Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
samo agresivno, ja cu biti zadovoljan sa 5000 clanskihPeterski je napisao/la:Abd da izadje danas obavijest za tu hiljadarku, da idemo izazov na 2 hiljade!
S 5000 članova bi mnogo lakše našli sponzore.plavanacija je napisao/la:samo agresivno, ja cu biti zadovoljan sa 5000 clanskihPeterski je napisao/la:Abd da izadje danas obavijest za tu hiljadarku, da idemo izazov na 2 hiljade!
vrbanjusa je napisao/la:Koliko vidim iz postova da je dosta ljudi ozbiljno shvatilo važnost članstva u klubu. Svima koji su to uradili svaka čast, onima koji nisu pitanje, šta čekate?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
To koliko vidim već 3500 hiljade za jug prodato? Koja tribina su te zelene ulaznice?Enemy00 je napisao/la:
Domacu utakmicuvrbanjusa je napisao/la:Koliko vidim iz postova da je dosta ljudi ozbiljno shvatilo važnost članstva u klubu. Svima koji su to uradili svaka čast, onima koji nisu pitanje, šta čekate?
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Ma posteno bruka je samo 1000 clanskih po meni bar 3000-4000 bi trebali uzeti.Ipee je napisao/la:S 5000 članova bi mnogo lakše našli sponzore.plavanacija je napisao/la:samo agresivno, ja cu biti zadovoljan sa 5000 clanskihPeterski je napisao/la:Abd da izadje danas obavijest za tu hiljadarku, da idemo izazov na 2 hiljade!
Zelene = Zapadvoltron30 je napisao/la:To koliko vidim već 3500 hiljade za jug prodato? Koja tribina su te zelene ulaznice?Enemy00 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.