Loptu namješta Oštraković
P.S. Iskreno sam sebi sebi sam uzeo 5 godina života samo dok sam napisao , loptu uzima Oštraković
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hahahahahahhaah kralja hahahahhz033 je napisao/la:Nakon 0:2 i produžetaka gledamo penale. Nakon četvrte serije rezultat je 3:3. U petoj seriji odbrambeni igrač Lecha ispucava loptu visoko preko gola i Sarajevo ima veliku šansu.
Loptu namješta Oštraković, udarac, lopta od stativu udara u drugu stativu i prelazi gol crtu
![]()
P.S. Iskreno sam sebi sebi sam uzeo 5 godina života samo dok sam napisao , loptu uzima Oštraković
Ma ovo je za veceras 100%, jedino da se neko povrijedi na zagrijavanju. Po meni nije lose, barem smo pozadi jaki.X31987 je napisao/la:Dobar sastav Head-e ja bih lično volio Hebibovića na desnom a Duljevića na lijevom krilu (igrao protiv Atromitosa u gostima ovo).
Odgodit ce se tekma.paulus je napisao/la:Zna li iko slucajno ocel nam iko obezbjedit tu tekmu sa Drinom da gledamo kako bilo ?
Pitar6785 je napisao/la:Da ija bacim svoje videnje, sta bi se moglo desit.
Ovo ce bit luda utakmica, ili ce mo karat punim kurcem ili ce oni nas.
0:3 otiso si hilmo ostala je tuga **** ce ti pusit navijaci s juga
Bio sam tamo , slobodno se setali gradom sa salovima nas trojica(isli smo van grupe) niko nam ni rijec nije rekao cak smo poslije utakmice i salove razmjenili.Zagor je napisao/la:Ma izgleda ovi papci navijači Sparte Praga.. to su smiješni navijači, prije par godina su ih naši razvalili što se tiče navijanja na njihovom stadionu.. a šetali su se naši slobodno po gradu , nije ih niko smio dirnuti..
LUDDDDDDDDDDD SAMMMMMMM ZAAAAAAA TOBOMMMMMMMM---Head je napisao/la:Odgodit ce se tekma.paulus je napisao/la:Zna li iko slucajno ocel nam iko obezbjedit tu tekmu sa Drinom da gledamo kako bilo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.