Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Mučki provokatorEdoMajka100 je napisao/la:Pa normalno da mu je pustio sta ste vi misliteeto ako on sutra dobije fogninija eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ono sto se ne moze desiti ni u najludim snovima ja cu ovdje napisat da je on dobio rosola a da mu ovaj nije pustio naravno u sto necu vjerovat nego eto samo malo da se i ja "lozim" sa vama da vidim kako je to sam sebe lagati a misliti nesto drugo jel ok..
Forster je napisao/la:Mučki provokatorEdoMajka100 je napisao/la:Pa normalno da mu je pustio sta ste vi misliteeto ako on sutra dobije fogninija eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ono sto se ne moze desiti ni u najludim snovima ja cu ovdje napisat da je on dobio rosola a da mu ovaj nije pustio naravno u sto necu vjerovat nego eto samo malo da se i ja "lozim" sa vama da vidim kako je to sam sebe lagati a misliti nesto drugo jel ok..
![]()
Moderatori sunce vam ****, hoćete se sjetit da dođete?
EdoMajka100 je napisao/la:Forster je napisao/la:Mučki provokatorEdoMajka100 je napisao/la:Pa normalno da mu je pustio sta ste vi misliteeto ako on sutra dobije fogninija eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ono sto se ne moze desiti ni u najludim snovima ja cu ovdje napisat da je on dobio rosola a da mu ovaj nije pustio naravno u sto necu vjerovat nego eto samo malo da se i ja "lozim" sa vama da vidim kako je to sam sebe lagati a misliti nesto drugo jel ok..
![]()
Moderatori sunce vam ****, hoćete se sjetit da dođete?
BMW sidji sa biljke, udji u auto proslog ti nicka i provozaj se malo, osjeti pravi adrenalin a ne da se istresas ovdje pred rajom koja normalno hoce da diskutuje..
BMW
Dobro bolan sta si zapeo sa ti moderatorima kad i ti znas da je onako kako ja govorim pustio mu i gotovo priznaj bolan ha ja reci i ja msm da mu je pustio i gotovo nece te drugi forumasi zamrzit..
Unofficialpage je napisao/la:Damir sutra drugi meč na centralnom terenu, program počinje od 17:30h. Idemo majstoree.
Sta ti je najjace? Pa ja sam moderator na ovoj temi koliko i ti, de malo ukljucite oci i logiku.Ethel je napisao/la:A najjace mi je moderator dodje i ostavi komentar, a ne banuje spamera.Forster je napisao/la:Normalno, moderatori standardno na nivou, čovjeku je ovo peti account, moraš prijavit' 10-ak put da bi se neko od njih sjetio doći na ovu temuPapastathopoulos je napisao/la:A dosadnog insana Boze ti sacuvaj..
3/3 danas![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.