coelho41 je napisao/la:ma ovaj Inter je k.arina, kakav bunker, da nije prijateljska utakmica završili bi gore nego Roma u Ligi Prvaka, ubiše ih ova omladina
šta me ušutio Mario, ovo jedino Ulreich od svih igrača ne bi poentiro da je izašo 1vs1 s ovim golmanom, Rode je ovo postigao
hhhhhhh
 ,sta da ti kayem ,ne bi se bas slozio da bi ih nabili nisu oni toliko lose odigrali ,defanizvu najbolje
 ,sta da ti kayem ,ne bi se bas slozio da bi ih nabili nisu oni toliko lose odigrali ,defanizvu najbolje   , drugo poluvirjeme je pokazalo nasu staru boljku da jednostavno ne znamo i pretesko igramo protiv ekipa koje znaju dobro org .bunker,pokazalo se da  ,haj eto prijateljska je onaj gol gecea ,tesko da bi  se ona prilika desila u ozbiljnijem mecu ,ali eto ,na racun prvog ubojitog poluvrmena mozemo reci da smo bolji ,pa i u drugom smo bili ali manjeg je to inteziteta bilo .i u spavanka .Generalno bolji smo bili ,ali jalovi
 , drugo poluvirjeme je pokazalo nasu staru boljku da jednostavno ne znamo i pretesko igramo protiv ekipa koje znaju dobro org .bunker,pokazalo se da  ,haj eto prijateljska je onaj gol gecea ,tesko da bi  se ona prilika desila u ozbiljnijem mecu ,ali eto ,na racun prvog ubojitog poluvrmena mozemo reci da smo bolji ,pa i u drugom smo bili ali manjeg je to inteziteta bilo .i u spavanka .Generalno bolji smo bili ,ali jalovi   ,mora se naci recept za bunker  ,mora.
 ,mora se naci recept za bunker  ,mora.  
 Stvari su jednostavne mi ce i ovu sezonu igrati kao i predhodne dvije u to nema sumlje.Neka nam je bog na pomoci ,sto se tice Lp ,ostanemo li samo na rafinji ,sto se tice desnog bocnog.

,ima jos vremena do pocetka sezone da se trgne.
,ima jos vremena do pocetka sezone da se trgne.
 solidno videnje,ali sacekajmo jos neko vreme pa cemo donijeti konacn sud.
  solidno videnje,ali sacekajmo jos neko vreme pa cemo donijeti konacn sud. 

ne bih ja volio da se sva igra na njemu bazira, ako ce nam on biti glavni igrac nema od nas hljeba. Da ga hoce Vidal istjerati volio bih neg ista. Ako Guardiola ode, ode i on s njim 100%
 ne bih ja volio da se sva igra na njemu bazira, ako ce nam on biti glavni igrac nema od nas hljeba. Da ga hoce Vidal istjerati volio bih neg ista. Ako Guardiola ode, ode i on s njim 100%