Asmir Begović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Taman da odgledam
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo šteta što je Qurton u pole-poziciji.HariTz je napisao/la:Za prvu sezonu u Chelseaju ako odigra 20+ mečeva, ja ću iskreno biti prezadovoljan, jer po meni to ne znači da njega gledaju isključivo kao na rezervu.
Postavljen je iznad tekst gdje je Mourinho rekao da ko bude bolje branio, taj će i igrati.. To Begu i treba. Šansa da se bori za svoju minutažu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Večeras u 2FrancescoTotti je napisao/la:Kad je i u koliko utakmica?
u 2 ujutro ako si u Evropi. 20h ako si u Americi.FrancescoTotti je napisao/la:Kad je i u koliko utakmica?
http://bleacherreport.com/articles/2525 ... am-tv-info
Begović počinje tekmu noćas, a onda očekujemo komentare kako je izbacio iz ekipe onog što voli ajroliz 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
'ta ce Kurto
Na klupi je. Nista sad za sad
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ostajem da ga gledam, valjda ce im dati po poluvrijeme..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imal ko kakav stream
http://www.tribina.net/cool/c1.htmlAzRimiRzA je napisao/la:Imal ko kakav stream
- akisarajevo92
- Kontakt:
Los pocetak, u 5 minuta dva puta ga suigraci ukopali.
Mogao je i Asmir bolje reagovat.
Mogao je i Asmir bolje reagovat.
Don't believe the hype.
A ne znam sta je mogao uraditi kod gola. Igrac Chelsea dodaje kratku loptu Asmiru i ovaj ne moze stici. Nadam se da ce imati dobrih odbrana.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ma namjerno pusten gol od strane Chelsea tako se to radi po turnejama radi publike i marketinga. 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tu golmani uglavnom idu hrabrije, i klizeci loptu izbiju van terenaMurga je napisao/la:A ne znam sta je mogao uraditi kod gola. Igrac Chelsea dodaje kratku loptu Asmiru i ovaj ne moze stici. Nadam se da ce imati dobrih odbrana.
Al ok, ovu mu je debi + friendly match.
EDIT
Cc, od B tima New Yorka primaju tri gola u 20-tak minuta.
Don't believe the hype.
Ma odbrana jako lose stoji i lopte prolaze sa svih strana. Hajmo koju paradu Asmire 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakav debi, 4 komada u mrezi za 20minuta. Begovic nije kriv ni za jedan, ali... 
God Begovic is fucking awful.
Sorry guys, Asmir's dumb mistakes are your problem now. No refunds.
In all honesty though I'll never understand how Bego can make absolutely world class saves and then fall on his face to let in the stupidest goals.
yes lets judge Begovic in a friendly not last season no no a friendly in pre season...
Don't believe the hype.
Zao mi ga
Ma nista ovo ne znaci. Odlicna parada na kraju. Kako sam vidio, ona je isla u gol 100%.
Begovic ce samo jos vise raditi, da se razumije bolje za igracima i jaka konkurencija ce ga tjerati da se koncentrise i trenira jos vise.
Sretno Asmire!
Begovic ce samo jos vise raditi, da se razumije bolje za igracima i jaka konkurencija ce ga tjerati da se koncentrise i trenira jos vise.
Sretno Asmire!
- AndreWilliams
- Kontakt:
Ukljucio sam se kad je bilo 1:1 i odmah mi je bilo jasno kod Terijevih povratnih lopti da mu nece biti lako. Odbrana ocajna. Ono gradjenje kod kornera je pokupio od Spahe. Kod zadnjeg gola je mogao bolje, ali tako je to kad odbrane nema nigdje. Da nije odbranio onaj zadnji sut bio bi bez ikakvog ucinka i sa cetiri gola u mrezi, a ovako je malo popravio utisak. Sve u svemu, nije dobro pocelo, ali imace jos prilika.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123, Bordo10, Cwirek, DegaLouis, denza, ebi46, General505, legendarnadruga, Maverick, random11, riki46, StevieG8 i 106 gostiju.