Ko mu yebe matersajo10 je napisao/la:Tooooo! Vozdra Mariborceee. A ti Zahovicu u Kazakstan i trazi igraca, jer izgledau tu ih ima za Maribor, kad vec nema u napacenoj Bosni!
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Odg: RE: Re: Champions League 2015/16
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: Champions League 2015/16
Zasluzeno. Ljudi odigrali mudro u Mariboru, i kuci nedodirljivi. Padali su i jaci od ovih sabana u Kazahstanu.
Bravo Borati. I like

Bravo Borati. I like
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Prosle godine Shakhter Karagandy za malo da izbace Celtic i udju u Ligu Prvaka. Ove godine tu je Astana.
Svaka cast sto jest jest...
Svaka cast sto jest jest...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ma ovi bi i Dinamo otresli vjeruj mi. Disciplina, trka i određeni talenat i to daje rezultat. Yebiga kod nas raja još uvijek svršava na Ronaldinha, Zidana, Ronalda pravog, Ronalda derpaša, Messija... a igrači tipa Modrića, Busquetsa, Matića su im **** jer yebiga ne znaju uraditi biciklo i premahati. Niko ne vidi da ti igrači trče za petoricu, da ih ima svugdje da su disciplinovani. To je moderan fudbal a mi još živimo u 80-tim gdje je bilo bitno imati tehniku i talenat, mislim na Ex-Yu kompletnu.Effenberg je napisao/la:@Faraon
To je to. To sazima sve. Ljudi rade investiraju, mi im se debili smijemo, vicemo ta ce Kazahstan. A ljudi sute i napreduju. Koliko se samo azerbejdzanski fudbal digao. A Maribor se uzdigao ufurali se ko da su Dinamo, a ako cemo realno i Dinamo je kanta za nabijanje i daj boze da ove Luxe prodju ako nista.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 22 jul 2015, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
dimitrijevic
- Kontakt:
Jes' mi drago sto je ispao Maribor samo zbog onog Zahovica. Kaze strucnjak nasa liga smijesna i nema igraca za Maribora, hoce Bajica za sicu, e sad se fino okreni prvenstvu koje nije ni trunke zanimljivo.
Maribor i Ludogorets out
Moguce da i veceras bude jos jedno iznenadjenje.
Inace ova Satana pravo jaka i ne bih me iznenadilo da igraju grupnu fazu nekog takmicenja.
Maribor i Ludogorets out
Inace ova Satana pravo jaka i ne bih me iznenadilo da igraju grupnu fazu nekog takmicenja.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Igraju protiv finskog HJK u trecem kolu i iskreno mislim da ce ih proci. Znaci tu je novi play-off za kazakstance kao i prosle godine. Nazalost jos jedna zemlja koja ce nam pobjeci na rejtingu (citaj, liga).dimitrijevic je napisao/la:Jes' mi drago sto je ispao Maribor samo zbog onog Zahovica. Kaze strucnjak nasa liga smijesna i nema igraca za Maribora, hoce Bajica za sicu, e sad se fino okreni prvenstvu koje nije ni trunke zanimljivo.
Maribor i Ludogorets outMoguce da i veceras bude jos jedno iznenadjenje.
A ja sam siguran da ce biti minimalno jos jedno veliko iznenadjenje veceras. Nesto mi Dinamo muti...
Neki dan sam to napisao, a i sada ponavljam! Prosjecan fudbalski zaljubljenik na nasim prostorima bi rekao, ma kakvi Kazahstanci, nemaju veze bla bla...konkretno na primjeru Zvezde kada je izvukla Kairat! Onda malo bolje sagledas situaciju i vidis da ljudi imaju godisnji budzet od 40 mil. evra, a mi isto toliko duga...
Bez obzira na nacin na koji smo ispali, crveni u prvom mecu, totalna nepripremljenost ekipe, oni u jeku sezone itd itd...mora im se priznati da konstantno napreduju, organizaciono, finansijski, a mi ili kaskamo u mjestu ili tonemo, tako da uopste i ne cude ovakvi rezultati...
Stvarno su rijetki takvi pozitivni primjeri na nasim prostorima...
Bez obzira na nacin na koji smo ispali, crveni u prvom mecu, totalna nepripremljenost ekipe, oni u jeku sezone itd itd...mora im se priznati da konstantno napreduju, organizaciono, finansijski, a mi ili kaskamo u mjestu ili tonemo, tako da uopste i ne cude ovakvi rezultati...
Stvarno su rijetki takvi pozitivni primjeri na nasim prostorima...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
FaraonTM je napisao/la:Ma ovi bi i Dinamo otresli vjeruj mi. Disciplina, trka i određeni talenat i to daje rezultat. Yebiga kod nas raja još uvijek svršava na Ronaldinha, Zidana, Ronalda pravog, Ronalda derpaša, Messija... a igrači tipa Modrića, Busquetsa, Matića su im **** jer yebiga ne znaju uraditi biciklo i premahati. Niko ne vidi da ti igrači trče za petoricu, da ih ima svugdje da su disciplinovani. To je moderan fudbal a mi još živimo u 80-tim gdje je bilo bitno imati tehniku i talenat, mislim na Ex-Yu kompletnu.Effenberg je napisao/la:@Faraon
To je to. To sazima sve. Ljudi rade investiraju, mi im se debili smijemo, vicemo ta ce Kazahstan. A ljudi sute i napreduju. Koliko se samo azerbejdzanski fudbal digao. A Maribor se uzdigao ufurali se ko da su Dinamo, a ako cemo realno i Dinamo je kanta za nabijanje i daj boze da ove Luxe prodju ako nista.
Bravo majstore. Tako ti je danas, ljudi misle ko je veci gay da je i bolji fudbaler. A nije tako. Uz izuzetak CR7.
Ove prolaze 100%, moguce uz 2 pobjede u 2 utakmice.sajo10 je napisao/la:Igraju protiv finskog HJK u trecem kolu i iskreno mislim da ce ih proci. Znaci tu je novi play-off za kazakstance kao i prosle godine. Nazalost jos jedna zemlja koja ce nam pobjeci na rejtingu (citaj, liga).dimitrijevic je napisao/la:Jes' mi drago sto je ispao Maribor samo zbog onog Zahovica. Kaze strucnjak nasa liga smijesna i nema igraca za Maribora, hoce Bajica za sicu, e sad se fino okreni prvenstvu koje nije ni trunke zanimljivo.
Maribor i Ludogorets outMoguce da i veceras bude jos jedno iznenadjenje.
A ja sam siguran da ce biti minimalno jos jedno veliko iznenadjenje veceras. Nesto mi Dinamo muti...
Oca mi mog udju li u grupe CL narucujem njihov dres!
Citirajte me i saljite mi pp da ne zaboravim obecanje.
A šta je to Zahovič izjavljivao pa ste ga zamrzili toliko? Nisam to upratio nikako...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E kako mi je drago sto ispadose i Maribor i Ludogorec,previse se velicali njihovi "uspjesi", ljudi su ovde kolektivno svrsavali na Maribor lupajuci kako je veci od Partizana,Dinama a Zvezda,Rijeka i Hajduk mu ni do koljena.Ljudima se jednostavno poklopilo.
Jos pure da se u Jugi stigne Dinamo pa i Partizan..
Ma ufuran covjek. Mislim, ima i pravo za to donekle zbog zadnjih godina i rezultata Maribora, ali brate mili to sto je se on umislio je sasvim nesto drugo...FaraonTM je napisao/la:A šta je to Zahovič izjavljivao pa ste ga zamrzili toliko? Nisam to upratio nikako...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zahovic ... bor/166698
A i protiv Zelje je imao dosta izjava tipa ovih: "Zahovič: Ne zanima me šta Bosanci misle, Maribor je Maribor"
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Sta promasi covek na 2:43, auu...Omasio prolaz dalje...
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Govorio saban da u nasoj ligi nema igraca koji bi mogao zadovoljiti "apetite" nk maribora. Ocajnik u nadi da ce mu neko pustit za dzabanu igraca iz Zelje ili Olimpika. Dosta je bilo vise precjenjivanja slovenackog sunda i potcjenjivanja nase lige.FaraonTM je napisao/la:A šta je to Zahovič izjavljivao pa ste ga zamrzili toliko? Nisam to upratio nikako...
Ne bi ni cudilo ovoliko njegova izjava da smrdljivac se nije krio po kuruzima iza Grbavice i snimao nase igrace. Eto mu sad nek trazi igrace po zavrcima i radencima. Pisat levata qurcem.
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Tako je care. Partizan igra najbolji fudbal trenutno na EX YU prostoru nije to nesto s puno golova al su jako tvrdi i stabilni. Oni se nikad nisu izblamirali nekim rukometaskim rezultatima ispadali i sl. Po meni oni idu najdalje ove sezone. Dinamo ce proci ove sabane na guzove i slijedece kolo je mahanje.Papalukas je napisao/la:E kako mi je drago sto ispadose i Maribor i Ludogorec,previse se velicali njihovi "uspjesi", ljudi su ovde kolektivno svrsavali na Maribor lupajuci kako je veci od Partizana,Dinama a Zvezda,Rijeka i Hajduk mu ni do koljena.Ljudima se jednostavno poklopilo.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
partizan ispada u sljedećem kolu, a dinamo prolaziEffenberg je napisao/la:Tako je care. Partizan igra najbolji fudbal trenutno na EX YU prostoru nije to nesto s puno golova al su jako tvrdi i stabilni. Oni se nikad nisu izblamirali nekim rukometaskim rezultatima ispadali i sl. Po meni oni idu najdalje ove sezone. Dinamo ce proci ove sabane na guzove i slijedece kolo je mahanje.Papalukas je napisao/la:E kako mi je drago sto ispadose i Maribor i Ludogorec,previse se velicali njihovi "uspjesi", ljudi su ovde kolektivno svrsavali na Maribor lupajuci kako je veci od Partizana,Dinama a Zvezda,Rijeka i Hajduk mu ni do koljena.Ljudima se jednostavno poklopilo.
Vidovnjak?!dean33 je napisao/la: partizan ispada u sljedećem kolu, a dinamo prolazi
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
samo dobar prognozer...iako za ovo ne moraš biti tako dobar prognozermarconato je napisao/la:Vidovnjak?!dean33 je napisao/la: partizan ispada u sljedećem kolu, a dinamo prolazi
Dobro, videcemo... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.