Otvori brate Navijacka Scena BiH, Dnevni Avaz page, Klub Navijaca Sila Nebeska, pa ces vidjeti sta se desilo...FKMLADOSTDK je napisao/la:Šta je to bilo na utakmici sa Jedinstvom, a i poslije u policijskoj stanici, ima li itko informaciju?
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Manite se politike . Ovo je sportski forum i tako treba da ostane .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
Re: RE: Re: FK Rudar Prijedor
I koliko vas planira doći jeli se zna šta ? Nemate se čega bojati kao što je već navedeno .FKMLADOSTDK je napisao/la:Ma normalna stvar da cemo doci i sportski navijati za svoj tim bez ikakvih provokacija bilo koga, ali ako je policija ono uradila navijačima Jedinstva samo zbog transparenta i zastave, onda su oni i njihovi pretpostavljeni bolesnici i volio bih da nas upozorite na njih kao takve. Crvena Legija kao navijači FK Mladost nikad ne prave incidente niti najmanje vrste, čak su i psovke zabranjene upravo zbog strukture navijača, ali isto tako nečemo nikad dozvoliti nikakvoj policiji niti specijalnim snagama da nam udare nekoga od nas. To bi bila katastrofalna situacija. Među našim navijačima ima dosta žena i djece koje čemo životima braniti, uostalom kao i što bi svi vi tako postupili. Podržavanjem i podstrekivanjem rasizma i nacionalizma svi gubimo.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
skelar je napisao/la:I koliko vas planira doći jeli se zna šta ? Nemate se čega bojati kao što je već navedeno .FKMLADOSTDK je napisao/la:Ma normalna stvar da cemo doci i sportski navijati za svoj tim bez ikakvih provokacija bilo koga, ali ako je policija ono uradila navijačima Jedinstva samo zbog transparenta i zastave, onda su oni i njihovi pretpostavljeni bolesnici i volio bih da nas upozorite na njih kao takve. Crvena Legija kao navijači FK Mladost nikad ne prave incidente niti najmanje vrste, čak su i psovke zabranjene upravo zbog strukture navijača, ali isto tako nečemo nikad dozvoliti nikakvoj policiji niti specijalnim snagama da nam udare nekoga od nas. To bi bila katastrofalna situacija. Među našim navijačima ima dosta žena i djece koje čemo životima braniti, uostalom kao i što bi svi vi tako postupili. Podržavanjem i podstrekivanjem rasizma i nacionalizma svi gubimo.
Još uvijek neznamo, ali mislim oko 150.
Ma daleko od toga da se bojimo, doći ćemo i vidjet ćemo. Ako nam dozvole, zavisno od vremena i situacije, možda malo i grad upoznati.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Za sve zainteresovane navijace koji dolaze u PD mogu se slobodno obratiti Lesevima koji su u PD na utakmicama svaki malo i imaju najbolje iskustvo. A za sve ove ostale takozvane goste Prijedora u PL utakmicama koji tvrde da ih je policija brutalno docekala zelim isti takav docek na svim terenima u PL. Ako neko ima nesto da doda na ovo molio bih da mi posalje poruku a ne da se dopisujemo preko postova. Hvala.
Nikad ne piši na forumima koliko vas gdje ide, mogu vam organizovati "doček" i oni i murija. Vidiš da lole nisu maknule iz '92.FKMLADOSTDK je napisao/la: Još uvijek neznamo, ali mislim oko 150.
Ma daleko od toga da se bojimo, doći ćemo i vidjet ćemo. Ako nam dozvole, zavisno od vremena i situacije, možda malo i grad upoznati.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
E, aj nemoj lupati. Pitaj svoje iz Tuzle kako su se proveli kad su bili ovde u Prijedoru. Nemojte ljudi lupati gluposti nema potrebe za tim. Ti da si kakav navijac znao bi kakvo je gostovanje u Prijedoru.VolimTz je napisao/la:Nikad ne piši na forumima koliko vas gdje ide, mogu vam organizovati "doček" i oni i murija. Vidiš da lole nisu maknule iz '92.FKMLADOSTDK je napisao/la: Još uvijek neznamo, ali mislim oko 150.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Rudar Prijedor
Nepotrebno pisanje gluposti . Očigledno autor ovog komentara nikad nije boravio u PD kao navijač pa je logično da će i napisati takav komentar . Mnogo navijačkih grupa je gostovalo u PD u prethodnim godinama i ako se ne varam u većinskom slučaju nikad nije bilo velikih incidenata ako ne i nikakvih .VolimTz je napisao/la:Nikad ne piši na forumima koliko vas gdje ide, mogu vam organizovati "doček" i oni i murija. Vidiš da lole nisu maknule iz '92.FKMLADOSTDK je napisao/la: Još uvijek neznamo, ali mislim oko 150.
E da ne zaboravim ko jos od navijačkih grupa surađuje sa "murijom" ? Gluposti .
Ništa od Stevića izgleda . Spisak je skraćen na 25 igrača i to je to . Otpali su neki nisam siguran tačno ali mislim da je iz Borca jedan bio .
Ako ništa, vi kao navijači treba da osudite ovakvo maltretiranje od strane lokalne policije. Ovo se može desiti i vama. A većina vas naprotiv podržava ovo što se desilo. Pa u koju poziciju to vas stavlja ? U isti koš sa murijom. Uglavnom, pokazali ste sada ko ste i šta ste. Ajd zdravo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ja lično ne podržavam ništa sa murijom . Dok se ne dokaže da je tako bilo kako se kaže ja neću davati nikakve komentare . I dešavalo se i nama a i svima drugima a i dešavaće se i dalje . Nažalost . Ali tako je kako je gdje živimo ništa čudno .VolimTz je napisao/la:Ako ništa, vi kao navijači treba da osudite ovakvo maltretiranje od strane lokalne policije. Ovo se može desiti i vama. A većina vas naprotiv podržava ovo što se desilo. Pa u koju poziciju to vas stavlja ? U isti koš sa murijom. Uglavnom, pokazali ste sada ko ste i šta ste. Ajd zdravo.
Sva ova događanja su samo naškodili klubu Rudar bez ikakvih potreba . Sad ce naravno savez da nas stavi na "oko" pa da mogu odmah po kaznama da krenu .
I šta na kraju će da bude sa finalom Kupa RS ? Pehar kupi prašinu danima a niko nista ? Što ne podijele lovu na pola i svi zadovoljni
Nego da se vratimo nazad sportskim događanjima . Subota prva utakmica protiv Mladosti . Prognoze . Ja bi bio sretan i sa minimalnom pobjedom .
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Prognoza:skelar je napisao/la:Ja lično ne podržavam ništa sa murijom . Dok se ne dokaže da je tako bilo kako se kaže ja neću davati nikakve komentare . I dešavalo se i nama a i svima drugima a i dešavaće se i dalje . Nažalost . Ali tako je kako je gdje živimo ništa čudno .VolimTz je napisao/la:Ako ništa, vi kao navijači treba da osudite ovakvo maltretiranje od strane lokalne policije. Ovo se može desiti i vama. A većina vas naprotiv podržava ovo što se desilo. Pa u koju poziciju to vas stavlja ? U isti koš sa murijom. Uglavnom, pokazali ste sada ko ste i šta ste. Ajd zdravo.
Sva ova događanja su samo naškodili klubu Rudar bez ikakvih potreba . Sad ce naravno savez da nas stavi na "oko" pa da mogu odmah po kaznama da krenu .
I šta na kraju će da bude sa finalom Kupa RS ? Pehar kupi prašinu danima a niko nista ? Što ne podijele lovu na pola i svi zadovoljni
Nego da se vratimo nazad sportskim događanjima . Subota prva utakmica protiv Mladosti . Prognoze . Ja bi bio sretan i sa minimalnom pobjedom .
FK MLADOST 2:1 FK RUDAR
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Šta su tražili to su dobili,i neka su dobili,trebali su i više.U Prijedor su dolazile mnoge navijačke grupe,jače,brojnije,poznatije i bitnije od Bišćana pa nikad nije bilo belaja ni sa kim.Kad dolaziš u goste kod nekoga,pazi kako se ponašaš.To roditelji djecu uče od kad prohodaju i progovore.VolimTz je napisao/la:Ako ništa, vi kao navijači treba da osudite ovakvo maltretiranje od strane lokalne policije. Ovo se može desiti i vama. A većina vas naprotiv podržava ovo što se desilo. Pa u koju poziciju to vas stavlja ? U isti koš sa murijom. Uglavnom, pokazali ste sada ko ste i šta ste. Ajd zdravo.
Mens sana in corpore sano.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Mislim da nije uredu da tako pises, ako si roditelj (a vjerovatno nisi) ne vjerujem da bi ti bilo svejedno da se neko na tvom djetetu tako izivljava. Policija je tu da uvodi red a ne da svoje nacionalne frustracije iskaljiva na nekome.djoleprijedor je napisao/la:Šta su tražili to su dobili,i neka su dobili,trebali su i više.U Prijedor su dolazile mnoge navijačke grupe,jače,brojnije,poznatije i bitnije od Bišćana pa nikad nije bilo belaja ni sa kim.Kad dolaziš u goste kod nekoga,pazi kako se ponašaš.To roditelji djecu uče od kad prohodaju i progovore.VolimTz je napisao/la:Ako ništa, vi kao navijači treba da osudite ovakvo maltretiranje od strane lokalne policije. Ovo se može desiti i vama. A većina vas naprotiv podržava ovo što se desilo. Pa u koju poziciju to vas stavlja ? U isti koš sa murijom. Uglavnom, pokazali ste sada ko ste i šta ste. Ajd zdravo.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ko traži po guzici,i dobije,uvijek bilo i biće.Normalni su svuda dobro došli.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kakva ti je to capri bolan....znaci ti ako dodjes na gostovanje u tz recimo i poneses srpsku zastavu policija ne treba da ti je samo oduzme nego da ti je oduzme,tebe olesi od batina i jos da lijece svoje komlplekse na tebi jer ocigledno da politicarima koji su od nas napravili najvecu sirotinju balkana ne smiju da biju...jao price i razmisljanja,jbtdjoleprijedor je napisao/la:Ko traži po guzici,i dobije,uvijek bilo i biće.Normalni su svuda dobro došli.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nisu oni batine dobili zbog transparenta,večć zbog ponašanja,a da nisu dobili od policije,dobili bi od ljudi što su bili na stadionu,jer su došli sa namjerom da provociraju Domaćina a ne da podrže Jedinstvo.Ja gdje god da idem u posjetu,navijačku ili turističku,ponašam se normalno ,prema Domaćinu se odnosim sa poštovanjem,bez ozira da li mi je mio ili ne,te ne provociram i gledam da nekim gestom ne uradim nešto što bi povrjedilo domaćina.Tako isto zahtjevam u svojoj kući,avliji,gradu,državi.Ne opravdavam je iživljavanje bez potrebe,iz čista mira,ali ako si ti iz Bihaća poteg'o u Prijedor da provociraš i onda se žališ što si dobio po guzici,e pa neka si.Isto bih reagovao i da je bila obrnuta situacija.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba kaznjavati i domacine i goste zbog parola i navijanja. Da je normalan savez vas bi kaznili zbog nacionalistickih povika isto..
- djoleprijedor
- Kontakt:
Problem je u suštini kompleksan,i kreće od svakog pojedinca u ovoj zemlji,koja se zove BiH,al to nije tema za sportski forum jbg.
Teško je prihvatiti argument ono drugog,i kada znaš da je u pravu,zbog nekih "plemenskih kanona".E kad se ljudi toga oslobode u glavama biće svima lakše,a i Savez će biti normalan
Teško je prihvatiti argument ono drugog,i kada znaš da je u pravu,zbog nekih "plemenskih kanona".E kad se ljudi toga oslobode u glavama biće svima lakše,a i Savez će biti normalan
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ja nisam zadovoljan prelaznim rokom....dosli su nam sve bivsi igraci, poznati i mislim da nam je svima jasno sta nas ceka. Sa druge strane otisli su nam igraci koji su i onda kad je bilo najteze znali nesto izvuci. Sve u svemu meni se cini da smo mi povratnici u prvu ligu. Al ajde, ima tu utakmica da se igra pa ce se sve vidjeti. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.