FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dosao na Grbavicu oko 12 sati dole vec oko 100 osoba ceka,velika navala bice preko 20000 milja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
to je to. samo tako nasi klubovi i drustvo u cjelini mogu naprijed. sretno veceras!Coromandel je napisao/la:idem i ja pogledati utakmicu. proradio je lokalpatriotizam...
u plavom salonu guzva kao da se clanske i godisnje djaba dijele. ko nije obavio svoju svetu duznost pravo je vrijeme za to. unutra je +45°C a znoj lipti na sve strane. jedinstvena prilika da se znoj prolije za Zelju

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Mogu li se sutra na Grbavici uzeti clanske i u koje vrijeme? Sutra ujutro stizem a ne ceka mi se da uzmam na Kosevu.
Vjerovatno hoće, radiće skraćeno sigurno ali ujutro bi to trebalo raditiSvePlavo je napisao/la:Mogu li se sutra na Grbavici uzeti clanske i u koje vrijeme? Sutra ujutro stizem a ne ceka mi se da uzmam na Kosevu.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Uzeo dva juga i dva zapada ( porodično ). Gužva možda fakat ne bude do sutra karata za sve tribine 

-
- Kontakt:
decko koji tamo radi kaze da ce sutra biti najdalje do 15h.SvePlavo je napisao/la:Mogu li se sutra na Grbavici uzeti clanske i u koje vrijeme? Sutra ujutro stizem a ne ceka mi se da uzmam na Kosevu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Kakve veze imaju lehovi navijaci s nasim klubom ?pile87 je napisao/la:Kolejorz
Hoceli se moci znati veceras otprilike koliko je karata prodato za mec?bojamora je napisao/la:Uzeo dva juga i dva zapada ( porodično ). Gužva možda fakat ne bude do sutra karata za sve tribine
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U prevodu znaci Zeljeznicar.zubar je napisao/la:Kakve veze imaju lehovi navijaci s nasim klubom ?pile87 je napisao/la:Kolejorz
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Halali ondapile87 je napisao/la:U prevodu znaci Zeljeznicar.zubar je napisao/la:Kakve veze imaju lehovi navijaci s nasim klubom ?pile87 je napisao/la:Kolejorz

Zamislite bude nas 30000 . Pitari bi potonuli u totalnu depresiju i još prođemo dalje
Neke se stvari ne mogu kupiti novcem. 

**** njih ba ide se radi Zelje.bojamora je napisao/la:Zamislite bude nas 30000 . Pitari bi potonuli u totalnu depresiju i još prođemo daljeNeke se stvari ne mogu kupiti novcem.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:**** njih ba ide se radi Zelje.bojamora je napisao/la:Zamislite bude nas 30000 . Pitari bi potonuli u totalnu depresiju i još prođemo daljeNeke se stvari ne mogu kupiti novcem.

- akisarajevo92
- Kontakt:
ma onako usputpile87 je napisao/la:**** njih ba ide se radi Zelje.bojamora je napisao/la:Zamislite bude nas 30000 . Pitari bi potonuli u totalnu depresiju i još prođemo daljeNeke se stvari ne mogu kupiti novcem.

Trebalo je ovo oko dresova odraditi bolje jer evo nikad ovoliko zainteresovanih za dresove, a raja nmg kupiti. Još nisam godišnju uzeo kako one idu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
akisarajevo92 je napisao/la:Utakmica sa Borcem u nedelju na BHT.
Ja maloprije gledam pregled programa BHT pise snimak u 23:55
Mora da je onda prenos na moja tvEnemy00 je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Utakmica sa Borcem u nedelju na BHT.
Ja maloprije gledam pregled programa BHT pise snimak u 23:55