FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

xbox
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la xbox » 22 jul 2015, 12:09

Meni je bitnije da mi Drinu dobijemo i udjemo u sezonu sa pobjedom. Ovo veceras mi jos nismo dorasli. Jedino nas moze potrefiti kakva luda noc ko komsije protiv Madjara a kvalitet mi nemamo da ih prodjemo

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 jul 2015, 12:09

amorovski je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Početak utakmice, Leh dominira i napada, pokušavaju zabiti rani go kako bi definitivno riješili utakmicu i osigurali prolaz u 3 pretkolo. Sarajevo se dobro brani, ima sreće ali polako se riješava pritiska domaćih. Noseni navijačima, Sarajevo se uspjeva odbraniti i preuzima incijativu na sredini terena. Miloš valja loptu, umrtvuje igru, dodaje do Velkoskog koji iz prve šalje loptu između stopera Leha i brzonogi Duljevic dolazi do lopte, prolazi i golmana i daje pogodak na veliko oduševljenje navijača. Ekipa Leha nakon primljenog gola počinje da igra agresivno, par igrača dobija žute kartone, ljuti ih pomalo odugovlačenje Oštrakovića i počinju protesti kod sudija i verbalni okršaj sa trafikama u odbrani Sarajeva. Nervoza se polako uvlači u ekipu Leha koji pokušavaju doći do izjednačenja do kraja poluvremena ali gosti odolijevaju napadima. U drugom poluvremenu par izmjena na obje strane, gosti odmah kreću agresivno, diktiraju tempu i napadaju gol Leha koji zbunjen i razdrman griješi i pritom poklanjaju šanse DIVOVIMA. Nakon dosta napada po desnoj strani i kroz sredinu, Radovac šalje dugu loptu na lijevu stranu gdje se nalazi sam Puzigaća, koji dobro centrira, pronalazi Benku koji postiže gol od stativu. 20 minuta do kraja, trener Leha baca sve karte u napad, gosti se taktički povukli i brane go i u tome uspjevaju.

PRODUŽECI - Leh napada i dolazi do pogodka pred kraj prvog produžetka, u drugom produžetku gosti napadaju ali traljavo, bliži se kraj utakmice, obje ekipe fizički pale, iz jedne greške u odbrani domaćih, Sarajevo dolazi do kornera, svi dolaze u šesnaesterac Leha, Radovac izvodi korner, do lopte dolazi Oštraković i mjenja smjer lopte koja dolazi do Stepanova koji zakucaje loptu u mržu. Nastaje Ludilo, gori cijela Bosna i dio Poljske, oduševljenje svih prisutnih...

Ukratko, idemo DIVOVIIIIIII.
AMIN!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
JURIIIIIIIIIIIIIIIIŠ :tokralju: :opaopa: :bih:

joj što me nafura lukavac, bio sam hladan dok ovo ne pročitah pred tekmu, isto ko da se ne igra :lol:
1946

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 22 jul 2015, 12:10

SiouxLukavac je napisao/la:Početak utakmice, Leh dominira i napada, pokušavaju zabiti rani go kako bi definitivno riješili utakmicu i osigurali prolaz u 3 pretkolo. Sarajevo se dobro brani, ima sreće ali polako se riješava pritiska domaćih. Noseni navijačima, Sarajevo se uspjeva odbraniti i preuzima incijativu na sredini terena. Miloš valja loptu, umrtvuje igru, dodaje do Velkoskog koji iz prve šalje loptu između stopera Leha i brzonogi Duljevic dolazi do lopte, prolazi i golmana i daje pogodak na veliko oduševljenje navijača. Ekipa Leha nakon primljenog gola počinje da igra agresivno, par igrača dobija žute kartone, ljuti ih pomalo odugovlačenje Oštrakovića i počinju protesti kod sudija i verbalni okršaj sa trafikama u odbrani Sarajeva. Nervoza se polako uvlači u ekipu Leha koji pokušavaju doći do izjednačenja do kraja poluvremena ali gosti odolijevaju napadima. U drugom poluvremenu par izmjena na obje strane, gosti odmah kreću agresivno, diktiraju tempu i napadaju gol Leha koji zbunjen i razdrman griješi i pritom poklanjaju šanse DIVOVIMA. Nakon dosta napada po desnoj strani i kroz sredinu, Radovac šalje dugu loptu na lijevu stranu gdje se nalazi sam Puzigaća, koji dobro centrira, pronalazi Benku koji postiže gol od stativu. 20 minuta do kraja, trener Leha baca sve karte u napad, gosti se taktički povukli i brane go i u tome uspjevaju.

PRODUŽECI - Leh napada i dolazi do pogodka pred kraj prvog produžetka, u drugom produžetku gosti napadaju ali traljavo, bliži se kraj utakmice, obje ekipe fizički pale, iz jedne greške u odbrani domaćih, Sarajevo dolazi do kornera, svi dolaze u šesnaesterac Leha, Radovac izvodi korner, do lopte dolazi Oštraković i mjenja smjer lopte koja dolazi do Stepanova koji zakucaje loptu u mržu. Nastaje Ludilo, gori cijela Bosna i dio Poljske, oduševljenje svih prisutnih...

Naučna fantastika!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 22 jul 2015, 12:13

BitiSrcemVezan je napisao/la:
amorovski je napisao/la:

AMIN!!

JURIIIIIIIIIIIIIIIIŠ :tokralju: :opaopa: :bih:

joj što me nafura lukavac, bio sam hladan dok ovo ne pročitah pred tekmu, isto ko da se ne igra :lol:
Ovo treba igracima procitat svega mi!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jul 2015, 12:14

SiouxLukavac je napisao/la:I nakon utakmice, pripreme za Bazel. Ibraković odbija ponudu za Duljevića od 1,5mil€. Cijeli region bruji o Sarajevu, Barbarić se ponovo povezuje sa Dinamom, Cimirot riješava sve sa HSVom koji pristaje na zahtjeve Sarajeva, ponovo se Delač dovodi, Ikande dobija svu potrebnu papirologiju, a novi sponzori čekaju u redu a seronja Husarić kenja po fb kako je on zaslužan za sve ovo što se dešava Sarajevu.
Ovo kad sam procitao, odvalio sam se smijat ko budala! :urnebes: :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2015, 12:16

Veceras poslije utakmice jedan igrac Lecha se vraca s nama avionom i potpisuje za FKS. :opaopa:
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 jul 2015, 12:16

Da ne pišem o dočeku od par hiljada, baklje, vatromet i slavlje do zore. Cuganje sa Puzigaćom i Džemalom, kojim će biti sve oprošteno uključujući i Stojčeva.

Inače, jesul naši otišli za Poljsku? Koliko se očekuje naših tamo. Neka im je sa srećom i da se vrate ponosni kao i prošle godine iz Atine.

NEMA PREDAJE!! SRCE NA TEREN!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jul 2015, 12:20

A jesmo kvarni, ostavili konama onu veliku zastavu ispred juga. Ako je pocnu gadjati bakljama UEFA ce masno kazniti a ako prezivi valja 90 minuta buljiti u nju, jos ako ispadnu :lol:
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jul 2015, 12:31

Head je napisao/la:A jesmo kvarni, ostavili konama onu veliku zastavu ispred juga. Ako je pocnu gadjati bakljama UEFA ce masno kazniti a ako prezivi valja 90 minuta buljiti u nju, jos ako ispadnu :lol:
Od pirotehnike nema nista, tako da im jedino preostaje gledanje u nju i unutarnje negodovanje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jul 2015, 12:32

Head je napisao/la:Veceras poslije utakmice jedan igrac Lecha se vraca s nama avionom i potpisuje za FKS. :opaopa:
Pa to se već zna,Jasmin Burić. Kažu amidža platio da puti 3 gola,tako da će morati nazad u Bosnu pa makar i ne potpisao s nama. :D

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 jul 2015, 12:34

joker90 je napisao/la:
Head je napisao/la:A jesmo kvarni, ostavili konama onu veliku zastavu ispred juga. Ako je pocnu gadjati bakljama UEFA ce masno kazniti a ako prezivi valja 90 minuta buljiti u nju, jos ako ispadnu :lol:
Od pirotehnike nema nista, tako da im jedino preostaje gledanje u nju i unutarnje negodovanje.
:lol: joj samo da je ne skinu do četrvrtka :mrgreen:
1946

High

Post Postao/la High » 22 jul 2015, 12:34

Odmah se sjetih utakmice protiv Genka, i one koreografije. Ne bijaše mi mrsko uslikati nešto s te utakmice:

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 jul 2015, 12:47

Dao Bog pa se ponovio rezultat utakmice Haugesund-Sarajevo.
Srce na teren !!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel:

P.S. Yebem te poznaneeeeee !!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 22 jul 2015, 12:58, ukupno mijenjano 2 puta.
U novi boj ...

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 22 jul 2015, 12:49

SVI TE JE.EMO POZNANEEEEEEEEEEE
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jul 2015, 13:01

https://twitter.com/bihfootball

Ev ga nasi napadnuti izgleda u Ceskoj?!

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 22 jul 2015, 13:09

Da, autobus Hordi zla napadnut u Pragu.

slika
Evo ne znam..

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 jul 2015, 13:11

Bilo je i za ocekivat posle svih sranja ovdje kod nas. Jel ih napala teror maschine ili neka ceska grupa??
Sretno hordama da prodju sa sto manje povreda :(
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 jul 2015, 13:11

slika
U novi boj ...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 jul 2015, 13:12

Ma izgleda ovi papci navijači Sparte Praga.. to su smiješni navijači, prije par godina su ih naši razvalili što se tiče navijanja na njihovom stadionu.. a šetali su se naši slobodno po gradu , nije ih niko smio dirnuti..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 jul 2015, 13:14

Izgleda da smo na glasu u Europi poslije ovoga sa Trnavom i LEHOM..jbg sad svi zele da nam uzmu "skalp" i da se okusaju s nama.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, Burberry46, bvsic, Jadnimi, johntravolta123, jurisicduska, nedimmmm1337, Proximic, Rodman, skoJaa i 54 gosta.