo 3 dana uspio izgubiti od 700-nekog i 1590. igraca svijeta![]()
![]()
Daj neko kvalitetan link, crk'o mi tv prije 10 minuta,![]()
![]()
EdoMajka100 je napisao/la:Sad ce njega rosi izmazat

Paćeniče jedan, jedino ko će koga izmazat ćeš ti Nadalu šupak

-
- Kontakt:
Opaaaa majstoreeee

- TMmanija2012
- Kontakt:
Valja sad dobiti onog živća Fogninija
Hvala DzumiForster je napisao/la:Hoćemo NULU![]()
![]()
![]()

Doktorski, Fognini u drugom kolu

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Matematika jasna dva zabara mora izbaciti do polufinala 
Ja sam rekao jos dok je igrao Maroku da treba prestati igrati CH turnire a mnogi su me ovdje napali, i nadam se da nece vise nikad igrati ch

Ja sam rekao jos dok je igrao Maroku da treba prestati igrati CH turnire a mnogi su me ovdje napali, i nadam se da nece vise nikad igrati ch
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pa hajde kobajagi lakse skupiti poene igrajuci protiv slabije rangiranih igraca,a kod njega kontra.esprit24 je napisao/la:Matematika jasna dva zabara mora izbaciti do polufinala
BosnaE
Edo na kasi, ubio kladionice, znao da će biti 2-0

CH turnire moze ganjati na hardu nemam problema s tim s obzirom da bi tesko prolzio kvalifikacije , ovako dok ima sljake mislim da treba igrati sto vise ATP turnira na istoj...
- EdoMajka100
- Kontakt:

Evo ja citam gledam pa opet procitam i opet gledam i nevjerujem ili ste vi ovdje svi ludi ili se pravite ludi hajde nek svi koji misle da ga je stvarno ovaj dobio a da mu rosol nije pustio to kazu da vidimo koliko ce vas se skupit do veceras (meni u pp ili ovdje) pa sta ste vi mislili da ce on par dana nakon svadbe doc da igra ozbiljno neki turnir u hrvatskoj
(

BMW provozaj dalje.EdoMajka100 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ja citam gledam pa opet procitam i opet gledam i nevjerujem ili ste vi ovdje svi ludi ili se pravite ludi hajde nek svi koji misle da ga je stvarno ovaj dobio a da mu rosol nije pustio to kazu da vidimo koliko ce vas se skupit do veceras (meni u pp ili ovdje) pa sta ste vi mislili da ce on par dana nakon svadbe doc da igra ozbiljno neki turnir u hrvatskoj
(umag
) joooooooj
eee svasta pa rosol se poigro sa bautistom na RG a da ga ovaj dobije e sto se vi ovdje mozete i lozit to nije normalno
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- EdoMajka100
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:BMW provozaj dalje.EdoMajka100 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(umag
) joooooooj
eee svasta pa rosol se poigro sa bautistom na RG a da ga ovaj dobije e sto se vi ovdje mozete i lozit to nije normalno
Da je on njega dobio normalno da mu nije rosi pustio ja bi mu skino kapu al jbg pustio mu je mec treba realno govorit.. ja cekam u pp nikog nema

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma normalno , kako ti kazes direktore.EdoMajka100 je napisao/la:sajo10 je napisao/la:BMW provozaj dalje.EdoMajka100 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(umag
) joooooooj
Da je on njega dobio normalno da mu nije rosi pustio ja bi mu skino kapu al jbg pustio mu je mec treba realno govorit.. ja cekam u pp nikog nemavjerovatno ste skontali o cemu pricam

BosnaE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma pustio mu Rosol, šta vam je
Nisam gledao meč, došli mi gosti, nešto malo sam uspio upratit i ovo što sam vidio, bio je dobar. Sad na Fogninija, Fognini je apsolutni favorit ali Fognini je cirkuzant pa zavisi kako će odigrat, zna on ćesto nabijat lopte u out.

Nisam gledao meč, došli mi gosti, nešto malo sam uspio upratit i ovo što sam vidio, bio je dobar. Sad na Fogninija, Fognini je apsolutni favorit ali Fognini je cirkuzant pa zavisi kako će odigrat, zna on ćesto nabijat lopte u out.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.