muamerc je napisao/la:Ima i Murinjo preduslove, pa gdje je LP? Imao je i Anćeloti prošle godine pa gdje je LP? Preduslov je da ti bude okosnica tima zdrava, pa jel bila? Ispade kao da on neće da osvoji LP, i namjerno srozava klub a i stiče se dojam da mi ovdje razmišljamo da bi svaki drugi trener uzeo LP samo Pep neće ili ne može (ne zna), i da mi imamo takve igrače da samo im treba reći - "hajmo osvojiti LP!" - i eto ga LP. Ima još ekipa koje se pitaju a ne samo Bayern.Saurman je napisao/la:Od Guardiole se očekuje da uzme titulu CL ima sve preduslove za tako nešto.Ono što je uradio u prethodne dvije sezone je bio čisti fijasko.Za osvajanje Bundeslige svaka čast al' za 17 mil mora uraditi mnogo više na evropskoj sceni.
Zašto ne dobije otkaz s noge na nogu kad je fijasko. Zašto se trpi? Zašto svi počevši od Kajzera, Uprave pa do igrača ga svi podržavaju i žele njegov ostanak? Ako već Bayern ganja rezultate koji su sportski razlozi da se ovako tretira i ima podršku od vođstva kluba? Milion sam puta postavio ovo pitanje i niko neće ili ne zna da odgovori drugim odgovorom osim da on marketinški donosi prednost ili da ga se boje (zamisli rezona!?).
Jeste doživio fijasko u meču od Reala, to stoji, ali od Barse nije. Protiv Barse se nije moglo bolje, jednostavno nije.
Dvije sezone smo dožiivili blamaže i šta sad to je normalno jer sa druge strane stoji Real i Barcelona.Za debakl nema opravdanja.
Anceloti je osvojio titulu i nakon toga imao lošu sezonu expresno je dobio otkaz, Mourinho neka ponovi još jednom slučaj PSG pa ćeš vidjeti hoće li ga Abramović zadržati.
Guardiola ima podršku u Bayernu od KHR jer mu bukvalno popušta za sve od blamaža po Evropi do tjeranja mediciskog tima .
Da je Uli druga pjesma bi se pjevala, on ga je doveo al' mu ovoliko nebi popuštao.
Vidio sam ja ko je Guadiola kad je za debakl u Portu okrivio medicinski tim.
Da ne spominjem njegove blesave rotacije igrača, na bekovske pozicije gura Rafinhu i Bernata igrače koji su za dvije klase slabiji od Lahma i Alabe.Od ponajboljeg dmf Martineza pravi prosječnog stopera.