Prognoza šampiona Premijer lige BiH za sezonu 2015/16
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Prognoza šampiona Premijer lige BiH za sezonu 2015/16
Ne naletih na ovu temu nigdje, a prošlosezonska je zastarila. Ko osvaja titulu, ko ide u evropu a ko ispada?
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Prognoza šampiona Premijer lige BiH za sezonu 2015/16
1. Sarajevo CL
2. Zrinjski EL
3. Zeljeznicar EL
4. Sloboda/Siroki B. EL
Osvajac kupa : Sarajevo
Ispadaju iz lige : Mladost DK,Rudar,Borac,Drina,Slavija,Vitez

2. Zrinjski EL
3. Zeljeznicar EL
4. Sloboda/Siroki B. EL

Ispadaju iz lige : Mladost DK,Rudar,Borac,Drina,Slavija,Vitez
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šampion: Sarajevo
Plasman u EL: Zrinjski, Željezničar, ako se otvori četvrto mjesto (Široki Brijeg/Olimpic/Sloboda)
Iz lige ispadaju: Drina, Rudar Prijedor, Travnik, Vitez, Mladost Doboj-Kakanj, Radnik/Slavija/Borac
Sarajevo na papiru zasigurno najjača ekipa, očekujem da ponovo budu šampioni, al' ne očekujem nikakvu dominaciju u vidu bodovne razlike, niti su oni Dinamo ZG, niti je ovo HNL
Zrinja prvi i glavni konkurent za titulu, sa njima se nikad ne zna, uvijek vrebaju iz drugog plana, tako će biti i sada, barem tako mislim 
Zrinja i Seljo su ujedno ekipe koje će po meni zauzet' drugo i treće mjesto, dok na poziciji #4, koja bi vodila u EL, ako se otvori kroz Kup, naravno, vidimjednu od ekipa (Široki Brijeg/Olimpic/Sloboda)
Široki Brijeg je mnogo grohnuo u proljetnoj polusezoni i nisam upratio da se kod njih nešto značajno promijenilo, a i raspored im je na početku pretežak, dok Olimpic i Sloboda su po meni bara-bara, ujednačene ekipe, al' dobro, u svakom slučaju, mala prednost Širokom Brijegu u odnosu na ove dvije ekipe, čisto zbog uigrane ekipe, al' i te navike da su stalno u vrhu PL 
što se tiče ekipa koje će napustit' PL, gore sam naveo glavne kandidate po meni, s tim što su moguća potencijalna negativna iznenađenja u vidu ispadanja Veleža ili Čelika
očekuje nas najjača, ali i najuzbudljivija sezona od nastanka PL, neka bude dobrog fudbala i dobre posjete
Plasman u EL: Zrinjski, Željezničar, ako se otvori četvrto mjesto (Široki Brijeg/Olimpic/Sloboda)
Iz lige ispadaju: Drina, Rudar Prijedor, Travnik, Vitez, Mladost Doboj-Kakanj, Radnik/Slavija/Borac
Sarajevo na papiru zasigurno najjača ekipa, očekujem da ponovo budu šampioni, al' ne očekujem nikakvu dominaciju u vidu bodovne razlike, niti su oni Dinamo ZG, niti je ovo HNL

Zrinja i Seljo su ujedno ekipe koje će po meni zauzet' drugo i treće mjesto, dok na poziciji #4, koja bi vodila u EL, ako se otvori kroz Kup, naravno, vidimjednu od ekipa (Široki Brijeg/Olimpic/Sloboda)

što se tiče ekipa koje će napustit' PL, gore sam naveo glavne kandidate po meni, s tim što su moguća potencijalna negativna iznenađenja u vidu ispadanja Veleža ili Čelika

očekuje nas najjača, ali i najuzbudljivija sezona od nastanka PL, neka bude dobrog fudbala i dobre posjete

Prvak : Sarajevo
Europa liga: Zrinjski, Zeljeznicar te Sloboda/Siroki/Olimpic
To su ujedno jedini klubovi koji ne moraju brinuti brigu oko opstanka.
Iz lige ispadaju (po trenutnim igrackim kadrovima): Rudar, Slavija, Drina, Travnik - preostala 2 kluba je zaista tesko pogoditi (jer su Borac, Velez, Celik, Radnik, Vitez i Mladost u 5 deka)
Europa liga: Zrinjski, Zeljeznicar te Sloboda/Siroki/Olimpic
To su ujedno jedini klubovi koji ne moraju brinuti brigu oko opstanka.
Iz lige ispadaju (po trenutnim igrackim kadrovima): Rudar, Slavija, Drina, Travnik - preostala 2 kluba je zaista tesko pogoditi (jer su Borac, Velez, Celik, Radnik, Vitez i Mladost u 5 deka)
Prvak : Sarajevo
Europa liga:Zrinjski,Zeljo,Lištica,Olimpic
Ispada : Mladost,Drina,Slavija,Velež,Vitez
Europa liga:Zrinjski,Zeljo,Lištica,Olimpic
Ispada : Mladost,Drina,Slavija,Velež,Vitez
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Prvak Velez.Ispada Sloboda.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- SarajlijaTM
pitari i posoljeni dominiraju,samo se ne zna koji ce kup,a koji titulu,ali mislim da nece biti problema oko raspodjele sigurno.
Mi ostala sitna buranija koja je usput godinama u evropi i godinama u vrhu tabele se mozemo samo mrvicama zadovoljiti...
E sad ozbiljno,pitari i mi,mrtva trka,ostatak isti zrinja,siroki i pojacani olimpic. velez,celik,sloboda,borac sredina bez obzira na zelje i predskazanja navijaca,ateriranje iz stratosfere slijedi najkasnije do septembra.
Mi ostala sitna buranija koja je usput godinama u evropi i godinama u vrhu tabele se mozemo samo mrvicama zadovoljiti...
E sad ozbiljno,pitari i mi,mrtva trka,ostatak isti zrinja,siroki i pojacani olimpic. velez,celik,sloboda,borac sredina bez obzira na zelje i predskazanja navijaca,ateriranje iz stratosfere slijedi najkasnije do septembra.
- Suljo20002
- Kontakt:
Realno.tepsija je napisao/la:Prvak Velez.Ispada Sloboda.

Željo kao najveci klub države ne smije i nece dopustiti da pitari opet uzmu titulu
Ne smije sebi dozvoliti još jednu sezonu bez trofeja

A kako je mislite uzeti? Bunkerom?let3 je napisao/la:Željo kao najveci klub države ne smije i nece dopustiti da pitari opet uzmu titulu![]()

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bunker protiv Frenecvaroša i jacih evropskih klubova, a u PLBiH napadi i dalje razvijanje onih mladih igraca.messilla je napisao/la:A kako je mislite uzeti? Bunkerom?let3 je napisao/la:Željo kao najveci klub države ne smije i nece dopustiti da pitari opet uzmu titulu![]()
reci da se salis,liga je sigurno FK Sarajevo,u kupu moze biti iznenadjenja ali i tu je Sarajevo favorit,drugi je Zrinja a treci Siroki previse vi Siroki otpisujete a imaju u ekipi Pandzu,Sesara,Wagnera i jos neke extra igrace.let3 je napisao/la:Željo kao najveci klub države ne smije i nece dopustiti da pitari opet uzmu titulu![]()
Samo Sarajevo
Evo ne znam..A kako je mislite uzeti? Bunkerom?
S Odom bez poraza.. Kad bolje sagledaš ne igraju bunker, a i da igraju za 5-6 godina će ti to biti nebitno. Bit će bitno ono u vitrini.

Evo ne znam..
ma jaštakanarinac je napisao/la:reci da se salis,liga je sigurno FK Sarajevo,u kupu moze biti iznenadjenja ali i tu je Sarajevo favorit,drugi je Zrinja a treci Siroki previse vi Siroki otpisujete a imaju u ekipi Pandzu,Sesara,Wagnera i jos neke extra igrace.let3 je napisao/la:Željo kao najveci klub države ne smije i nece dopustiti da pitari opet uzmu titulu![]()

ne treba se nikako ni igrati 30 kola, treba vam odmah dodijeliti titulu da se bezveze ne umarate, a ostali neka se bore za mjesta koja vode u evropu

najjaci su mi ovi koji unaprijed sebi upišu titulu...pa to mogu i navijaci Drine Zvornik

ne pisem titulu brate ali vjeruj koliko racunam da ce Bajern uzet u Njemackoj ,tako racunam i na Sarajevo u ovoj nasoj saban ligi,znaci favoriti smo i to veliki ali ima timova koji sigurno mogu iznenaditi,e sad kako svi zele Bajern skinuti sa trona tako isto i Sarajevo,tako moglo bi biti tesko gore nemozemo igrati nego prosle godine pa smo uzeli titulu.
Samo Sarajevo
Čuj bunkerom? Željo (sa Odom) je najefikasnija ekipa proljetnog dijela završene sezone i bez poraza. Ne znam kako neko može biti najefikasniji u polusezoni sa bunkerom? Udarlila vrućina u glavu.messilla je napisao/la:A kako je mislite uzeti? Bunkerom?let3 je napisao/la:Željo kao najveci klub države ne smije i nece dopustiti da pitari opet uzmu titulu![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
I sa najlošijim omjerom protiv najjačih ekipa lige. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
jarane, to cemo tek vidjeti na kraju sezonekanarinac je napisao/la:ne pisem titulu brate ali vjeruj koliko racunam da ce Bajern uzet u Njemackoj ,tako racunam i na Sarajevo u ovoj nasoj saban ligi,znaci favoriti smo i to veliki ali ima timova koji sigurno mogu iznenaditi,e sad kako svi zele Bajern skinuti sa trona tako isto i Sarajevo,tako moglo bi biti tesko gore nemozemo igrati nego prosle godine pa smo uzeli titulu.

vidim ja, ti vec pripremio ražanj, a zec još uvijek u šumi

-
- Interni moderator
- Kontakt:
prvak Sarajevo
evropa Zrinja,Olimpik,Sloboda
evropa Zrinja,Olimpik,Sloboda
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
brate ovo je iskreno nije navijacki vjeruj mi ti se smiji,jer smo jaci nego prosle godine,a nemamo teret osvajanja titule tako da nezzz mozda grijesim ali teskolet3 je napisao/la:jarane, to cemo vidjeti na kraju sezone...mislim, lijepo se navijacki nadati....to poređenje sa Bayernom i Bundes ligom ti je urnebesnokanarinac je napisao/la:ne pisem titulu brate ali vjeruj koliko racunam da ce Bajern uzet u Njemackoj ,tako racunam i na Sarajevo u ovoj nasoj saban ligi,znaci favoriti smo i to veliki ali ima timova koji sigurno mogu iznenaditi,e sad kako svi zele Bajern skinuti sa trona tako isto i Sarajevo,tako moglo bi biti tesko gore nemozemo igrati nego prosle godine pa smo uzeli titulu.ali pravicu se da nisam vidio
vidim ja, ti vec pripremio ražanj, a zec još uvijek u šumi
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.