Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la topnik1 » 21 jul 2015, 23:03

Amarildo je napisao/la:Zašto imam filing da će United klapit Benzemu?
Neće
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 jul 2015, 23:09

Koji to napadac na svijetu osim Suareza, Aguera i Rooneya kad je u top formi je bolji od Benzeme? Tu mozes jos dodati Diega Costu eventualno Lewandowski i to je to top5 na svijetu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jul 2015, 23:27

Ja bih doveo Lacazettea. Prvo brzi je, samim tim uz Alexisa i Walcotta/Oxa raj za Ozila. Drugo, mnogo je efikasniji. I jos moze puno napredovati, cak je i u gorem Lyonu nego Benzema dao vise golova.

@Paja Zlatan? Tevez(za proslu godinu svakako)? Da ne govorim o nadolazecim dobrim spicevima(Griezmann koji se jos treba dokazati u At. Mad, a prva sezona odlicna, Icardi u Interu, Lacazette u nekom jacem klubu) svi su oni tu blizu da Benzemu lahko ostave iza sebe, a ni u ovom trenutku nisu puno gori.
Celik!3,2,2.

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Amarildo » 21 jul 2015, 23:32

BigBigBang je napisao/la:Koji to napadac na svijetu osim Suareza, Aguera i Rooneya kad je u top formi je bolji od Benzeme? Tu mozes jos dodati Diega Costu eventualno Lewandowski i to je to top5 na svijetu...
Suarez, Benzema, Lewa, a poslije njih Aguero, Ibra i Rooney.

Zanimljivo, opet se slažemo.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 21 jul 2015, 23:34

Benzema je uz Modrića i Kroosa bio najvažniji kotačić u Ancelottijevom Realu; vraćao se u obranu umjesto Ronalda, često se izvlačio na stranu, plus kad su se on i Modrić ozlijedili vidjeli smo koliko je Real lošiji....
netko je lijepo primjetio; pravi timski igrač;
a i kako da zabije 25+ golova kad je tu Ronaldo koji mora zabiti 35+
džabe statistika i usporedba; kad od svih spomenutih po profilu nam najbolje Benzema odgovara... Lacaz je malo bolja verzija Walcota, Cavani slabija verzija Benzeme, Ibra hoće da je on glavni baja...itd..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 jul 2015, 23:41

Zlatan je zvijer i svjetska klasa ali star je i uvijek bi prije imao Benzemu za napadaca nego njega i ne samo iz razloga da mi je Benzema bolji nego i iz drugih razloga, Zlatan je tip igraca koji gusi druge. Tevez jeste imao dobru sezonu ali nije bolji napadac od Benzeme, Griezman moze biti njegov nivo sto jes jes Lacazette, Icardi i slicni mu nisu ni blizu. Benzema bi se savrseno uklopio u formaciju Arsenala dok je Griezman skroz druga vrsta napadaca on je vise kao Alexis nego kao Benzema.

Cuj gdje je Cavani pa Cavani je top napadac ali Benzema je kompletniji napadac od njega. Pa gledajte pet godina biti prvi spic Reala kod svakog trenera i zabiti toliko golova pored jednog Ronalda koji samo sebe forsira koji mora ici kako god na minimum 35 golova u ligi i kasnije pored raznoraznih nadolazecih zvijezda koje bi htjele biti Ronaldo poput Bale ai Jamesa. Benzema bi u timu gdje bi imao vise slobode bio jos i bolji nego u Realu, Benzema bi u Arsenalu bukvalno izdominirao.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 jul 2015, 23:46

Paja :bow:
1946

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 21 jul 2015, 23:46

Agüero je najbolji, Suarez iza njega, Ibra prati, Lewa i Benz zatvaraju Top 5, Cavani, Rooney i Costa čekaju pred vratima.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 21 jul 2015, 23:56

Roma, trattativa in dirittura per #Szczęsny:i dettagli dell'operazione #calciomercato

Nemam pojma šta znači al sam pročitao da je posudba u pitanju
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 22 jul 2015, 00:00

Nije mi jasno kako to da isti klub daje za Flaminija više nego za Podolskog?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 22 jul 2015, 00:03

Roma, kao, hoće Cheza. Mislim da od toga nema ništa, puno mi je realnija ona opcija sa Ospinom i Evertonom.

Nego, izgleda da je jedan veliki napadač potpisao ugovor sa Arsenalom.

(Prema nekim napisima, Giroud potpisao trogodišnji ugovor za 130.000 funti sedmično. :D )

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 jul 2015, 00:06

Haha, mislim da bi Paja sve skrpio Wengeru.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 jul 2015, 00:27

Znam da nije vezano za Arsenal ali Suarez je bolji od Aguera, Suarez je najjaca devetka u svijetu fudbala u ovom momentu. Istina Aguero je tu blizu i on je vrh vrh ali meni je Suarez bolji, ono sto je on uradio prosle sezoen je bilo nadrealno...

Kako god ja ne vjerujem u ovo za Benzemu ali da bi mi bio prvi pick bi 100%, nekako mi djeluje da bi Benzema bas dominirao u Arsenalu.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 22 jul 2015, 00:31

Roma are close to completing the loan signing of Wojciech Szczęsny for €500k, with an option to buy for €5million. (Di Marzio)
Arsenal are preparing a €57M (£40M) offer for Karim Benzema. (Daily Express) Other reports claim that a £31M was recently rejected.
A.F.C. Bournemouth!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 22 jul 2015, 00:34

nek mi veliki statističar i ljubitelj tvrdih bukvi komentira ovu 0 kraj Lacazettea :lol:

slika

Benzema+dmf= veće razotkrivanje prevare od voajera jer opet neće primirisati tituli,na taktičkome planu nemože čistiti cipele Jozici

veliki ljubimac voajeroljubaca poljski ludaš napunio gaće dolaskom institucije Cecha

Di Marzio: Roma have proposed to take Szczesny on loan for 500K euros with an option to buy at €5m.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 jul 2015, 00:40

Dodje li Benzema Arsenal je prvi favorit za titulu.

Nema opravdanja voajeru jedan. :nene:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 22 jul 2015, 00:43

Greivis je napisao/la:Dodje li Benzema Arsenal je prvi favorit za titulu.

Nema opravdanja voajeru jedan. :nene:

dođe ili ne,prvi favorit je Chelsea :kafa:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 jul 2015, 00:44

Najbolja opcija za Scesznog je posudba, mada ako sve bude udure sa Cechom mislim da nema potrebe da se Poljak vraca a mozda bi i njemu koristilo ja sam siguran da on u Romi moze biti prvi golman jer kakav god bioo onaj golman Rome je jedno tri puta veci klaun od Poljaka..

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 22 jul 2015, 03:20

Mrsko mi ulaziti u diskusije, ali sam broj golova ne govori sve. Naravno, sto veci broj golova, vece sanse su da je taj igrac donjeo vise timu, ali....
Ako igras protiv 10 timova, 5 jakih i 5 slabih, slabe natrpas ko kantu, a ove jake ne mozes da dobijes, golovi nista ne znace, jer opet imas samo pola pobjeda. Bodovi zavise od golova, datih i primljenih, to je tacno, ali ipak na kraju su bodovi koji odlucuju. Ako mi ne mozemo barem kod kuce dobiti Chelsea, United, City itd. onda su sanse po obicaju manje. Naravno, zavisi i kako oni igraju druge tekme, uvijek ima iznenadjenja.
Ja se iskreno nadam kakvim dobrim pojacanjima da vise vidimo opet radost, borbu i osvajanje vecih trofeja.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 22 jul 2015, 09:38

Ja kad bi vidio Benza u Arsenalu imao bi se nadati pobjedama u derbiju, nema nama ko drugi donijeti tu pobjede, Giroud sigurno nece, Alexis ne moze sam, Walcott i Welbz..

Moze Benzema aBd :pray:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.