Bolje da je Tatka stavio na gol.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ni pomak'o se ni'e. Pu. Refleksi k'o u mrtvog konja.
Pa bar se baci jadan ne bio, pa gdje god.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Golman koji brani ovakve slobodne udarce nikad nece braniti u Sarajevu, ali daleko od toga da je Ostrakovic dobar golman.
- firefirefirely
- Kontakt:
Nemate zbog cega golmana kriviti, faul se ondje ne pravi, pogotovo onakav
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la: Ovo Buffon 2006.-e ne bi odbranio, al haj.
Btw. Samo se vi setkajte, manekeni...
ne bi odbranio, ali bi barem onaj zivi zid bolje postavio, i gledam onaj glavu sageo, umjesto da ju je barem dotakao
a igramo ko pickice, ne znaju lopte primiti, odbija se ko od beton, slabo otkrivanje, mora ovo mnogo bolje, brze i agresivnije
Ja sam ocekivao da ce agresivniji bit pa nisu faula napravili pobogu a mesa kad eksplodira ja cu mu placu placat
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Bacio se ili ne, ovo bi zavrsilo u mrezi, sta imas od toga da se bacio, nista.uschtipak je napisao/la:Ni pomak'o se ni'e. Pu. Refleksi k'o u mrtvog konja.Pa bar se baci jadan ne bio, pa gdje god.
Ali ostaje da je ostri rupa, treba novi golman hitno.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 22 jul 2015, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mora ovo malo brže i agresivnije
Fali nam malo vise trke i agresivnosti. Kod njih svaki kontakt na ivici faula...
Nismo se adekvatno spremili za ovu sezonu u europi, Lech je jaka ekipa i igraju pametno a nasi su neuigrani i to je najveci problem. Ovo ce nam biti vrijedna lekcija za buduce sezone.
Ti si opet šampion !
Ok nit je Dzeno sta promjenbio a Skorza ostavio isto i samo jako. Pa svi stoje !!!! Eno Mesa eksplodiro hahahahaha
- masteRofPoker
- Kontakt:
E to sam i ja na prvu pomislio. Igra bez lopte je bas losa. Vidi se da ima tehnike i znanja ali to nista ne znaci ako nema igre bez lopte.messilla je napisao/la:Igra bez lopte je očito misaona imenica.Na momente djeluje kao da se u putu nisu sreli.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Pa yebem ti ameriku i dolare, kako ces ti gol zabiti, kad gube loptu na sred terena, i to ameterski, a u pm.
E vala razocaro sam se nista cak gore nego na Kosevu 21 minuta nismo prisli golu bravo borci
Bravo Cimirot, tako se igra.
Jedva čekam ligu da krene da se poseremo po ovoj ligi i otjeramo štrumfove opet u mišije.
Jedva čekam ligu da krene da se poseremo po ovoj ligi i otjeramo štrumfove opet u mišije.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa ljudi se usetali u 16terac, usetali
- kenanbrajic
- Kontakt:
Meša je Messi za MS7!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Padni Bekiću..