Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Upast ces na smijer na kojem je ostalo mjesta..breskva je napisao/la:Trebam informaciju, ostalo 15 mjesta za ETF u TZ, ali ne piše za koji smjer, mislim da li znači ako upadnem u tih 15 da ću upasti na svoj smjer koji budem odredio?
Pitam za smjer RI, svi na prvom roku RI su redovni ni jedan nema u SF, pa mi zato treba ta informacija.
NKMramor je napisao/la:Ovo mi je treći put da padnem, do sad' dva puta bio na uvidu, sve po 9,5 bodova, a 10 za prolaz.tuzlak1987 je napisao/la:Profesori sa PMF imaju obicaj da zakazu uvid pa se ne pojave ili zakljucaju![]()
Kada ih kroz par dana uganjas kazu bacili zadacnice...
Ove godine primaju 35 po smjeru.Prebroj i vidjet ces gdje fali.Zao mi je,ali mislim da RI ne mozes biti nikako i ne daju da se studenti prebacuju na drugi smjer tokom studiranja.breskva je napisao/la:Trebam informaciju, ostalo 15 mjesta za ETF u TZ, ali ne piše za koji smjer, mislim da li znači ako upadnem u tih 15 da ću upasti na svoj smjer koji budem odredio?
Pitam za smjer RI, svi na prvom roku RI su redovni ni jedan nema u SF, pa mi zato treba ta informacija.
Nije to problem, nego što ima još jedan rok (il' dva, nisam siguran), a ja već dva predmeta halalio za prenošenje na drugu.schweinsteiger je napisao/la:NKMramor je napisao/la: Ovo mi je treći put da padnem, do sad' dva puta bio na uvidu, sve po 9,5 bodova, a 10 za prolaz.
Samo budi uporan,ne odustaj !
Ja sam na zadatke iz fizike 2 izlazio redovno na parcijale,pa na 4 integralna i onda 4 puta na teoriju i cetvrti put polozim,a jedan kolega sedmi put kad je izasao polozio.Pretpostavljam koliko ti je muka,ali nemoj se predavat
da li je i dalje na snazi odluka kad god da das uslov prelazis u redovne (mislim na slucaj kao sto je tvoj) tj. ako sad obnovis pa sljedece das uslov prelazis u redovne?NKMramor je napisao/la:Nije to problem, nego što ima još jedan rok (il' dva, nisam siguran), a ja već dva predmeta halalio za prenošenje na drugu.schweinsteiger je napisao/la:NKMramor je napisao/la: Ovo mi je treći put da padnem, do sad' dva puta bio na uvidu, sve po 9,5 bodova, a 10 za prolaz.
Samo budi uporan,ne odustaj !
Ja sam na zadatke iz fizike 2 izlazio redovno na parcijale,pa na 4 integralna i onda 4 puta na teoriju i cetvrti put polozim,a jedan kolega sedmi put kad je izasao polozio.Pretpostavljam koliko ti je muka,ali nemoj se predavatJoš samofinansirajući. Ako ne dadnem uslov, moji neće ni da čuju da ponavljam.
![]()
miki_92 je napisao/la:Jeste, kad god das uslov prelazis u redovne i taj status ne mozes izgubiti do kraja studija (naravno govorim o UNTZ)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A da skinemo gaće i naguzimo se pred faksom ?pinoglavi je napisao/la: **** ti tog buduceg doktora da ti **** ako pravi proteste jer mu nije takav prijemni bio.
Vide djeca lagano pa ih se oko 450 prijavilo, e ako se hoce prijavit izvolite ucit sve knjige iz biologije,hemije,fizike sva 4 razreda. Eto vam literature gamad neradnicka.
jesi nasao koga ?KEC je napisao/la:Ako ima neko malo bolje upucen u gradjevinu dali mi moze pp pojasnit kak se vode grad,dnevnik i knjiga bio bih mu jako zahvalan
Nisamsamo_lijevo je napisao/la:jesi nasao koga ?KEC je napisao/la:Ako ima neko malo bolje upucen u gradjevinu dali mi moze pp pojasnit kak se vode grad,dnevnik i knjiga bio bih mu jako zahvalan
nemoj da pisem dzaba.
Hvala kraljusamo_lijevo je napisao/la:Evo saljem.