Ma jedan je forumas samo konstatovo, da se do sutra ne rasporoda jug.Enemy00 je napisao/la:Nije jug rasprodat ne znam odakle ta prica, prodaja je krenula u 12h.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma nije rasprodat sigurno, a važno je da zapad ide dobro. Nažalost danas ne mogu stići al sutra ide nekoliko zapada. Zna li iko hoće li se moći sutra preko dana učlaniti na stadionu grbavica u vrijeme prodaje karata
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ma lupa raja, ulaznice u prodaji tek 1hcala je napisao/la:Ma nemoguce da je jug vec rasprodat.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Mislim da ce moci, ali nek neko od ovih provjernih da info. Nisam u mogucnosti da provjerim trenutno.MrRiccoli je napisao/la:Ma nije rasprodat sigurno, a važno je da zapad ide dobro. Nažalost danas ne mogu stići al sutra ide nekoliko zapada. Zna li iko hoće li se moći sutra preko dana učlaniti na stadionu grbavica u vrijeme prodaje karata
Mogu se clanske izvaditi sutra za vrijeme prodaje ulaznica, bit ce guzva ali isplati se
Opusteno, bice juga i sutra. Bilo je utakmica kada smo bili i vise nabrijani nego danas (tipa protiv Viktorije) pa se opet mogao cak i jug kupiti pred utakmicu. Jedini put kada nisam jug uspio kupiti pred utakmicu pa sam sa kartom za sjever usao na isti jeste jedan derbi na Grbavici ali ne mogu tacno da se sjetim koji je to bio. Taj put je ulaz na jug bio preko zapadne tribine.
Jel' iko isao u fan shop? Ima li dresova?
-
- Kontakt:
Ma drug uzeo kartu br 3500 a ja poslije njega i br mi 286.. tako da ne gledajte to
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Karte se nalaze u blokovima npr. od 50 ili 100 komada. Tako da numeracija jednog ide od 1-100, a drugog ide od 4501-4600. Tako kad uzmes jedan blok tih karti, on ti moze biti sa ovom zadnjom numeracijom. Tako da nemojte gledati broj karte.manijakdokraja je napisao/la:Ma drug uzeo kartu br 3500 a ja poslije njega i br mi 286.. tako da ne gledajte to
Trebamo postaviti štandove prije tekme da se raja i tu može učlaniti, staviti još i dresove, godišnje da se tu mogu kupiti.
Što se tice clanskih, u slucaju da prođemo Ferencvaros to treba maksimalno izreklamirati na radiju Kalman i RSG-u, na nekoj komercijalnoj televiziji pink, obn i face tv, i tako pozivati ljude da se uclane u klub. Treba nam još jaca i agresivnija kampanja što se tice clanskih. Nešto kontam ako nas 10000 budemo članovi kluba, mi smo onda pomogli našem klubu 200000 KM..
Što se tice clanskih, u slucaju da prođemo Ferencvaros to treba maksimalno izreklamirati na radiju Kalman i RSG-u, na nekoj komercijalnoj televiziji pink, obn i face tv, i tako pozivati ljude da se uclane u klub. Treba nam još jaca i agresivnija kampanja što se tice clanskih. Nešto kontam ako nas 10000 budemo članovi kluba, mi smo onda pomogli našem klubu 200000 KM..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Onda bi mi u ovom slucaju bili sami sebi generalni sponzor. Ali treba dogurati do te cifre.Željooooo je napisao/la:Trebamo postaviti štandove prije tekme da se raja i tu može učlaniti, staviti još i dresove, godišnje da se tu mogu kupiti.
Kakvi kačketi?Peterski je napisao/la:KAČKETI![]()
![]()

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam čitao niti pratio puno toga vezano za ovu uzvratnu tekmu a sad nemam vremena da sve čitam. Hoće li iko prenosit sutrašnju tekmu? 
EDIT:, Sazn'o, prenosi FACE TV.

EDIT:, Sazn'o, prenosi FACE TV.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Evo sad sa pauze na poslu,kupih kartu u medjuvremenu,uglavnom ljudi vi koji kartu nematr,ne bih da vas plasim ali karte idu haoticno.Zapad jako dobro ide,ljudi dolaze i kupe svoj raji koju znaju.Bilo sedmero ispred mene i svaki od njih je bar 5 karti uzeo.Sutra ce biti opasna invazija,i polahko krenite prema grbavici ili ferhadiji i kupite.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

karte kupljene, sad se samo čeka 16:00 pa da krene dernek

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Ljudi haj molim Vas da neko postavi sliku kacketa
extra kačketi, zaistaDooVe je napisao/la:Kakvi kačketi?Peterski je napisao/la:KAČKETI![]()
![]()

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
Mora se uložiti prvo u marketing da bi mogli doci do te cifre. Svi se sjecamo posjete kad se Amar drugi put vratio, jeste bila euforija ali je i Željo TV ucinio to da više raje dolazi na tekme. Nijedna reklama nije besplatna i toga sam svjestan, ali mišljenja sam kad bi uložili novac u agresivnu kampanju putem medija koje sam nabrojao da bi nam se to i u finansijskom i u svakom drugom smislu vratilo. Nije isto kad potencijalnom sponzoru pokažeš da imaš 2 hiljade članova i 10 hiljada članova..tm8782 je napisao/la:Onda bi mi u ovom slucaju bili sami sebi generalni sponzor. Ali treba dogurati do te cifre.Željooooo je napisao/la:Trebamo postaviti štandove prije tekme da se raja i tu može učlaniti, staviti još i dresove, godišnje da se tu mogu kupiti.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56579F4BEnemy00 je napisao/la:Ljudi haj molim Vas da neko postavi sliku kacketa
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 27 gostiju.