FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 22 jul 2015, 23:57

solinas je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:I još ovo. Teren nažalost nije propisno pokošen niti poliven. To je jako razljutilo Musemića. Trening je zbog toga kasnio. Nikog od odgovornih ljudi uposlenika JU Stadion danas nije bilo na stadionu. Mislili navodno da igramo danas u S.Hanu protiv Sloge. UDARAJU KAJLE KAD GOD STIGNU. SRAMOTA !
to ovi dzabojedi iz JU Stadion poceli i mislit....haj i to da vidimo... :? :? :wtf: :yawn:
gradska uprava je obavjestena o ovom manjem da kazem incidentu..
prevelike pare dobivaju da nebi radili nista :!:
uostalom braco,uskoro ce to biti rastjerano sve. :kafa:
Poruka za uposlenike JU GS "Tušanj": Dajte meni kosilicu, ja ću pokosit' stadion, nehljebari!!! :facepalm: :facepalm:

carsijamosnik
Kontakt:

Post Postao/la carsijamosnik » 22 jul 2015, 23:59

efaa bi trebo da malo vise paznje posveti dresu i klubu previse on hoda i glumi igracinu kao i jos njih pojedinaca al ozbiljno majke mi !!! i ako BGD ide nas haman fina broka za zenicu i ja vjerujem da je prva tekma veoma bitna bar za nas jer druga smo na hramu fudbala nasem TUSNJU . STADION TUSANJ FUDBALSKI TO JE RAJ NA NJEMU IGRA SLOBODA TIM ZA KOJI ZIVIM JAAAA ! I KRV SVOJU ZA SLOBODU MOJUUUU :bih:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jul 2015, 00:19

trebaju nam ovakvi majstori u napadu :cool:

slika

slika

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 jul 2015, 00:36

solinas je napisao/la:Bice gutavo zabicemo gol sigurno.
Hoce li biti dovoljno za pozitivan rezultat vidicemo

Musemić je očigledno odlično obavio pripreme.Kad uporedim stanje ekipe od zimus sa ovim sada, vidan je napredak.Bilo da se radi o igračima koji su iznijeli proljetni dio , ili kad je riječ o ljetošnjim pojačanjima.Najvažniji je kontinuitet trenera .Musemić i prije svega Predsjednik Husić znaju tačno snagu ove ekipe i naravno i cilj u narednoj sezoni.Slobodaši-navijači će vremenom uhvatit ritam i sami uvidivši kakvu ekipu imamo.Utakmica u Zenici je prvo kolo i naravno ona donosi pozitivna očekivanja ali i strah od poraza.Jedno je sigurno,ova ekipa Slobode dat će svoj maksimum i do kraja natopiti bijele dresove na BP.Radujem se iz sveg srca što napokon ulazimo u takmičarsku sezonu sa jakom ekipom i kao organizovan Klub.
Ja volim FK Tuzla City

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 23 jul 2015, 00:44

sloboda72 je napisao/la:

Musemić je očigledno odlično obavio pripreme.Kad uporedim stanje ekipe od zimus sa ovim sada, vidan je napredak.Bilo da se radi o igračima koji su iznijeli proljetni dio , ili kad je riječ o ljetošnjim pojačanjima.Najvažniji je kontinuitet trenera .Musemić i prije svega Predsjednik Husić znaju tačno snagu ove ekipe i naravno i cilj u narednoj sezoni.Slobodaši-navijači će vremenom uhvatit ritam i sami uvidivši kakvu ekipu imamo.Utakmica u Zenici je prvo kolo i naravno ona donosi pozitivna očekivanja ali i strah od poraza.Jedno je sigurno,ova ekipa Slobode dat će svoj maksimum i do kraja natopiti bijele dresove na BP.Radujem se iz sveg srca što napokon ulazimo u takmičarsku sezonu sa jakom ekipom i kao organizovan Klub.
ova ekipa moze svakog dobit a i imamo mlade igrace tipa govedarica ordagic skahic koji se u buducnosti mogu i prodat :thumbup:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 jul 2015, 00:46

NKMramor je napisao/la:
Poruka za uposlenike JU GS "Tušanj": Dajte meni kosilicu, ja ću pokosit' stadion, nehljebari!!! :facepalm: :facepalm:

Kose oni hladne špricere na Tenisu."Al je dobar ovaj režim plata ide a ja ležim".
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 jul 2015, 01:02

[quote="dzekooooTz"

ova ekipa moze svakog dobit a i imamo mlade igrace tipa govedarica ordagic skahic koji se u buducnosti mogu i prodat :thumbup:[/quote]

Kad je ekipa visoko plasirana u ligi , dakle, kad očigledno skreće pažnju na sebe, puno je bolji ambijent za pravljenje povoljnih transfera. Kako za Klub tako i za igrače.Tada skauti zainteresovanih klubova dolaze na noge i mi ravnopravno pregovaramo.Obrnuto kad smo mi negdje dole , teško je prodati i zaista dobrog igrača.
Ja volim FK Tuzla City

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 23 jul 2015, 03:22

Šta je sa tim Škahićem? Liga počinje za 3 dana a koliko sam upratio ista meta isto odstojanje.
Mes Que Un Club

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 23 jul 2015, 10:21

Kostić i Nikolić out za Čelik...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 23 jul 2015, 10:50

Prodaja sezonskih ulaznica za domaće utakmice FK Sloboda trajat će do kraja mjeseca jula. Svi oni koji do 31. jula 2015. god ne budu kupili sezonsku ulaznicu po cijeni od 50,00 KM za utakmice Slobode to neće biti u prilici da urade nakon navedenog datuma, te će ukoliko žele pogledati meč na Tušnju umjesto 3,33 KM za ulaz morati da plate 10 KM za tribinu “Zapad” odnosno 7 KM ukoliko žele utakmicu gledati sa sa sjeverne tribine. “Svima smo dali priliku na vrijeme da kupe sezonsku ulaznicu po prihvatljivoj cijeni, odlučili smo da se njihova prodaja obustavi dan prije prve domaće utakmice odnosno 31. jula.” kazao je za **** predsjednik FK Sloboda Azmir Husić. Sezonske ulaznice se mogu kupiti u prostorijama SD “Sloboda” na Sonom trgu, zatim na štandu CD Shopa “Mido” na tuzlanskom Korzou. Fudbaleri Slobode prvo kolo BH Telecom Premijer lige gostuju kod ekipe Čelika u Zenici u nedjelju 26. jula, a zatim će na Tušnju 1. augusta dočekati Rudar iz Prijedora.

| Preuzeto sa: http://****/sezonske-ulaznice-z ... o-31-jula/

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2015, 10:52

crvenocrnitz je napisao/la:Kostić i Nikolić out za Čelik...
Ne mogu reci da sam nezadovoljan je je uprava dovela dobrih igraca ali sam pedantan. Volim kada su svi na okupu, ovako kada nema nekog odmah kontam evo prosipanja bodova :)

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 jul 2015, 11:02

hondas je napisao/la:Prodaja sezonskih ulaznica za domaće utakmice FK Sloboda trajat će do kraja mjeseca jula. Svi oni koji do 31. jula 2015. god ne budu kupili sezonsku ulaznicu po cijeni od 50,00 KM za utakmice Slobode to neće biti u prilici da urade nakon navedenog datuma, te će ukoliko žele pogledati meč na Tušnju umjesto 3,33 KM za ulaz morati da plate 10 KM za tribinu “Zapad” odnosno 7 KM ukoliko žele utakmicu gledati sa sa sjeverne tribine. “Svima smo dali priliku na vrijeme da kupe sezonsku ulaznicu po prihvatljivoj cijeni, odlučili smo da se njihova prodaja obustavi dan prije prve domaće utakmice odnosno 31. jula.” kazao je za **** predsjednik FK Sloboda Azmir Husić. Sezonske ulaznice se mogu kupiti u prostorijama SD “Sloboda” na Sonom trgu, zatim na štandu CD Shopa “Mido” na tuzlanskom Korzou. Fudbaleri Slobode prvo kolo BH Telecom Premijer lige gostuju kod ekipe Čelika u Zenici u nedjelju 26. jula, a zatim će na Tušnju 1. augusta dočekati Rudar iz Prijedora.

| Preuzeto sa: http://****/sezonske-ulaznice-za-utakmice-fk-sloboda-u-prodaji-samo-do-31-jula/
Ja bi i dalje pustio prodaju sezonskih ulaznica, bez obzira. Ako neko hoće da je kupi u maju iduće godine, nek je kupi. Ne bi se trebalo ograničavati . . .al ajd ko će ga znati, zašto je ovako odlučeno.

Ako još neko nije kupio, nek je kupi jer vjerujem da će Sloboda u proljeće biti hit . . .

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 23 jul 2015, 11:07

tuzlak1987 je napisao/la:
Ne mogu reci da sam nezadovoljan je je uprava dovela dobrih igraca ali sam pedantan. Volim kada su svi na okupu, ovako kada nema nekog odmah kontam evo prosipanja bodova :)

a nije da se nije imalo vremena da se ili rijese papiri ili da se dovedu igrači koji mogu igrati, ovako 3 dana do prvenstva je pomalo neozbiljno... :oops:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 23 jul 2015, 11:07

husref rece neki dan za tk svi ce biti spremni za celik

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 23 jul 2015, 11:10

Kenan Pirić zadovoljio u Belgiji, ali dogovor još nije postignut

Autor: Sport Centar
Datum: 2015-07-23 10:58:17
Sinan Bolat je potpisao ugovor sa Club Bruggeom gdje će zamijeniti Australca Mathew Ryana koji je otišao u redove Valencije.
Ipak, tu potraga za golmanom plavo-crnih nije završena budući da traže drugog golmana koji će zamijeniti Vladana Kujovića koji se oprostio od aktivnog igranja fudbala.

Golman naše mlade reprezentacije Kenan Pirić (21) je zadovoljio čelnike Bruggea i trenera Michela Preud'hommea, ali nije još uvijek potpisao ugovor sa ovim klubom zbog toga što se njegov klub Sloboda i Brugge nisu dogovorili oko odštete.

Alternativa za Pirića je golman Crvene zvezde Predrag Rajković za kojeg Zvezda traži četiri miliona eura dok Brugge želi platiti samo dva.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jul 2015, 11:13

crvenocrnitz je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

a nije da se nije imalo vremena da se ili rijese papiri ili da se dovedu igrači koji mogu igrati, ovako 3 dana do prvenstva je pomalo neozbiljno... :oops:
Imaju ovih problema i druge ekipe. Mozda je nekad i do saveza, npr kada nam je onaj Portugalac sjedio na tribinama :)
Mi vjerovatno ne mozemo registrovati strance ili sta vec..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 jul 2015, 11:19

dzekooooTz je napisao/la:Kenan Pirić zadovoljio u Belgiji, ali dogovor još nije postignut

Autor: Sport Centar
Datum: 2015-07-23 10:58:17
Sinan Bolat je potpisao ugovor sa Club Bruggeom gdje će zamijeniti Australca Mathew Ryana koji je otišao u redove Valencije.
Ipak, tu potraga za golmanom plavo-crnih nije završena budući da traže drugog golmana koji će zamijeniti Vladana Kujovića koji se oprostio od aktivnog igranja fudbala.

Golman naše mlade reprezentacije Kenan Pirić (21) je zadovoljio čelnike Bruggea i trenera Michela Preud'hommea, ali nije još uvijek potpisao ugovor sa ovim klubom zbog toga što se njegov klub Sloboda i Brugge nisu dogovorili oko odštete.

Alternativa za Pirića je golman Crvene zvezde Predrag Rajković za kojeg Zvezda traži četiri miliona eura dok Brugge želi platiti samo dva.

Ovo mi se sviđa, ne pristajemo na njihove i Husarine uslove :)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 23 jul 2015, 11:27

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 23 jul 2015, 11:32

@tuzlak1987 malo je to neozbiljno jer ako smo mi na forumu znali da ne možemo registrovati strance čisto sumnjam da to nisu znali u upravi, hajd što nas je Škahić zeznuo al za ovo se znalo. Nema opravdanja
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 23 jul 2015, 11:46

dzekooooTz je napisao/la:http://www.transfermarkt.at/kenan-piric ... ler/231712
evo nova cjena piricu od danas
Kako bi dobro dosle ove pare :D Nadam se da nece nuditi nista malo, jer Husic to nece prihvatit.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo, tuzlanskinacin i 8 gostiju.