Ovdje ovako stoji, vidjecemo...
EDIT:
http://www.bhrt.ba/bht1-najavljujemo/bo ... 6-07-2015/
Evo i potvrda da je snimak u pitanju.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Iskreno ovo je fansop mogao mnogo spremnije docekati.ChWilla je napisao/la:ljudi kupuju al' su realni po pitanju utakmice. e to nama treba, svake godine, cijele godine ako hoćemo da budemo stvarno veliki.
sumnjam da ovu euforiju može tako lahko srušiti 1 porazBlueFamily je napisao/la:Ovo koliko i valja,toliko i ne valja.Lijepo je vidjeti neku stariju raju koju dugo nismo vidjeli sutra,ali u slucaju ne daj Boze loseg rezultata,pu pu pu,kakav bi haos bio.Euforija je najgora stvar.
pa sve su se kalkulacije radile po prethodnim godinama. za koje znamo da su bile zavala mnogo više nego što nisu. lijepo je sve ovo, al' da se ne lažemo, ništa ovo ne bi bilo da tamo nije bio dobar rezultat.pile87 je napisao/la:Iskreno ovo je fansop mogao mnogo spremnije docekati.ChWilla je napisao/la:ljudi kupuju al' su realni po pitanju utakmice. e to nama treba, svake godine, cijele godine ako hoćemo da budemo stvarno veliki.
Da te pitam bkl me poveo na utakmicuvrbanjusa je napisao/la:Mene niko ne zove, valjda ih stidšto nisu bili godinama. A i da me zovu ne bih ih vodio
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Omerta1921 i 14 gostiju.