ne znamosekac je napisao/la:I ja sam pitao niko ništa ne govorimarshj05 je napisao/la:Zna li iko šta je infom?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Hosting nije plaćen. Biće u funkciji za 5-7 dana kada se plati.sekac je napisao/la:I ja sam pitao niko ništa ne govorimarshj05 je napisao/la:Zna li iko šta je infom?
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Taman i da se odmori malo od infa, 90% je sve udure al' bude i totalnih promašaja, kad se sjetim frajera što je Dinu nazivao ološem i hebavao mu od do jer su skuplje karte protiv Lecha
Kritika je uredu ali nazivanje Dine ološem i hebavanje od do zbog koje marke više za likove koji nisu članovi 
1946
Dženo obukao odijelo i misli da je murinjo
arena je napisao/la:Dženo obukao odijelo i misli da je murinjo
Boli njih djon sto mi odosmo na zivcima. kuknjava
Hilmo, brate, kakav si ti?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Relativno dobar, žao mi je svaki put kada moj klub izgubi, ali sve kad saberem, izgubili smo od boljih. Nisam mnogo očekivao pa nisam razočaran neprolaskom ali sam kao većina nezadovoljan borbom, moglo je to bar malo više, bar da mi vidimo da se trude, ovako je u nekad izgledalo kao da su gore otišli na izlet.uschtipak je napisao/la: Hilmo, brate, kakav si ti?
Ali šta je tu je, jedva čekam ponedjeljak i naravno prvu domaću tekmu.
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Zaboravio si svoju ma muBelminM23 je napisao/la:Ajmo po Duplu.
Yebat Želju, Slobodu, Velež, Zrinjski, Borac, Široki...
Halalite ako sam koga zaboravio.
Anti Nakarada
Upoređujem Stepanova i Barbarića, iskreno ne može čovjek odlučiti ko je bolji. Mada Stepanov zbog pada u formi stvari rješava na iskustvo, a u Barbi se u ove dvije utakmice vidjelo da ima kvaliteta, nadam se da će tako nastaviti. Tatko na beku mi nije djelovao najbolje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Barbaric i Stepanov su bili odlicni,za svaku pohvalu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nismo bolji stoperski par imali odavno. Jos dok se uigraju i dok stepanov podigne formu i kondiciju!hilmo je napisao/la:Upoređujem Stepanova i Barbarića, iskreno ne može čovjek odlučiti ko je bolji. Mada Stepanov zbog pada u formi stvari rješava na iskustvo, a u Barbi se u ove dvije utakmice vidjelo da ima kvaliteta, nadam se da će tako nastaviti. Tatko na beku mi nije djelovao najbolje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma doci ce to na svoje u ligi, malo me brine lijeva strana i golman, ali za nasu ligu je ok. Ali Barba 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma moze ovaj Ostrakovic ostat hladno na golu u ligi, pored ovakve odbrane i ja bi mogao braniti. Zato ne zuriti i dovoditi bilo koga i preplacivati ga nego dobro istraziti do proljetnog dijela pa dovesti nekog pravog golmana.
Vidjelo se i u prvoj utakmici i večeras da su se pravile neke sitne greške koje su rezultat neuigranosti stoper-stoper i stoperi-golman.
Iz utakmice u utakmicu će biti bolje.
@ljiljane
Znaš ko je sa juniorima u Pragu?
Iz utakmice u utakmicu će biti bolje.
@ljiljane
Znaš ko je sa juniorima u Pragu?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@Hilmo
Slabo sam ovih dana na netu tako da rijetko sta pratim. Da nije neko od nasih kadetskih pulena ?
Slabo sam ovih dana na netu tako da rijetko sta pratim. Da nije neko od nasih kadetskih pulena ?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ma goni ga nazad u vrapčiće otoku bilo gdje samo da ga ne gledam više... i ja sam tako razmišljao poslije prve tekme al' frajer u 180 minuta nije odbrane imao. hitno golman, ofanzivni vezni i trener u pravom smislu te riječimirzatele je napisao/la:Ma moze ovaj Ostrakovic ostat hladno na golu u ligi, pored ovakve odbrane i ja bi mogao braniti. Zato ne zuriti i dovoditi bilo koga i preplacivati ga nego dobro istraziti do proljetnog dijela pa dovesti nekog pravog golmana.
1946
-
belosevic28
- Kontakt:
Nisam previse razocaran. Generalna ocjena je da je ova ekipa za ligu vrh, za Evrope freba jos puno i to je to... Barba i Stepanov moraju biti prvi izbor na stoperu, Tatko nije za d.beka, tu forsirati Anija i Ahmu, Puza i Bekic l.bekovi, Samke, Ikande, Rustem z.vezni, 10tka skripu, jbg tanki i Mesa i onaj ubkehas, krila Dulja, Krle, Bekic 1, Okic, naoad Benko... za nasu ligu prejako. Ocekujem golmana i odlazak Cimija....
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Čuvena "sedmica"Bosniacum Lilium je napisao/la:@Hilmo
Mislim da je i zbog godina prekomandovan u juniore!
Sefe neki dan san napisao da ekipe sa ovih podrucja mogu samo slucajno upasti u LP. Sve to je bilo moja reakcija na prepotentnu pricu sefa Maribora na temu BiH lige. Mnogi su ga tada podrzavali a sada se vidi sav jad i bijeda EX Jugoslovenskog klupskog nogometa. Ovaj osrednji Lech je jaci od bilo koje ekipe iz regije i to duplo. Gdje su sada Mariborcani a boga mi i Rijecani. Sada bih jos nadodao nesto sto sam neki dan napisao na temi Sarajeva. Znam da nije uputno pisati o tome ali Sarajevo mi je drag klub uostalom kao i svi nasi klubovi pa cu se osvrnuti samo sa par rijeci na tu temu. Kuca se pravi od temelja a temelj zdrave nogometne sredine je struka. Bez ozbiljnog trenera u Evropi nece ici. Niste se osramotili i to je ok. Dajte podrsku vasoj upravi posjetom stadionu i ne kvarite ovu lijepu pricu. Korak po korak i jedan dan cete postati stalni stanovnici EL a to je iz perspektive regije maximum a boga mi i proizvodjaci igraca za reprezentaciju gdje ja osobno vidim svoj interes. Naprijed Sarajevo.Ajax je napisao/la:Ekipa je jaca 20% nego lani samo sto Stojcev **** a lani je bio odlican u evropi i na pocetku sezone i to nam fali u ofanzivnom dijelu sredine terena. Almir Bekic ce biti veliko pojacanje. A o stoperskom paru Stepanov-Barbaric da ne govorim. I da jako fali Delac. Ako se izuzme golman ekipa je 20% jaca a golman ni nece biti toliko bitan u Premijer ligi i nije ni Ostrakovic bas toliko los za ligu kao sto nije bio ni Bandovic.zagorski je napisao/la:Ja kazem tek cemo nakon prva 4 kola PL moci dati neko misljenje o ovoj ekipi i strucnom stabu.
Nek se malo ovo jos slegne, pa lagano traziti prevoz prema Travniku kad klub vec nije nista obezbjedio. Za nasu ligu je ovo odlicno, jedino ako se jos neko proda, to zakrpiti igracima slicne kvalitete i ja vjerujem u tu duplu krunu kao nikad. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mjera ! Ima on ugovor s prvim timom, sad ne znam kakvi su planovi, po meni dosta zreo igrac da ulazi protiv manjih ekipa i solidnog vodstva, alk eto imamo ljude za tohilmo je napisao/la:Čuvena "sedmica"Bosniacum Lilium je napisao/la:@Hilmo
Slabo sam ovih dana na netu tako da rijetko sta pratim. Da nije neko od nasih kadetskih pulena ?![]()
Mislim da je i zbog godina prekomandovan u juniore!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 11 gostiju.