FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ostrakovic govori...Nemoj srat matere ti 
Ooo Tito dragi,jos se nasi svadaju 
Volio bih da mi kazu strucnjaci..
Zbog cega je Almir Bekic na desnoj strani?
Momak je u prvoj utakmici igrao 15 min, ima 3-4 cemtarsuta ljudi se ibrete kako dobar centarsut ima..
I ovaj Dzeno ga stavlja na desnu stranu??????
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Momak je u prvoj utakmici igrao 15 min, ima 3-4 cemtarsuta ljudi se ibrete kako dobar centarsut ima..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
nemamo mi paša trenera od kako je kodro otišaoSilkoni je napisao/la:Imam mo li mi trenera na ovoj utakmici????
1946
Ljudi ba,shvatite da mi nemamo neki kvalitet za nesto vise,dosta se tu jos mora ulozit ako se zeli napravit neki iskorak u LP..Amidza mora odrijesit kesu inace cemo redovno ispadat u LP..Barbaric i Stepanov su pokazali da su za klasu iznad svih ostalih igraca u Sarajevu,ovo ostalo je srednjaa zalost sto se tice Evrope
Da iznenadi protivnikaZip je napisao/la:Volio bih da mi kazu strucnjaci..
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 22 jul 2015, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
ja jesmo se digli , pokazali su nam gdje smo , Osrednji prvak izdominiro nas ko ne znam , ne sjecam se d<a smo ovako izdominirani bili , ne u rezultatu , al u volji zelji , mah
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Previse pametujete , nije nam se jednom desavalo da se istrosimo u europi i na kraju titula izvisi.
Ovaj dvomec ako nije rijesen na Kosevu rijesen je u 5toj minuti i samo je trebalo utakmicu privesti kraju.
Ovaj dvomec ako nije rijesen na Kosevu rijesen je u 5toj minuti i samo je trebalo utakmicu privesti kraju.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne kontam vala neko preveliko razočarenje, poslije ovog dvomeča nisam uopšte uvidio da smo tanki na nekoj poziciji za što nisam znao i prije. Premijer liga!
1946
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Vama je bolje da igrate Europa Ligu, sa ovakvom ekipom došli bi sigurno do 4 kola opet..prejake su ekipe u CL za naše predstavnike, a i nemamo sreće.
Zadnja izmjena: samozeljo1987, dana/u 22 jul 2015, 22:21, ukupno mijenjano 2 puta.
3 desna beka,on stavlja tatomirovica desno
hahahaha Puzigaca sam i posalje u korner, ma nije razocarenje sto nismo prosli , Zalaganje je usas taktika ne postoji B plan
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 22 jul 2015, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
TRANS KOLEJORZ-a
NIKOG SE NE BOJIMO BUT WE SLEEP 450km AWAY
NIKOG SE NE BOJIMO BUT WE SLEEP 450km AWAY
Dzeno je dr za pl bih gdje se igra amaterski, gdje moze ona haj igraj a nemoj mi obraz u kaljat, djecu ostavit bez hljeba, a gdje treba pokazat ostrinu disciplinu mudros taktiku ZNANJE. Nazalos to dzeno nema. Drzat da osvoi titulu i kup za evropu rentat bajevica i to je to.
J*** te poznane
J*** te poznane
Ma Dzeno je bivsi vec nakon par kola u PL gdje nam opet predvidjam patnju
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
amin za prvi dio postaForestt je napisao/la:Ma Dzeno je bivsi vec nakon par kola u PL gdje nam opet predvidjam patnju
1946
Sarajevo večeras ko internet bh telecoma inače. Sporoooooooooo
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Google Adsense [Bot], napoleon72, rimljanin90 i 15 gostiju.