Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Husika
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Husika » 21 jul 2015, 20:12

Je li to bio na tribinama danas?
Ako jest onda je transfer veoma izvjestan...
Inace izbjegavam ovu pdf ali tribina i desetine milona godisnje znace samo jedno transfer. Ko ce placati igraca toliko da ga drzi na tribini...hm
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 jul 2015, 20:26

FaraonTM je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Kloc bio kloc ostao. Yebo li te City i para
Kome nije jasno da nije do Dzeke, nek se okupa, sutra ranije ustane, fino obuce i kod doktora.
Pa nije sad, al' imao je do sada 54623523 prilike da ode iz ovog usranog kluba al' jok on je ostajao svaki put dok se nije dotjerao do toga da hladi muda ne na klupi nego na tribinama. Eh sada nek' mu je Bog na pomoći ;)
Nemoj zayebavati. Pretprosle sezone im bio medju tri najvaznija igraca u pohodu na titulu. Ko bi otisao, molim te: prvak engleske, LP, i bogovska plata... Sve se to srusilo u ovoj zadnjoj, i evo odmah hoce da ide.
Husika je napisao/la:Je li to bio na tribinama danas?
Ako jest onda je transfer veoma izvjestan...
Inace izbjegavam ovu pdf ali tribina i desetine milona godisnje znace samo jedno transfer. Ko ce placati igraca toliko da ga drzi na tribini...hm
Nije na tribinama. Na klupi, ali jedini uz Jovetica nije dobio sansu za igru iako je bilo 10ak izmjena.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 21 jul 2015, 20:27

Husika je napisao/la:Ko ce placati igraca toliko da ga drzi na tribini...hm
http://www.zaslike.com/files/fs36c2w5gvkoegtsvqxy.gif

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 21 jul 2015, 20:37

krmpotich je napisao/la:
http://www.zaslike.com/files/fs36c2w5gvkoegtsvqxy.gif
:thumbup: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 jul 2015, 20:40

Niko. Dzeko ide sigurno, ovo danas je krunski dokaz. :kafa:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 21 jul 2015, 21:53

Sudeći po facijalnoj ekspresiji sa slike mislim da je Edin željan odlaska više nego ikada prije, ali ključna stvar je što se ne pita samo on. Da bi se postigao dogovor i realizovao transfer , potrebno je da se poklopi mnogo stvari, a čini mi se da je u ovom slučaju to teško izvedivo, prije svega s finansijskog aspekta tako da obje strane budu zadovoljne, ali da ne prejudiciram, ostaje da se vidi.

Zex
Kontakt:

Post Postao/la Zex » 21 jul 2015, 21:56

neće džeko niđe a i ako ode teško da će više bilo gdje biti prvije sastav on je svoje odmrmorijo treba forsirati bajića

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 21 jul 2015, 21:59

Zex je napisao/la:neće džeko niđe a i ako ode teško da će više bilo gdje biti prvije sastav on je svoje odmrmorijo treba forsirati bajića
Čime se pucaš, smanji malo :D

Zex
Kontakt:

Post Postao/la Zex » 21 jul 2015, 22:01

mchadesh je napisao/la:
Zex je napisao/la:neće džeko niđe a i ako ode teško da će više bilo gdje biti prvije sastav on je svoje odmrmorijo treba forsirati bajića

demokratija je jarane imamo sad pravo da izjavimo šta mislimo ja i žena ovo je moderni svjet

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 21 jul 2015, 22:05

Zex je napisao/la:
mchadesh je napisao/la:

demokratija je jarane imamo sad pravo da izjavimo šta mislimo ja i žena ovo je moderni svjet
Pravo izražavanja ti ne daje pravo da pišeš gluposti.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zex
Kontakt:

Post Postao/la Zex » 21 jul 2015, 22:08

Pravo izražavanja ti ne daje pravo da pišeš gluposti.[/quote][/quote]

šta je glupost sve govorim istinu i raja se slaže samnom gdje god dasam došo i reko nemoj me napadati bezveze znaš iti da je to tako sve komšiluk mi švabe i turci i svi znaju da sam eksperat za fuzbal

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 jul 2015, 22:55

Prije godinu i mjesec, dva...
Menadžer Chelseaja Jose Mourinho istaknuo je da nagradu za najboljeg igrača sezone u Premierligi nije zaslužio Luis Suarez, već - Edin Džeko...

Liverpoolov napadač je ove sezone u elitnom razredu engleskog nogometa postigao 31 pogodak i uvjerljivo je prvi strijelac lige, pa i ne čudi da je proglašen igračem godine u izboru Udruge profesionalnih nogometaša (PFA) i Udruge nogometnih novinara. No, Mourinho ima drugačije mišljenje.

'Moj igrač godine bi uvijek bio iz redova prvaka. Uvijek. Dakle, ako Manchester City bude prvak, odabrao bih Džeku. Zašto? Zato što je na početku sezone bio treći napadač, a kad ga je momčad trebala, u ključnim trenucima sezone, bio je prevaga. U ovom trenutku na kontu ima 16 golova što je spektakularno za trećeg napadača. A nisu tu samo golovi, nego i cjelokupna kvaliteta njegove igre,' istaknuo je Mourinho i isukao još malo pohvala na račun bosanskog nogometaša.

'Džeko nije samo strijelac. On asistira, igra, ponaša se korektno, ne simulira, ne pokušava iznuditi kartone suparničkih igrača.'

Uoči posljednjeg kola Premierlige, Liverpool zaostaje dva boda za vodećim Cityjem, što znači da i dalje može do naslova. No, čak ni u tom slučaju Mourinho ne bi dao glas Suarezu.

'Ako Liverpool osvoji naslov, a to bi bilo čudo, odabrao bih Stevena Gerrarda. Imao je vrlo dobru sezonu igrajući na važnoj poziciji za momčad.'
Jose... :tokralju:

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 21 jul 2015, 23:04

Zex je napisao/la:jadan džekica niko ga ne voli :plac: :plac: :urnebes:
U svakom slucaju pises o covjeku koji za sedmicu zaradi koliko ti neces za cijeli zivot! Pa sad ako je on jadan sta ste onda ti i ostatak ekipe koji samo cekate da nekom od nasih lsoe krene da pocnete sa pljuvanjem i ismijavanjem. Koliko li ste samo onda vi jadni, pitam se :hmmmmm:

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 21 jul 2015, 23:08

EmirTM87 je napisao/la:
U svakom slucaju pises o covjeku koji za sedmicu zaradi koliko ti neces za cijeli zivot! Pa sad ako je on jadan sta ste onda ti i ostatak ekipe koji samo cekate da nekom od nasih lsoe krene da pocnete sa pljuvanjem i ismijavanjem. Koliko li ste samo onda vi jadni, pitam se :hmmmmm:
:lol: :lol: :lol: :lol: Kazu slika govori vise od hiljadu rijeci pa tako i njegov avatar nije ga slucajno izabro sigurno :lol: :lol: ja sta sve hoda ovom zemljom ....

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 21 jul 2015, 23:12

Fordinjo je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: Kazu slika govori vise od hiljadu rijeci pa tako i njegov avatar nije ga slucajno izabro sigurno :lol: :lol: ja sta sve hoda ovom zemljom ....

Fakat nisam ni obratio paznju da mu je kokos avatar, pa to je otprilike negdje njegov IQ. On i kokos u 5 deka.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 21 jul 2015, 23:18

:lol: :lol: :lol: Mojne Emire loziti ......

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 22 jul 2015, 03:01

Zex je napisao/la:svi znaju da sam eksperat za fuzbal
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Samo nastavi eksperAte :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 22 jul 2015, 10:07

Je li se ovdje prica o lovi ili o fudbalu??
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 22 jul 2015, 10:25

adal je napisao/la:Je li se ovdje prica o lovi ili o fudbalu??
Kako to danas mozes pricati o fudbalu a da iskljucis lovu? Jbni Mancester za MUllera daje 100 mil eura :wtf: :wtf: :shock:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.