FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 jul 2015, 14:36

Sta ima inace kod vas? kako durate na ovoj vrucini? A dresovi... :P

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 jul 2015, 15:06

ultrasstyle_tz je napisao/la:da vidimo gdje smo trenutno..

Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki, Olimpic su ispred nas..onda ide grupa koja ce biti sigurna za opstanak u sredini tabele i mozda pokusati iznenaditi nekim cudom ovih prvih pet, a u toj grupi smo mi,Velez, Celik, Radnik B. i Borac (mozda cak i tim redom, mada opet sve zavisi od Borca)...

i onda dodje da ispadaju: Vitez, Mladost DK, Travnik, Rudar P., Slavija, Drina...vidi se da i medju ovim sto ispadaju ima jako nezgodnih i dobrih ekipa, kao i ekipa sa znacajnim uticajem i lobijem tako da je vrlo moguce da neko i iz ove "srednje" grupe sklizne dole..uglavnom skoro svi su se pojacali i niko se ne predaje u startu osim mozda Drine (Prijedor mi je najveca nepoznanica)...ceka nas paklena liga i stvarno steta sto po svoj prilici necemo poceti kompletni i sto (jos uvijek) nismo uspjeli uloviti "kapitalca" ofanzivca..u tom slucaju bi i mi bili u ovoj prvog kategoriji timova

sto se tice Celika dobro je sto im ne igraju 2 od 3 igraca koji su nam zadnji put zadavali najvise problema..Nema starijeg Dedica i Selimovica, tu je samo Mahir Karic..valjda ovaj put Moranjkic i Mehmedagic izadju na kraj s njim, prosli put su imali puno problema...ostatak ekipe im je sastavljen od mahom provjerenih PL igraca, na sredini terena nema nekog extra kvaliteta ali su sve igraci koji mahom godinama igraju PL (Bajraktarevic, Simic, Popovic, Bucan, mladi Burekovic, Salcinovic mislim daje povrijedjen, Barac suspenzija)..dakle ovdje imaju solidnih igraca i mislim da im samo fali Alen Dedic od prosle godine pa da to bude strasno zaje.an tim..odbrana je isto provjerena manje-vise: Popovic, Kojic, Jusic, Kazazic...uglavnom ni malo naivna ekipa i nadamo se da cemo iskoristiti njihovu trenutnu situaciju oko kluba kao i podrsku navijaca
Vernes Selimovic suspenzija, Barac nije sredio papirologiju, Dzafic povreda, Salcinovic takodjer povrijedjen (vidim spominjes ga kao opasnost za nas tim), Simic davnih dana napustio Celik tako da ni njega nema........ na golu ce biti Adilovic (odlicno za nas), zadnja linija imaju samo pet igraca Jusic, Kazazic, Kojic, Popovic koji ce poceti protiv nas te mali Durakovic koji je junior, u veznom redu imaju vise opcija Anel Dedic, Bajraktarevic, Burekovic, Popovic pocinju protiv nas tu su takodjer Heco, Bucan, Oglecevac koji su dosta tanki mogu s klupe uci, i na kraju napad na raspolaganju su im samo Karic i Pezer! i Husref je svjestan da mi u Zenici ne smijemo izgubiti, Celik dosta losiji nego prosle godine prva postava i moze nekako ali s klupe nema ko uci i tu je nasa sansa jer imamo dosta siri roster :!: ja garantujem da ce do kraja prelaznog roka Celik dovesti jos 2-3 igraca pogotovo u napadu tako da mi moramo iskoristiti ovo sto nam se pruza......
Sloboda Tuzla

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 22 jul 2015, 15:10

klasik je napisao/la:
merak je napisao/la:Ljudi moze li neko odgovoriti sta je sa dresova sa novim grbom neko rece da ce biti do pocetka sezone i prve utakmice a jos nema ?
Ja znam, al ne smijem rec :mrgreen:
Nek ti mramor odg. ako se smije rec
Ma znam i ja donekle al ne znam kada ce :D
Al da mi je do subote da kupim ;)
samo Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jul 2015, 15:16

klasik je napisao/la:
merak je napisao/la:Ljudi moze li neko odgovoriti sta je sa dresova sa novim grbom neko rece da ce biti do pocetka sezone i prve utakmice a jos nema ?
Ja znam, al ne smijem rec :mrgreen:
Nek ti mramor odg. ako se smije rec
Ne znam ja ništa... :kafa:

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 22 jul 2015, 16:02

slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jul 2015, 16:03

Prenose nas Arena i moja tv na gostovanjima protiv Celika(Bht) , Sirokog, Sarajeva, Mladosti i Zelje kako sam vidio, dok kuci protiv Borca i Celika..

Valjda na rasporedu BHT bude jos koja gostujuca.. Slavija, Radnik, Drina, Rudar bi moguce bile utakmice koje se nece moci gledat osim na radiju xd bar da hoce jedna ili dvije od ovih biti na BHT..

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jul 2015, 16:21

NKMramor je napisao/la: Ne znam ja ništa... :kafa:
Jesil ti ovde s biciklom ? :cool:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 22 jul 2015, 17:13

Ev Briž prodo golmana Valensiji za 7 miliona eura. Haman će Keno ostat u Belgiji.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jul 2015, 17:19

klasik je napisao/la:
NKMramor je napisao/la: Ne znam ja ništa... :kafa:
Jesil ti ovde s biciklom ? :cool:
Nisam ja odavde... :urnebes: :lol: :lol:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 22 jul 2015, 17:31

Ovo sto se tice prenose je super zasad.Jos samo da bht okaci spisak utakmica i to je to.Bht ce prenosit tekmu u subotu i mozda jos jednu nasu.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 jul 2015, 20:02

Može li mi neko reći šta se dešava po pitanju Škahića. Svi novi igrači Slobode su u Savezu već preregistrovani za Slobodu, samo je on još uvijek u Veležu ?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jul 2015, 20:04

Pappy je napisao/la:Može li mi neko reći šta se dešava po pitanju Škahića. Svi novi igrači Slobode su u Savezu već preregistrovani za Slobodu, samo je on još uvijek u Veležu ?
arbitraza, ako ne dodje do nekog dogovora koji bi se do sad vjerovatno desio da se ide na to :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 22 jul 2015, 20:06

Niko iz kluba se nije oglasavao ovih dana po tom pitanju, ali se vratio sa priprema na Tusanj pa je za ocekivati da ce igrati za Slobodu, ako ne protiv Celika onda u narednim kolima dok to srede.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 jul 2015, 20:25

Chinaglia je napisao/la:bogotac će izdominirat' u Zenici :cool:

Sulejman Krpić <3

Prema današnjem treningu starter je Ahmetović. Hamzabegović odbranio 11 m Krpiću (pucao na onaj isti go kao protiv Jedinstva).
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 jul 2015, 20:32

merak je napisao/la:Optimalna situacija bi bila kada bi uhvatili prikljucak onoj formi od kraja sezone sa ovi dodatnim pojacanjima. Iako nije dosao kapitalac u onom smislu kako mi zamisljamo postali smo pohlepni uzeci u obzir da smo doveli nekoliko ekstra pojacanja na svojim pozicijama gdje smo bili deficitarni osim na poziciji desnog beka.

Niko ne garantuje da neko od novajlija nece da eksplodira, doveli smo mladog reprezentativca Govedaricu od kojeg ocekujem da ce napraviti bum. Onda doveli smo Ordagica kojeg su trazili timovi koji su godinama ispred nas, a momak se odlucio za nas.

Tek od ove sezone ocekujem da Ahmetovic i Mujic prorade samo ako ovaj drugi dobije adekvatnu priliku na svojoj poziciji. Ostavili smo kostur ekipe sto se poslijednji put desilo vjerovatno dok je Tito bio cijenjen sa odlicnim pojacanjima. Iskreno ovako nesto sam i ocekivao jer sam pratio svaku rijec Husica i odrzao je obecanje dok jasniju sliku cemo imati nekad tamo oko decembra i sa kakvim cemo ambicijama uci u ostatak sezone. Ukoliko budemo kaskali par bodova za Evropom u zimskoj pauzi cemo se pojacati ( nekako zima nam najvise radosti donese poslijednjih sezona ) isto tako ocekujem i ove sezone. VIse puta sam pisao da Husic nije osoba koja se zadovoljava sa prosjekom on je uspjesna osoba u svakom pogledu i kao takav ce ganjati i najvece ciljeve sa nasom Slobodom.

Krucijalni ce biti prvih par kola odnosno kako cemo odraditi prva gostovanja ukoliko se otarasimo imidza gdje smo zadovoljni ishodom "samo da ne izgubimo" nastavit cemo tamo gdje smo bili proteklih godina u sivoj zoni u najboljem slucaju. Imamo fin raspored i do zimske pauze zadovoljan bi bio da ostvarimo plasman medju prvih 6 ekipa i sve do 5 bodova zaostatka je podnosljivo a onda ovisno o ambicijama dodatno se pojacati i nastaviti na proljece.

Maš najjači adut u narednom prvenstvu je Husref Musemić , najbolji trener u Državi.Naravno Predsjednik Husić se podrazumijeva.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jul 2015, 20:34

sloboda72 je napisao/la:Prema današnjem treningu starter je Ahmetović. Hamzabegović odbranio 11 m Krpiću (pucao na onaj isti go kao protiv Jedinstva).
ako si gledao trening, ko bi trebao počet' na krilu, Mehidić ili Mujić?

da l' će Sarić počet', il' će Husref ubacit' defanzivnog veznjaka

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jul 2015, 20:37

Hamzabegovi; Efendic, Mehmedagic, Moranjkic, Ivetic; Ordagic, Saric, Zeba; Mehidic, Govedarica; Ahmetovic - cini mi se
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jul 2015, 20:40

gdje je Kostić, kad već Pappy kaže da je registrovan?

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 jul 2015, 20:48

Chinaglia je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Prema današnjem treningu starter je Ahmetović. Hamzabegović odbranio 11 m Krpiću (pucao na onaj isti go kao protiv Jedinstva).
ako si gledao trening, ko bi trebao počet' na krilu, Mehidić ili Mujić?

da l' će Sarić počet', il' će Husref ubacit' defanzivnog veznjaka
Mujić je danas bio rezerva.Ali se isticao.Prošao je Ivetića a ovaj ga srušio za 11m. Neka ih obojice u konkurenciji , Sloboda može bit samo na dobitku.Sarić je bio starter, Stjepanović rezerva.Retultat 1:1 ,REZERVE , POJEDINCI NA MOMENTE BOLJI OD STARTERA.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 jul 2015, 20:53

Chinaglia je napisao/la:gdje je Kostić, kad već Pappy kaže da je registrovan?
KOSTIĆ JE DANAS IGRAO STARTERA.EFENDIĆ OBLAČIO I MARKER.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 22 jul 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []