BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- EdoMajka100
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Pa normalno da mu je pustio sta ste vi mislite
eto ako on sutra dobije fogninija eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ono sto se ne moze desiti ni u najludim snovima ja cu ovdje napisat da je on dobio rosola a da mu ovaj nije pustio naravno u sto necu vjerovat nego eto samo malo da se i ja "lozim" sa vama da vidim kako je to sam sebe lagati a misliti nesto drugo jel ok.. 
Mučki provokatorEdoMajka100 je napisao/la:Pa normalno da mu je pustio sta ste vi misliteeto ako on sutra dobije fogninija eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ono sto se ne moze desiti ni u najludim snovima ja cu ovdje napisat da je on dobio rosola a da mu ovaj nije pustio naravno u sto necu vjerovat nego eto samo malo da se i ja "lozim" sa vama da vidim kako je to sam sebe lagati a misliti nesto drugo jel ok..
Moderatori sunce vam ****, hoćete se sjetit da dođete?
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Jeste li sad skontali da mu je igranje na Challengeru sprdnja ?
BMW, haveru imaš li ti pametnijeg posla!? Koliko imaš godina majke ti? :O
BMW, haveru imaš li ti pametnijeg posla!? Koliko imaš godina majke ti? :O
- EdoMajka100
- Kontakt:
Forster je napisao/la:Mučki provokatorEdoMajka100 je napisao/la:Pa normalno da mu je pustio sta ste vi misliteeto ako on sutra dobije fogninija eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ono sto se ne moze desiti ni u najludim snovima ja cu ovdje napisat da je on dobio rosola a da mu ovaj nije pustio naravno u sto necu vjerovat nego eto samo malo da se i ja "lozim" sa vama da vidim kako je to sam sebe lagati a misliti nesto drugo jel ok..
![]()
Dobro bolan sta si zapeo sa ti moderatorima kad i ti znas da je onako kako ja govorim pustio mu i gotovo priznaj bolan ha ja reci i ja msm da mu je pustio i gotovo nece te drugi forumasi zamrzit..
- bistrikboy
- Kontakt:
Jel' se rukovao?
Bravo Damire!
Bravo Damire!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
nodyamidza
- Kontakt:
EdoMajka100 je napisao/la:Forster je napisao/la:Mučki provokatorEdoMajka100 je napisao/la:Pa normalno da mu je pustio sta ste vi misliteeto ako on sutra dobije fogninija eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ono sto se ne moze desiti ni u najludim snovima ja cu ovdje napisat da je on dobio rosola a da mu ovaj nije pustio naravno u sto necu vjerovat nego eto samo malo da se i ja "lozim" sa vama da vidim kako je to sam sebe lagati a misliti nesto drugo jel ok..
![]()
BMW sidji sa biljke, udji u auto proslog ti nicka i provozaj se malo, osjeti pravi adrenalin a ne da se istresas ovdje pred rajom koja normalno hoce da diskutuje..
BMW
Dobro bolan sta si zapeo sa ti moderatorima kad i ti znas da je onako kako ja govorim pustio mu i gotovo priznaj bolan ha ja reci i ja msm da mu je pustio i gotovo nece te drugi forumasi zamrzit..
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir sutra drugi meč na centralnom terenu, program počinje od 17:30h. Idemo majstoree. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Unofficialpage je napisao/la:Damir sutra drugi meč na centralnom terenu, program počinje od 17:30h. Idemo majstoree.
Znači sutra na Areni definitivno
Edo Maajka trajni...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uskoro počinje Mirza
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mirza rutinski uzima prvi Set 6:4
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Mirza odlican danas.. bravo majstore!! Malo nam je Tomo pokvario dan,al zato su blistali Damir,Mirza i Amel

- firefirefirely
- Kontakt:
Bravo Mirza 6-4 6-2.. Dobar je bio
Bravo Mirza
rutinski mirza
sutra protiv gojkowiza za qf idemo majstore. mogla bi ovo biti fina sedmica za nas tenis nakon nekoliko razočaravajućih
@bmw @edomajka

@bmw @edomajka
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rutinski. Bit' će Mirza još bolji sljedeći meč, nakon šljake nije se lahko odmah priviknuti na beton. Imao je samo jedan dan treninga na betonu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo mirza,gojowczyk sledeci,jeste neugodan protivnik ali jos je miljama daleko od prave forme,bio je dugo povredjen,gledajuci zrijeb,mirza ovdje komotno moze najmanje do finala,gojovczyk,,bemelmans i przysiezny bi mu mogli stojati na putu do finala,a nijedan od njih trenutno ne blista a sto se tice druge polovice zrijeba nema neke nepremostive prepreke,tako da ovdje ocekujem velike stvari od mirze. 
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Re: AW: RE: Re: BiH Tenis
Sta ti je najjace? Pa ja sam moderator na ovoj temi koliko i ti, de malo ukljucite oci i logiku.Ethel je napisao/la:A najjace mi je moderator dodje i ostavi komentar, a ne banuje spamera.Forster je napisao/la:Normalno, moderatori standardno na nivou, čovjeku je ovo peti account, moraš prijavit' 10-ak put da bi se neko od njih sjetio doći na ovu temuPapastathopoulos je napisao/la:A dosadnog insana Boze ti sacuvaj..
3/3 danas![]()
Edit: ne vidjoh prije mog komentara da je neko vec objasnio stvar. Prijavite brate post, pa ce zaduzeni moderator da se pozavavi problemom.
Bravo Damire za danasnji mec!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.