FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni je bitnije da mi Drinu dobijemo i udjemo u sezonu sa pobjedom. Ovo veceras mi jos nismo dorasli. Jedino nas moze potrefiti kakva luda noc ko komsije protiv Madjara a kvalitet mi nemamo da ih prodjemo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
JURIIIIIIIIIIIIIIIIŠamorovski je napisao/la:AMIN!!SiouxLukavac je napisao/la:Početak utakmice, Leh dominira i napada, pokušavaju zabiti rani go kako bi definitivno riješili utakmicu i osigurali prolaz u 3 pretkolo. Sarajevo se dobro brani, ima sreće ali polako se riješava pritiska domaćih. Noseni navijačima, Sarajevo se uspjeva odbraniti i preuzima incijativu na sredini terena. Miloš valja loptu, umrtvuje igru, dodaje do Velkoskog koji iz prve šalje loptu između stopera Leha i brzonogi Duljevic dolazi do lopte, prolazi i golmana i daje pogodak na veliko oduševljenje navijača. Ekipa Leha nakon primljenog gola počinje da igra agresivno, par igrača dobija žute kartone, ljuti ih pomalo odugovlačenje Oštrakovića i počinju protesti kod sudija i verbalni okršaj sa trafikama u odbrani Sarajeva. Nervoza se polako uvlači u ekipu Leha koji pokušavaju doći do izjednačenja do kraja poluvremena ali gosti odolijevaju napadima. U drugom poluvremenu par izmjena na obje strane, gosti odmah kreću agresivno, diktiraju tempu i napadaju gol Leha koji zbunjen i razdrman griješi i pritom poklanjaju šanse DIVOVIMA. Nakon dosta napada po desnoj strani i kroz sredinu, Radovac šalje dugu loptu na lijevu stranu gdje se nalazi sam Puzigaća, koji dobro centrira, pronalazi Benku koji postiže gol od stativu. 20 minuta do kraja, trener Leha baca sve karte u napad, gosti se taktički povukli i brane go i u tome uspjevaju.
PRODUŽECI - Leh napada i dolazi do pogodka pred kraj prvog produžetka, u drugom produžetku gosti napadaju ali traljavo, bliži se kraj utakmice, obje ekipe fizički pale, iz jedne greške u odbrani domaćih, Sarajevo dolazi do kornera, svi dolaze u šesnaesterac Leha, Radovac izvodi korner, do lopte dolazi Oštraković i mjenja smjer lopte koja dolazi do Stepanova koji zakucaje loptu u mržu. Nastaje Ludilo, gori cijela Bosna i dio Poljske, oduševljenje svih prisutnih...
Ukratko, idemo DIVOVIIIIIII.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

joj što me nafura lukavac, bio sam hladan dok ovo ne pročitah pred tekmu, isto ko da se ne igra

1946
Naučna fantastika!SiouxLukavac je napisao/la:Početak utakmice, Leh dominira i napada, pokušavaju zabiti rani go kako bi definitivno riješili utakmicu i osigurali prolaz u 3 pretkolo. Sarajevo se dobro brani, ima sreće ali polako se riješava pritiska domaćih. Noseni navijačima, Sarajevo se uspjeva odbraniti i preuzima incijativu na sredini terena. Miloš valja loptu, umrtvuje igru, dodaje do Velkoskog koji iz prve šalje loptu između stopera Leha i brzonogi Duljevic dolazi do lopte, prolazi i golmana i daje pogodak na veliko oduševljenje navijača. Ekipa Leha nakon primljenog gola počinje da igra agresivno, par igrača dobija žute kartone, ljuti ih pomalo odugovlačenje Oštrakovića i počinju protesti kod sudija i verbalni okršaj sa trafikama u odbrani Sarajeva. Nervoza se polako uvlači u ekipu Leha koji pokušavaju doći do izjednačenja do kraja poluvremena ali gosti odolijevaju napadima. U drugom poluvremenu par izmjena na obje strane, gosti odmah kreću agresivno, diktiraju tempu i napadaju gol Leha koji zbunjen i razdrman griješi i pritom poklanjaju šanse DIVOVIMA. Nakon dosta napada po desnoj strani i kroz sredinu, Radovac šalje dugu loptu na lijevu stranu gdje se nalazi sam Puzigaća, koji dobro centrira, pronalazi Benku koji postiže gol od stativu. 20 minuta do kraja, trener Leha baca sve karte u napad, gosti se taktički povukli i brane go i u tome uspjevaju.
PRODUŽECI - Leh napada i dolazi do pogodka pred kraj prvog produžetka, u drugom produžetku gosti napadaju ali traljavo, bliži se kraj utakmice, obje ekipe fizički pale, iz jedne greške u odbrani domaćih, Sarajevo dolazi do kornera, svi dolaze u šesnaesterac Leha, Radovac izvodi korner, do lopte dolazi Oštraković i mjenja smjer lopte koja dolazi do Stepanova koji zakucaje loptu u mržu. Nastaje Ludilo, gori cijela Bosna i dio Poljske, oduševljenje svih prisutnih...
Ovo treba igracima procitat svega mi!BitiSrcemVezan je napisao/la:JURIIIIIIIIIIIIIIIIŠamorovski je napisao/la:AMIN!!SiouxLukavac je napisao/la:Početak utakmice, Leh dominira i napada, pokušavaju zabiti rani go kako bi definitivno riješili utakmicu i osigurali prolaz u 3 pretkolo. Sarajevo se dobro brani, ima sreće ali polako se riješava pritiska domaćih. Noseni navijačima, Sarajevo se uspjeva odbraniti i preuzima incijativu na sredini terena. Miloš valja loptu, umrtvuje igru, dodaje do Velkoskog koji iz prve šalje loptu između stopera Leha i brzonogi Duljevic dolazi do lopte, prolazi i golmana i daje pogodak na veliko oduševljenje navijača. Ekipa Leha nakon primljenog gola počinje da igra agresivno, par igrača dobija žute kartone, ljuti ih pomalo odugovlačenje Oštrakovića i počinju protesti kod sudija i verbalni okršaj sa trafikama u odbrani Sarajeva. Nervoza se polako uvlači u ekipu Leha koji pokušavaju doći do izjednačenja do kraja poluvremena ali gosti odolijevaju napadima. U drugom poluvremenu par izmjena na obje strane, gosti odmah kreću agresivno, diktiraju tempu i napadaju gol Leha koji zbunjen i razdrman griješi i pritom poklanjaju šanse DIVOVIMA. Nakon dosta napada po desnoj strani i kroz sredinu, Radovac šalje dugu loptu na lijevu stranu gdje se nalazi sam Puzigaća, koji dobro centrira, pronalazi Benku koji postiže gol od stativu. 20 minuta do kraja, trener Leha baca sve karte u napad, gosti se taktički povukli i brane go i u tome uspjevaju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
joj što me nafura lukavac, bio sam hladan dok ovo ne pročitah pred tekmu, isto ko da se ne igra
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ovo kad sam procitao, odvalio sam se smijat ko budala!SiouxLukavac je napisao/la:I nakon utakmice, pripreme za Bazel. Ibraković odbija ponudu za Duljevića od 1,5mil€. Cijeli region bruji o Sarajevu, Barbarić se ponovo povezuje sa Dinamom, Cimirot riješava sve sa HSVom koji pristaje na zahtjeve Sarajeva, ponovo se Delač dovodi, Ikande dobija svu potrebnu papirologiju, a novi sponzori čekaju u redu a seronja Husarić kenja po fb kako je on zaslužan za sve ovo što se dešava Sarajevu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Veceras poslije utakmice jedan igrac Lecha se vraca s nama avionom i potpisuje za FKS. 

1946
-
- Kontakt:
Da ne pišem o dočeku od par hiljada, baklje, vatromet i slavlje do zore. Cuganje sa Puzigaćom i Džemalom, kojim će biti sve oprošteno uključujući i Stojčeva.
Inače, jesul naši otišli za Poljsku? Koliko se očekuje naših tamo. Neka im je sa srećom i da se vrate ponosni kao i prošle godine iz Atine.
NEMA PREDAJE!! SRCE NA TEREN!!
Inače, jesul naši otišli za Poljsku? Koliko se očekuje naših tamo. Neka im je sa srećom i da se vrate ponosni kao i prošle godine iz Atine.
NEMA PREDAJE!! SRCE NA TEREN!!
A jesmo kvarni, ostavili konama onu veliku zastavu ispred juga. Ako je pocnu gadjati bakljama UEFA ce masno kazniti a ako prezivi valja 90 minuta buljiti u nju, jos ako ispadnu 

1946
Od pirotehnike nema nista, tako da im jedino preostaje gledanje u nju i unutarnje negodovanje.Head je napisao/la:A jesmo kvarni, ostavili konama onu veliku zastavu ispred juga. Ako je pocnu gadjati bakljama UEFA ce masno kazniti a ako prezivi valja 90 minuta buljiti u nju, jos ako ispadnu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa to se već zna,Jasmin Burić. Kažu amidža platio da puti 3 gola,tako da će morati nazad u Bosnu pa makar i ne potpisao s nama.Head je napisao/la:Veceras poslije utakmice jedan igrac Lecha se vraca s nama avionom i potpisuje za FKS.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Od pirotehnike nema nista, tako da im jedino preostaje gledanje u nju i unutarnje negodovanje.Head je napisao/la:A jesmo kvarni, ostavili konama onu veliku zastavu ispred juga. Ako je pocnu gadjati bakljama UEFA ce masno kazniti a ako prezivi valja 90 minuta buljiti u nju, jos ako ispadnu

1946
Odmah se sjetih utakmice protiv Genka, i one koreografije. Ne bijaše mi mrsko uslikati nešto s te utakmice:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dao Bog pa se ponovio rezultat utakmice Haugesund-Sarajevo.
Srce na teren !!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Yebem te poznaneeeeee !!!!!!!!!!!!!
Srce na teren !!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Yebem te poznaneeeeee !!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 22 jul 2015, 12:58, ukupno mijenjano 2 puta.
U novi boj ...
SVI TE JE.EMO POZNANEEEEEEEEEEE
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Bilo je i za ocekivat posle svih sranja ovdje kod nas. Jel ih napala teror maschine ili neka ceska grupa??
Sretno hordama da prodju sa sto manje povreda
Sretno hordama da prodju sa sto manje povreda

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma izgleda ovi papci navijači Sparte Praga.. to su smiješni navijači, prije par godina su ih naši razvalili što se tiče navijanja na njihovom stadionu.. a šetali su se naši slobodno po gradu , nije ih niko smio dirnuti..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Izgleda da smo na glasu u Europi poslije ovoga sa Trnavom i LEHOM..jbg sad svi zele da nam uzmu "skalp" i da se okusaju s nama.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, Burberry46, bvsic, Jadnimi, johntravolta123, jurisicduska, nedimmmm1337, Proximic, Rodman, skoJaa i 54 gosta.