Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Benatia 25M

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Centre forward
- Kontakt:
Iskreno, veća je šansa da dodje Gece neg' Benatia.
Nema mi logike to, onda bi Bayern ost'o samo na jednom pouzdanom štoperu a to je Boateng. Dante već može. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- IlFantasista
- Kontakt:
I ne treba.IlFantasista je napisao/la:Ja licno ne bih dao Draxleru desetku.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
gojzerica
- Kontakt:
Šta će nam Benatia?
- IlCapitano
- Kontakt:
Gluposti za Benatiu, nema od tog nista.
Draxleru/Gotzeu apsolutno dati 10-ku, zasto ne?
Draxleru/Gotzeu apsolutno dati 10-ku, zasto ne?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Lionel Messi likes this.Centre forward je napisao/la:Iskreno, veća je šansa da dodje Gece neg' Benatia.Nema mi logike to, onda bi Bayern ost'o samo na jednom pouzdanom štoperu a to je Boateng. Dante već može.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Desetka treba na leđa Draxlera, pravi 3/4tista, mlad, to je sasvim ok.
Nadam se da će doći on i Sandro jer bih samo tad bio zadovoljan u cjelosti mercatom. Na beku možda Musuaku ili Kurzawa kao alternative, ali nikako Siqueira koji je 2 godine mlađi od Lichta, nikakva perspektiva.
Benatia je novinarska izmišljotina, prije će se dovesti još jedan vezista jer se spekulise da Max zeli nekog low cost iskusnijeg veznjaka. I to je pretjerano jer smo pretrpani. Neki stoper ala Ogbonna možda jer uvijek ima bojazni od povreda Martina, neiskustva Rugania te Barze koji može na ovom nivou još, ali rizik je opravdan vezano za njegove godine.
Nadam se da će doći on i Sandro jer bih samo tad bio zadovoljan u cjelosti mercatom. Na beku možda Musuaku ili Kurzawa kao alternative, ali nikako Siqueira koji je 2 godine mlađi od Lichta, nikakva perspektiva.
Benatia je novinarska izmišljotina, prije će se dovesti još jedan vezista jer se spekulise da Max zeli nekog low cost iskusnijeg veznjaka. I to je pretjerano jer smo pretrpani. Neki stoper ala Ogbonna možda jer uvijek ima bojazni od povreda Martina, neiskustva Rugania te Barze koji može na ovom nivou još, ali rizik je opravdan vezano za njegove godine.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlFantasista
- Kontakt:
Ovaj Draxler je pravi igrac, nekako podsjeca na Jamesa, bit ce pojacanje, mislim da ce u tandemu s Dybalom i Moratom izgledati fenomenalni jer su to sve igraci koji sto se kaze znaju "igrati lopte".
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hintergrund: Da Draxlers Ausstiegsklausel, für die festgeschriebene Ablösesumme von 45,5 Mio Euro gehen zu dürfen, am 30. Juni ablief, entscheidet Schalke am Ende über den Transfer.Bei einer Ablöse von 35 Mio Euro dürfte Heldt schwach werden. Draxlers Vertrag läuft noch bis Sommer 2018.
Teško će ga pustiti za 25 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nikad zavrsit, kao da gledam po 100x put, izjalovit ce se i na kraju ce doci Jovetic
Inace, u engleskim medijima se pise da je Llorente blizu Man. Uniteda (15 miliona
)
Inace, u engleskim medijima se pise da je Llorente blizu Man. Uniteda (15 miliona
Don't believe the hype.
Znaš li možda koliku platu Draxler ima u Schalkeu ?Saurman je napisao/la:Teško će ga pustiti za 25 mil.
Ovo ako Moratta završi za 25M bio bi još jedan veliki problem, sad gledam imao je prošle sezonu tu veliku povredu kad je bio van terena preko 5 mjeseci, i još jednu nekad prije od 2 mjeseca, nije to ponovo toliko strašno. Momak je veliki potencijal i kod nas bi se mogao razviti u top igrača, još tu je Khedira da se ima sa kim družiti dok ne savlada Italijanski
Draxler + Kurzawa i odlazak Vidala će biti mnogo lakši.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Padovan je napisao/la:Znaš li možda koliku platu Draxler ima u Schalkeu ?Saurman je napisao/la:Teško će ga pustiti za 25 mil.
Ovo ako Moratta završi za 25M bio bi još jedan veliki problem, sad gledam imao je prošle sezonu tu veliku povredu kad je bio van terena preko 5 mjeseci, i još jednu nekad prije od 2 mjeseca, nije to ponovo toliko strašno. Momak je veliki potencijal i kod nas bi se mogao razviti u top igrača, još tu je Khedira da se ima sa kim družiti dok ne savlada Italijanski
Draxler + Kurzawa i odlazak Vidala će biti mnogo lakši.
Prije produženja je imao 1,5 mil sad ima 3 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Super, znači oko plate će se lahko dogovoriti. Ostaje samo da se sa Schalkeom dogovori otkupna cijena, isplati se ovdje ići i na 25M + bonusi , ali nadam se da će Marotta to odraditi na 20M + bonusiIlCapitano je napisao/la:2.2 miliona ima Draxler.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BlueBosnian
- Kontakt:
Draxler, Morata, Dybala, Coman 
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako dodje Draxler, Coman ce imati manje prilike da igra, vrlo moguca posudba.BlueBosnian je napisao/la:Draxler, Morata, Dybala, Coman
Don't believe the hype.
- BlueBosnian
- Kontakt:
..........Morataakisarajevo92 je napisao/la:Ako dodje Draxler, Coman ce imati manje prilike da igra, vrlo moguca posudba.BlueBosnian je napisao/la:Draxler, Morata, Dybala, Coman
Coman..Draxler..Dybala
...Pogba..Marchisio
Mislim, možda nekad, u nekom paralelnom univerzumu, doživimo ovako ofanzivan Juve.
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- firefirefirely
- Kontakt:
BlueBosnian je napisao/la:..........Morataakisarajevo92 je napisao/la:Ako dodje Draxler, Coman ce imati manje prilike da igra, vrlo moguca posudba.BlueBosnian je napisao/la:Draxler, Morata, Dybala, Coman
Coman..Draxler..Dybala
...Pogba..Marchisio
Mislim, možda nekad, u nekom paralelnom univerzumu, doživimo ovako ofanzivan Juve.
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
De Bogati stavi Veratija umjesto Markisija da vidimo kako izgleda 
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.