PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

NKMramor
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la NKMramor » 21 jul 2015, 21:35

tepsija je napisao/la:Bar na zadnjih 10 stranica nema niskog vrijedjanja...samo zayebancija.Ostvarila se moja zelja da se ne dira najsvetije.I ne dira se.
Nista tu nema nemoralno i jadno.Zekamo se.
Osim što mene Pastmka posla u specijalnu, a ja izjednači... :lol: :lol: Šta ćeš, ostalo sve zajebancija, sad' ako ko shvata previše ozbiljno jbg onda... :lol: :lol:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 21 jul 2015, 21:44

Opet moram napisati...mi mostarci...
Sto to pisem...99% nas je ters i dosta puta pisemo i govorimo sto ne mislimo.Samo prkos.Nesto kao balkanski Rio ili Napulj...kombinacija neka mahnita.Bi li vi bili normalni na +45? :opaopa:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 21 jul 2015, 21:52

dzelllo je napisao/la:Dobro jutro posteni svijete :geek:
Kazem ja, @Batva je vjerovatno tek usao u pubertet, tek skontao da ga nije donijela roda tako da mu necu zamjeriti.Za ostalu dvojicu koji omalovazavaju moj grad:Mostar je za Tuzlu bio i ostace velegrad i da se ovdje desi jos sest ratova, tu cinjenicu ne mozete promijeniti!!!
:thumbup:

ne znam kako iko normalan može porediti ta dva grada uopšte :lol:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 21 jul 2015, 22:36

tepsija je napisao/la:Opet moram napisati...mi mostarci...
Sto to pisem...99% nas je ters i dosta puta pisemo i govorimo sto ne mislimo.Samo prkos.Nesto kao balkanski Rio ili Napulj..kombinacija neka mahnita.Bi li vi bili normalni na +45? :opaopa:
To je to. Objasnjeno najslikovitije :thumbup:
DŽELO ODLAZI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 jul 2015, 22:42

Gluplja tema na forumu nije otvorena od kako sam se ja regovao na ovaj forum..toliko glupih rasprava nisam vidio za svog zivota..

Admin neka ugasi ovu temu jer je ovo valjda ozbiljan forum,a ne gdje ce se skupina forumasa prepirati i vrijedjati !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 jul 2015, 23:30

let3 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Bar na zadnjih 10 stranica nema niskog vrijedjanja...samo zayebancija.Ostvarila se moja zelja da se ne dira najsvetije.I ne dira se.
Nista tu nema nemoralno i jadno.Zekamo se.
ma jarane, odavno je smiješno ovo šukanje na relacijama Sarajevo - Zenica - Tuzla- Mostar itd....punoljetna osoba bi trebala prevazici te lokalizme.

shvati kako hoces, ali lokalizam je najniži stadij društvene segregacije, niži cak i od nacionalizma....to je dno dna, dalje nema od toga....zapravo, ima onaj unutrašnji lokalizam (tipa Vratnik vs. Bistrik , ali to je vec na granici plemenskog primitivizma)

ali ne dajte se vi omesti, samo naprijed :kafa:
Ma kakva mrznja brato, ja veceras sa prijateljicom na kahvi i kroy salu joj ispricam kako se zayebajemo TZ-MO, posto je ona dobar dio zivota provela u Mostaru, i opalim je kasnije. Vidis da je ljubav to, ona polumostarka, ima i neki korjencic tamosnji, a u sebi tuki tuzlanski. Tako to nas dvoje, imamo korektan friendly odnos jbg. Sad evo kuci dosao pa da se pohvalim Dzelli, veceras je free, moze periku i puder skinuti.

Kaze mi ona: znas li Batva da je raspon kondorovih krila kad leti 2m, a kad leti iznad Mostara 1m?
Reko, nemam pojma, zasto?
Veli ona: Jednim krilom pokrio kljun, jer toliko smrdi. :urnebes: :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 21 jul 2015, 23:42

http://edition.cnn.com/2015/07/21/trave ... index.html

Nista novoga u nasoj lijepoj domovini :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 21 jul 2015, 23:59

Kakva hablecina majko mila :o
Iz ovog primjera mozemo nauciti da bolest ne bira
lezVe do bagro

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 jul 2015, 00:32

@Batva da ih zemlja provari :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 jul 2015, 01:11

harry_90 je napisao/la:Gluplja tema na forumu nije otvorena od kako sam se ja regovao na ovaj forum..toliko glupih rasprava nisam vidio za svog zivota..

Admin neka ugasi ovu temu jer je ovo valjda ozbiljan forum,a ne gdje ce se skupina forumasa prepirati i vrijedjati !
Nas si, al si gori od Bagrcavog :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 22 jul 2015, 01:37

eto sad Mostar smrdi a Tuzla ne smrdi, u Tuzli i Zenici je smrad relativan pojam, dok Lukavac i Visoko imaju svoje specifične "miomirise", Lukavac smrdi na pokvarena jaja i isparenja cementa, pomješano sa žućkastim neidentificiranim isparenjima, a Visoko smrdi na kinesku radnju.

Dosta će vas bit više i jednih i drugih, pogotovo ovih Tuzlaka, vi kad pobudilaite popalite grad a ovi Mostarci više nemaju šta ni zapaliti još im sunce 45+ udera u glavu, ludilo sve.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 22 jul 2015, 01:48

Pokolj između standardnih sa ove teme dešava se svaki dan, ali onog momenta kada dođe neko sa strane kao da se stvori neki pakt i tog već spomenutog momka sa strane unište psihički. Satraše ljudi frajera za pola sata :urnebes:
Onaj se kune u pincetu, onaj bi ga ganj'o da je ****, onaj ga naziva slatkicom, onaj ga savjetuje da izvadi pirsing iz pupka.. Stvarno ste bezobrazni :urnebes: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 jul 2015, 01:49

SGD53 je napisao/la:eto sad Mostar smrdi a Tuzla ne smrdi, u Tuzli i Zenici je smrad relativan pojam, dok Lukavac i Visoko imaju svoje specifične "miomirise", Lukavac smrdi na pokvarena jaja i isparenja cementa, pomješano sa žućkastim neidentificiranim isparenjima, a Visoko smrdi na kinesku radnju.

Dosta će vas bit više i jednih i drugih, pogotovo ovih Tuzlaka, vi kad pobudilaite popalite grad a ovi Mostarci više nemaju šta ni zapaliti još im sunce 45+ udera u glavu, ludilo sve.
Zaboravi momcino Sarajvo spomenuti..
Et u seheru zimi aroma lavande u zraku daj ba :urnebes:
Da nisam studiro mogo bi me i slagati da nije zagusljivo i da se na zeljezo ne osjeti ..
Brale u fantomkama momci po wilsonovim poziraju ko horde na sjeveru.
Tu prednjacimo mi smogovci, al ti ocrnjaci deset gradova a svoj zaboravi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2015, 01:57

Kakav je to gigant od kluba, sa teme Forum,
NoName je napisao/la:Admine, konstantno mi dolaze obavijesti sa teme FK Sloboda, iako mi ta tema nije "bookmarkovana" + sam isključio sve obavijesti osim za privatne poruke. Ubiše me te obavijesti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 22 jul 2015, 02:03

Ajzea je napisao/la:Pokolj između standardnih sa ove teme dešava se svaki dan, ali onog momenta kada dođe neko sa strane kao da se stvori neki pakt i tog već spomenutog momka sa strane unište psihički. Satraše ljudi frajera za pola sata :urnebes:
Onaj se kune u pincetu, onaj bi ga ganj'o da je ****, onaj ga naziva slatkicom, onaj ga savjetuje da izvadi pirsing iz pupka.. Stvarno ste bezobrazni :urnebes: :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: i jos trajni popuši :tokralju: :rol:
DŽELO ODLAZI

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 jul 2015, 02:03

Ajzea je napisao/la:Pokolj između standardnih sa ove teme dešava se svaki dan, ali onog momenta kada dođe neko sa strane kao da se stvori neki pakt i tog već spomenutog momka sa strane unište psihički. Satraše ljudi frajera za pola sata :urnebes:
Ko čopor, završi čovjek karijeru :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: malo nas je al smo ****, i svoji smo :mrgreen:
Nullius in verba

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2015, 02:06

Bratstvo i jedinstvo, Pastrmkin nedosanjani san :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 22 jul 2015, 02:12

4 godine čovjek pisao ko budala, skupio 3 hiljade postova da bi ga na kraju izjebali za 2 sata na temi na kojoj on ne shvata zajebanciju :D
Jači od ratova, režima i partija. 1921

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 22 jul 2015, 02:13

Ova tema je uspjela Hercegovinu ujedinit (GOSK-Velez) :tokralju: :tokralju: :tokralju: o ostalom da ne pričamo :rol: :rol: :rol:
Peterski je napisao/la:4 godine čovjek pisao ko budala, skupio 3 hiljade postova da bi ga na kraju izjebali za 2 sata na temi na kojoj on ne shvata zajebanciju :D
Uletio u los kraj :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pozdrav za Pincetu :wave:
Nullius in verba

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 22 jul 2015, 02:16

Najgora bagra foruma :lol: :lol: :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.