Nema drugog načina da nešto dobiješ od ove naše Vlade sem ako se ne zoveš Borac. To ti je preciznija formulacija.Drina1945 je napisao/la:Nema izgleda drugog načina da nešto dobiješ od ove naše Vlade sem ovim putem.
FK Slavija
Re: FK Slavija

Kako je bilo, ovo i ne izgleda loše. S obzirom kakve su vrućine, mislim da je maksimum izvučen. Kada bi palo samo malo kiše, uz travu koja se stalno nasijava mislim da bi ovo trebalo biti još bolje.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Vala po tvojim najavama na forumu iskreno očekivao sam i bolji teren, mada je i ovo Wembley za onu prošlogodišnju sramotu. Bar koliko mogu vidjeti na ovoj slici moći će se pristojno igrati.
1946
Ocekivao sam i ja stari. Al znas kako kazu, odgovana se pita ne pravi. A ovo na kraju ispade pristojan burek.BitiSrcemVezan je napisao/la:Vala po tvojim najavama na forumu iskreno očekivao sam i bolji teren, mada je i ovo Wembley za onu prošlogodišnju sramotu. Bar koliko mogu vidjeti na ovoj slici moći će se pristojno igrati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slavija istupa iz lige ako ne dobije 100.000 KM
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cirkus prave od lige, nece biti napredka dok ovakvi ne ispadnu..MortemHz je napisao/la:Slavija istupa iz lige ako ne dobije 100.000 KM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I da ih dobiju ispast ce,zao mi je zbog Pappy-a ali realno govorimtuzlak1987 je napisao/la:Cirkus prave od lige, nece biti napredka dok ovakvi ne ispadnu..MortemHz je napisao/la:Slavija istupa iz lige ako ne dobije 100.000 KM
Nasli istupati 5 dana prije prvenstva...ako to urade u najnizi rang ih baciti,krajnje neozbiljno.. ali ipak mislim da su to "igrice" neke kao sto je bio slucaj s Borcem i da ce se takmiciti...MortemHz je napisao/la:I da ih dobiju ispast ce,zao mi je zbog Pappy-a ali realno govorimtuzlak1987 je napisao/la:Cirkus prave od lige, nece biti napredka dok ovakvi ne ispadnu..MortemHz je napisao/la:Slavija istupa iz lige ako ne dobije 100.000 KM
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ja realno govorim, svako ko kvari napredak neka ispadne. Kad su mogli po drugoj ligi biti Velez, Borac i Sloboda moze i Slavija..MortemHz je napisao/la:I da ih dobiju ispast ce,zao mi je zbog Pappy-a ali realno govorimtuzlak1987 je napisao/la:Cirkus prave od lige, nece biti napredka dok ovakvi ne ispadnu..MortemHz je napisao/la:Slavija istupa iz lige ako ne dobije 100.000 KM
Ne moze biti ovakav cirkus sedmicu dana prije pocetka ali sve je to kriva RS. Tamo mozes raditi sta hoces..
Zašto Slavija kvari napredak lige ?
Usput, fino vas vidjet kako pričate, mada Slavija ostaje da se takmiči.
Šteta je samo što se o Slaviji na ovom forumu priča samo kada je loše, kada ide dobro niko je i ne prati. 
Usput, fino vas vidjet kako pričate, mada Slavija ostaje da se takmiči.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pricali bi o dobrim stvarima kada bi one postojale,svi znamo cijeniti kada neko drugi nesto uradi
Nešto se ne sjećam da se tako pričalo u proljećnom dijelu sezone, kada su dobre igre stavljene u zapećak zbog smradova iz Saveza i našeg igranja u Foči. Svi su pričali kako je Slavija protektovana, a to što smo uzeli Zrinjskom i zelji bodove, pa nabili Viteza, Zvijezdu u gostima, Radniku uzeli bod, Slobodu dobili...to niko nije pričao.MortemHz je napisao/la:Pricali bi o dobrim stvarima kada bi one postojale,svi znamo cijeniti kada neko drugi nesto uradi
Sjeti se samo koliko je prašine dignuto nakon što se pojavila info da će Slavija igrati u Foči. Sada vidimo Mladost igra svoje utakmice na Kamberoviću, a oni što su se javljali kako je neregularno to što Slavija igra u Foči, sada šute. Nisu li to dvostruki aršini ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kakvo ba crno istupanje i gasenje...ovo je klasicni suk Ceke i kompanije Miletu ronhilu....znao sam,oca mi...hahahhahahah
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Neka ba možda Miletovi sljedbenici čitaju forum.staragarda je napisao/la:kakvo ba crno istupanje i gasenje...ovo je klasicni suk Ceke i kompanije Miletu ronhilu....znao sam,oca mi...hahahhahahah
Nema se para, teška je situacija veoma. Nisam optimista.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
al kako je sroceno..medijski i u rukavicamaPappy je napisao/la:Neka ba možda Miletovi sljedbenici čitaju forum.staragarda je napisao/la:kakvo ba crno istupanje i gasenje...ovo je klasicni suk Ceke i kompanije Miletu ronhilu....znao sam,oca mi...hahahhahahah![]()
Nema se para, teška je situacija veoma. Nisam optimista.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako slavija istupi iz lige, to ce biti tezak udarac bh fudbalu... najstariji sarajevski klub mora opstati!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Moj @jovane ne misle tako mnogi. Ako nam Mile ne pomogne nema nam spasa. Ode istorija, ode ekipa, sve ode niz vodu. 
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
iskreno, meni je glupo da covjek u banja luci odlucuje o sarajevskom klubu... trazite pomoc ovde u blizini...Pappy je napisao/la:Moj @jovane ne misle tako mnogi. Ako nam Mile ne pomogne nema nam spasa. Ode istorija, ode ekipa, sve ode niz vodu.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koliko godina aktivnog djelovanja? Manite se te price najstariji i sentimentalnosti jer su i vece ekipe igrale nize lige. Sarajevo vec ima 4 ekipe, tri u Evropi..
Ovoj ligi je dobar onaj ko kvalitetno radi, a Slavija se samo krpi. Jednostavno ovim sistemom kada 6 ispada to ne moze vise proci..
O stadionu na proljece nakon zime koliko nije sredjen, to je vec druga prica
Ovoj ligi je dobar onaj ko kvalitetno radi, a Slavija se samo krpi. Jednostavno ovim sistemom kada 6 ispada to ne moze vise proci..
O stadionu na proljece nakon zime koliko nije sredjen, to je vec druga prica
A od koga u blizini, kad nam naš čovjek napakuje poresku i 200 000 kazne.jovanmaksimovic je napisao/la:iskreno, meni je glupo da covjek u banja luci odlucuje o sarajevskom klubu... trazite pomoc ovde u blizini...Pappy je napisao/la:Moj @jovane ne misle tako mnogi. Ako nam Mile ne pomogne nema nam spasa. Ode istorija, ode ekipa, sve ode niz vodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.