Vazda bujrum za Konjicala_juve_tm87 je napisao/la:![]()
I Konjic dolaziiiiii ! VOLIM TE ŽELJO
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pozdrav Manijaci, potrebna mi je mala pomoc sto se tice clanstva, sutra sam u Sa i jaran me zamolio da ga uclanim pa me interesuje da li ga mogu uclaniti bez ikakvog dokumenta? Hvala unaprijed
Trebaš popuniti ovu prijavnicu i to je to http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/07/p ... anstvo.pdf, biće prijavnica i na licu mjestaanelkabvb je napisao/la:Pozdrav Manijaci, potrebna mi je mala pomoc sto se tice clanstva, sutra sam u Sa i jaran me zamolio da ga uclanim pa me interesuje da li ga mogu uclaniti bez ikakvog dokumenta? Hvala unaprijed
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Bracooo kako zaspati?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Re: RE: Re: FK Željezničar
E super, hvala jos jednomDooVe je napisao/la:Trebaš popuniti ovu prijavnicu i to je to http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/07/p ... anstvo.pdf, biće prijavnica i na licu mjestaanelkabvb je napisao/la:Pozdrav Manijaci, potrebna mi je mala pomoc sto se tice clanstva, sutra sam u Sa i jaran me zamolio da ga uclanim pa me interesuje da li ga mogu uclaniti bez ikakvog dokumenta? Hvala unaprijed
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jos dres, i ludnica...corleone87 je napisao/la:
Zna li netko slucajno koliko je karata prodano do sada?
- corleone87
- Kontakt:
Uh kakav ce to korteo sutra biti ludnica.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma ništa i samo da znaš sutra je skraćeno radno vrijeme za članske prodaja će se odvijati od 9 do 13:30anelkabvb je napisao/la:E super, hvala jos jednomDooVe je napisao/la:Trebaš popuniti ovu prijavnicu i to je to http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/07/p ... anstvo.pdf, biće prijavnica i na licu mjestaanelkabvb je napisao/la:Pozdrav Manijaci, potrebna mi je mala pomoc sto se tice clanstva, sutra sam u Sa i jaran me zamolio da ga uclanim pa me interesuje da li ga mogu uclaniti bez ikakvog dokumenta? Hvala unaprijed
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Jel onaj nas momak opsova na engleskom dok je prevodio il se meni cini, vidim i onaj igrac se nasmija, to je bio trenutak kad onaj Doll prekide rijec sa bad injury nesto sere, ucini mi se koda onaj nas na to rece nesto fu*k it il tako nesto hahaha il sam ja pobudalio 
zažmiri i broji do 1921AsharaK je napisao/la:Bracooo kako zaspati?
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- DzoleZeljo
- Kontakt:
KONACNO!!!!kenan_tm87 je napisao/la:
SVI PLAVO-BIJELO SUTRA.
PONESITE ZASTAVE STO IMATE; SALOVE, DRESOVE, SVE MOGUCE REKVIZITE.
MOLIM VAS; PVI 15 min, evo vec strepim i strah me nekih gresaka kao protiv Plizena, zato mi NAVIJACI TREBAMO UCINITI DA SE NJIHOVI IGRACI OSJECAJU KAO U PAKLU. Neka se jednostavno pogube. Zato na samom napraviti ogroman protisak pa da zajedno SLAVIMO I OSVETIMO za 1972!
Po meni najbolje bi bilo da pocnemo FORZAAA ZELJOOOO od samog starta sa svih strana, tj poslije Grbavice odmah koju kako raja spominje ovdje na forumu, ide tri, ili cetiri min prije pocetka utakmice.
FORZAAAAAAAAAAA ZELJOOOOOOOOOOOOOOO
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 23 jul 2015, 00:18, ukupno mijenjano 6 puta.
- Neandertalac
- Kontakt:
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
prooolaz ..Maslačak sam 
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Što se više primiće sve me nešto veći strah. Što neko reče da je Bogdo Kotorvaroš, a ne Ferencvaroš.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Uu priblizava se, da li ce i sutra fan shop raditi do 5.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Sutra svi ko jedan i svi na stadion , niko ne smije da izda sutra !
Ma sta te ima biti strah, pa nismo pitari da gubimo kucirodom s Mejtaša je napisao/la:Što se više primiće sve me nešto veći strah. Što neko reče da je Bogdo Kotorvaroš, a ne Ferencvaroš.
Prolaz nego sta