ChWilla je napisao/la:sutra se igra a ne večeras
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Plava jug, a ostale trebinr koje su boje?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Uzeo člansku danas sebi i ocu, broj 894, a stari 893. U zadnjem momentu sam odlučio i njemu kupiti člansku jer da on nije bio Željovac ko zna bi li ja. Njemu je inače 70 godina, išao je sa mnom gledati Balzan, a sutra ne smije zbog vrućine. Jako često idemo na sjever, a on češće od mene jer nema obaveza, penzioner je. Dok sam bio u redu dobacih Harisu Alihodžiću hoće li hiljaditi član dobiti kakvu nagradu, on se samo nasmješi. Bila je gužva danas pravo na kupovini karata, a i na članskim. Ja uzeo Zapad, a jedan čovjek pored mene kupio 11 karata za Zapad. Jedan dedo, stariji od mog starog, kupio dvije karte za Zapad i tri za Jug.
Bice stand ispred stadiona i moci ce se uclaniti ko zeli, samo nece dobiti karticu isti dan nego ce je naknadno moci preuzeti.
HAJMO ZELJOOOO!
HAJMO ZELJOOOO!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
To je prava steta, neko nece dolazit u Sa opet jbg ...caseres je napisao/la:Bice stand ispred stadiona i moci ce se uclaniti ko zeli, samo nece dobiti karticu isti dan nego ce je naknadno moci preuzeti.
HAJMO ZELJOOOO!
Hoce protiv Standarda (ABD)AsharaK je napisao/la:To je prava steta, neko nece dolazit u Sa opet jbg ...caseres je napisao/la:Bice stand ispred stadiona i moci ce se uclaniti ko zeli, samo nece dobiti karticu isti dan nego ce je naknadno moci preuzeti.
HAJMO ZELJOOOO!
Željeznicar za život cijeli !
- JoseMourinho
- Kontakt:
jbg ovi koji nisu iz SA najbolje im je online, tj nek uplate te dodatne 3KM, yebeno je odma štampat ondje članske, i za ovo im svaka čast ko hoće nek se učani pa nek po člansku naknadno ideAsharaK je napisao/la:To je prava steta, neko nece dolazit u Sa opet jbg ...caseres je napisao/la:Bice stand ispred stadiona i moci ce se uclaniti ko zeli, samo nece dobiti karticu isti dan nego ce je naknadno moci preuzeti.
HAJMO ZELJOOOO!
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
I to sto kazeslikusa je napisao/la:Hoce protiv Standarda (ABD)AsharaK je napisao/la:To je prava steta, neko nece dolazit u Sa opet jbg ...caseres je napisao/la:Bice stand ispred stadiona i moci ce se uclaniti ko zeli, samo nece dobiti karticu isti dan nego ce je naknadno moci preuzeti.
HAJMO ZELJOOOO!
Izazov: Mozemo li sakupiti 2000 clanova do Standarda?
ljudi, ima baza, za šta god treba otkuca te i vidi da jesi tamo. ne moraš nikad doći po nju, ali si član.
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Skidamo se do pasa svi i ludiloopropuh je napisao/la:Ako bude temperatura kao sad sutra bice yebeno igracima, a hitna ce iati posla i na tribinama. Ovo je pravi pakao
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Nije merak ako je nemas u novcaniku na prvom mjestuChWilla je napisao/la:ljudi, ima baza, za šta god treba otkuca te i vidi da jesi tamo. ne moraš nikad doći po nju, ali si član.
a imaju i ove vrtoglave 3 marke za poštu.
Ma uredu je to za ove iz daleka. Sigurno imaju nekog ko ce to preuzeti u Sarajevu u narednih 7-10 dana, da li nekog ko tu stanuje ili poslovnog, slucajnog prolaznika.JoseMourinho je napisao/la:jbg ovi koji nisu iz SA najbolje im je online, tj nek uplate te dodatne 3KM, yebeno je odma štampat ondje članske, i za ovo im svaka čast ko hoće nek se učani pa nek po člansku naknadno ideAsharaK je napisao/la:To je prava steta, neko nece dolazit u Sa opet jbg ...caseres je napisao/la:Bice stand ispred stadiona i moci ce se uclaniti ko zeli, samo nece dobiti karticu isti dan nego ce je naknadno moci preuzeti.
HAJMO ZELJOOOO!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Dobro sad ko je veci manijak niko od nas nema pravo fa odredjuje.Dino je gonio kada malo ko nije.Davno je bila 2005Senad1921 je napisao/la:DANDY je napisao/la:Kako je Dino presao na faktor tako ni oni ne pisu o Zelji....AsharaK je napisao/la:Koje su picoke ovi sa ss.ba, pa ljudi nisu prenijeli ni jedan info o ovoj euforiji, silnom kupovanju clanskih i ulaznica, o nasem timu ama bas nista. Ko vas yebe
Pa ima Vuk koji je i veci Manijak od Dine, nesto drugo je po srijedi...
Mah ne moraju ni objavljivati. Objavit će ako bude dobar rezultat, isto kao što su odradili tako prije 6 dana.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma može platiti direktno ti dodatnih 3KM samo neka ostavi i adresu.JoseMourinho je napisao/la:jbg ovi koji nisu iz SA najbolje im je online, tj nek uplate te dodatne 3KM, yebeno je odma štampat ondje članske, i za ovo im svaka čast ko hoće nek se učani pa nek po člansku naknadno ideAsharaK je napisao/la:To je prava steta, neko nece dolazit u Sa opet jbg ...caseres je napisao/la:Bice stand ispred stadiona i moci ce se uclaniti ko zeli, samo nece dobiti karticu isti dan nego ce je naknadno moci preuzeti.
HAJMO ZELJOOOO!
Ss.ba placenici!
Astana izbaci Maribor, gdje je sad prepotentni Zahović da dijeli neke lekcije 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Re: Odg: FK Željezničar
E ljudi da pitam.Vaze li za sutra karte od Hajduka:D:D:D
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
I to sa Bosancem na stoperu svih 90 minutaŽeljooooo je napisao/la:Astana izbaci Maribor, gdje je sad prepotentni Zahović da dijeli neke lekcije
Kakve 2000 do Standarda, akobogda, moramo napraviti izazov makar 5000 članova, a što se tiče ovih koji bi se učlanili a ne mogu dobiti odmah članske, pa ima pošta brate.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje