FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Raja, moze li se uslikati uplatnica pa poslati uz prijavnicu ili mora biti skenirana? Hvala
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- champions1921
Zanima me od ovih ljudi koji prate trening, hoce li biti sta od Joce?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sa svojom braćom živim za tvoje uspjehecorleone87 je napisao/la:Ljubavi što te rodi klasa radnička..

U drugom poluvremenu bih uveo jocu umjesto kokota da im ga zabijeAsharaK je napisao/la:Zanima me od ovih ljudi koji prate trening, hoce li biti sta od Joce?

Mogu li se na dan utakmice kupiti clanske na Grbavici? I u koliko sati?
Znam da ce biti na Kosevu, ali doci cu ranije u Sa, pa da izbjegnem tu guzvu gore.
Znam da ce biti na Kosevu, ali doci cu ranije u Sa, pa da izbjegnem tu guzvu gore.
Samo je zanimljivo kako ovi dezurni negativci nestanu poslije finih vijesti a izrone cim imaju priliku. Takvi ljudi bas nemaju karakter.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
davno apsolvirano, pojedinci nestali u akciji.
A do neki dan nisi mogao nista napisati da ne replicira nesto.ChWilla je napisao/la:davno apsolvirano, pojedinci nestali u akciji.
Jeste nigdje ihChWilla je napisao/la:davno apsolvirano, pojedinci nestali u akciji.

Ma treba joco od početka igrati mjesto kokota
- Jaozinho22
- Kontakt:
Yani Urdinov slobodan !!!! 24 godine,vratio bi se sigurno
SUTRA PUNIMO LAVOOOR ! Sa mnom vjerovatno idu dvojica koji do sad nikad nisu bili na utakmicama momci 00' godište,budućnost juga ! 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
10:37
10:39pile87 je napisao/la:A do neki dan nisi mogao nista napisati da ne replicira nesto.ChWilla je napisao/la:davno apsolvirano, pojedinci nestali u akciji.
Šta ga prizivašaldin je napisao/la:Ma treba joco od početka igrati mjesto kokota
Jači od ratova, režima i partija. 1921
nije ovaj.
Pa necemo svake sedmice dovoditi lijevog beka doveli smo zamjenu u slucaju da Kvesa ode...Jaozinho22 je napisao/la:Yani Urdinov slobodan !!!! 24 godine,vratio bi se sigurno![]()
![]()
SUTRA PUNIMO LAVOOOR ! Sa mnom vjerovatno idu dvojica koji do sad nikad nisu bili na utakmicama momci 00' godište,budućnost juga !
Dosta raje ceka u redu za clansku ispred plavog salona, stvarno lijepo vidjet
- Jaozinho22
- Kontakt:
Pa svakako smo talašika tu. 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Ja sam protiv dolaska Urdinova u naš klub, to sam već i ranije rekao. On je igrac koji nema kvalitet za naš klub, jedino pozitivno za njega je njegova borbenost, on je tempirana bomba za svlačionicu, na to dodati da bi imao i veliku platu i mislim da se to jednostavno ne isplati. Vec smo doveli lijevog beka Mladenovića, ako će se još dovoditi pojacanja nebitno za pozicije nek se dovedu pojacanja u pravom smislu te rijeci..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
otprilike tako. ako namjeravaju memiju gurati na beku mi rupa i nemamo. ali dobro bi bilo još malo poboljšati kvalitet neovisno o poziciji.
Ovaj momak sto je dosao iz Armenije - Mladenovic bit ce pravo pojacanje ako Kvesic ode.
Kvesic jos nije siguran da ce otici jer Kvesa i klub traze da im se uplati sve avansno.
Kvesic jos nije siguran da ce otici jer Kvesa i klub traze da im se uplati sve avansno.
Trenutno korisnika/ca: Levin, Sarajevskigigant1921 i 68 gostiju.