RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nas ove godine ocekuje gradnja krova na dedari i reflektori. 85% godisnjeg budzeta cca 1 400 000 maraka je vec obezbjeđeno. Sada je sigurno infrastruktura prioritet i da ostanemo u ligi koji ce nam qurac ako nam stadion ne zadovoljava kriterije. Zato se malo balansiralo kad su pojacanja u pitanju sto ne znaci ako bude stani pani na polusezoni da ce se dovesti par pojacanja. Treba bola sve to pokrit pa nije nam Lufthansa sponzor grob te yebo
Bit ce sve u dure nije ova ekipa losa sekunde

DŽELO ODLAZI
Mislim da svako ko zeli biti imalo realan u ovom postu moze naci odgovor na eventualno nezadovoljstvo igrackim kadrom.Slazem se ja sa rajom koja kaze da smo oslabljeni odlascima dvojce bitnih igraca ali isto tako treba sacekati da se ekipa malo uigra pa da onda damo malo realniju ocjenu oko igraca.Ja sam oduvjek bio optimista pa tako da necu ni ovaj put mjenjati raspolozenje.Bice i poraza i pobjeda ali ono sto obecava je plan za daljni razvoj naseg Veleza i jedno mogu garantovati, ato je da nema Zime za rodjeneTifoz je napisao/la:Nas ove godine ocekuje gradnja krova na dedari i reflektori. 85% godisnjeg budzeta cca 1 400 000 maraka je vec obezbjeđeno. Sada je sigurno infrastruktura prioritet i da ostanemo u ligi koji ce nam qurac ako nam stadion ne zadovoljava kriterije. Zato se malo balansiralo kad su pojacanja u pitanju sto ne znaci ako bude stani pani na polusezoni da ce se dovesti par pojacanja. Treba bola sve to pokrit pa nije nam Lufthansa sponzor grob te yeboBit ce sve u dure nije ova ekipa losa sekunde

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
@rodjenisa dok je u upravi taj sto ga sretnes na kafici u Sarajevu i par ovih drugih ja se necu sekirati. Ne cure informacije nikakve sto znaci da se ozbiljno radi do svakog segmenta a uz to racionalno raspoređuje gdje je najpotrebnije. Iz sezone u sezonu gutat cemo sve vece zalogaje
DŽELO ODLAZI
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Došli su napokon pravi ljudi u upravu, samo im dati vremena i vidit će te rezultate

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Zaista je bezbroj primjera da se jednom konacno mora raditi planski i ciljano, nije dzaba Uefa dala rok za sredjivanje lige ,infrastrukture i svega ostalog i to po najnizim kriterijima u odnosu na razvijene Evropske drzave.Vidjeli smo i veceras kako sampion BIH izgleda u prosjecnim Evropskim okvirima,dohvatili smo dno Evropskog fudbala i ova liga i gotovo svi klubovi u njoj su miljama iza samo malo uspjesnijih a da ne spominjemo vise uspjesne i na kraju velikane Evropskog fudbala.Kakva bola' pojacanja u nasu ligu dolaze ,ja bih odmah sjeo i zaplakao,treba svim klubovima naloziti minimalni 5 igraca i vlastitog omladinskog pogona i to do 21 godine.Kad to zazivi treba proci 5-6 godina da se priblizimo ovim prosjecnim evropljanima.
Fujjj zgadio mi se nas fudbal ,a mi se nesto glodjemo ko nam je dosao a ko otisao ,sve ih nogom u guz treba nabiti i djecu ubaciti da igraju .Ocekujem ove godine promociju jednog super talenta i jos jednog dobrog mladog igraca,sve drugo je nebitno po pitanju rezultata,treba usput ispunjavati uslove po organizacionim i infrastrukturnim pitanjima
Fujjj zgadio mi se nas fudbal ,a mi se nesto glodjemo ko nam je dosao a ko otisao ,sve ih nogom u guz treba nabiti i djecu ubaciti da igraju .Ocekujem ove godine promociju jednog super talenta i jos jednog dobrog mladog igraca,sve drugo je nebitno po pitanju rezultata,treba usput ispunjavati uslove po organizacionim i infrastrukturnim pitanjima

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Niko nas sa strane neće drugačije gledati ako širimo lažni optimizam, (sad pričam isključivo o igračkom kadru) nego što bi nas gledao da (kukamo) kao što pojedinci mene lično predstavljaju, prepoznat' će se.
Gledao sam ja i goreg ali i mnogo boljeg Veleža. Svakako da sam zato da se planski radi ali ne može me niko ubijediti da nismo mogli dovesti par solidnih zamjena za ove što su otišli za sitniš, prije svega mislim na našeg Cambiassa oko kojeg se sve vrtilo i Veležova igra ličila na nešto sa njim zdravim na terenu, dok je bez njega izgledalo kao da si poslao 10 momaka sa ulice na travnjak. Bilo kakva ozbiljna očekivanja od Veleža za neki EU iskorak o kojem se odavno drobi nemam, ali sigurno da nisam ni pomišljao da ćemo sa ovako tankim rosterom ući u sezonu!
Tifoz, ljubi brat, i Bog te čuo pa svi ovi momci koje trenutno imamo na raspolaganju odigrali iznad svojih mogućnosti.
DO GROBA!
Gledao sam ja i goreg ali i mnogo boljeg Veleža. Svakako da sam zato da se planski radi ali ne može me niko ubijediti da nismo mogli dovesti par solidnih zamjena za ove što su otišli za sitniš, prije svega mislim na našeg Cambiassa oko kojeg se sve vrtilo i Veležova igra ličila na nešto sa njim zdravim na terenu, dok je bez njega izgledalo kao da si poslao 10 momaka sa ulice na travnjak. Bilo kakva ozbiljna očekivanja od Veleža za neki EU iskorak o kojem se odavno drobi nemam, ali sigurno da nisam ni pomišljao da ćemo sa ovako tankim rosterom ući u sezonu!
Tifoz, ljubi brat, i Bog te čuo pa svi ovi momci koje trenutno imamo na raspolaganju odigrali iznad svojih mogućnosti.

DO GROBA!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Svaka cast majstore !!!NeverGiveUp je napisao/la:Nečiji (lažni optimizam) neće promijeniti situaciju na bolje.
Situacija je trenutno mnogo gora nego što je bila u zadnjih nekoliko godina po pitanju igračkog kadra.
Napadate krive ljude, razyebayete se između sebe, obraćate se na krivu adresu konstantno.
Toliko timova ispada ove godine a mi smo po rosteru za 30% slabiji nego prethodne sezone kada smo bili malo iznad sredine tablice, i plus sa trenerom nepoznanicom za sve. A pojedinci neka se zapitaju i neka i dalje napadaju (opet, pojedince) kojima su oči širom otvorene i vide stanje onakvo kakvo jeste, a da je dobro, nije burazeru.
-
- Kontakt:
Ja stvarno nekontam pojedine komentare.
Sjede ljudi kući i namišljaju nevalja ovo nevalja ono.
Ustanite i podržite svoje Rođene!
Samo da podsjetim pojedince koji kukaju da smo oslabljeni jer su nam otišli vazni igraci,e ti važni igraci su bili niko i ništa i onda se stvorila pozitivna atmosfera i uletiše u niz od 7 pobjeda gazeci sve pred sobom i postadoše zvjezde u par kola i to je bilo u sezoni 2013/2014.
Isti igraci krenuše u sezonu 2014/2015 i ništa katastrofa niti jedne gostujuce pobjede.Svi ti igraci se nisu mogli prepoznat i zato smo i 9 završili.
Ovaj igracki kadar nije nimalo lošiji od sezone 2013/2014 gdje smo u prvom djelu bili loši dok se nisu uigrali i krenuli u pobjednicki niz.
Svi koji kukaju od kuće i prave se pametni nek ustanu i podrže svoj klub ako ga vole pa makar bio i zadnji na tabeli.
Velež je naš pa kakav god bio,on je naš i mi ga moramo podržati.
SVIM SIMPATIZERIMA I VJERNIM NAVIJACIMA PORUCUJE:
VELEŽ TE TREBA,RED-ARMY TE ZOVE
SVI U LUKAVICU
Samo da podsjetim pojedince koji kukaju da smo oslabljeni jer su nam otišli vazni igraci,e ti važni igraci su bili niko i ništa i onda se stvorila pozitivna atmosfera i uletiše u niz od 7 pobjeda gazeci sve pred sobom i postadoše zvjezde u par kola i to je bilo u sezoni 2013/2014.
Isti igraci krenuše u sezonu 2014/2015 i ništa katastrofa niti jedne gostujuce pobjede.Svi ti igraci se nisu mogli prepoznat i zato smo i 9 završili.
Ovaj igracki kadar nije nimalo lošiji od sezone 2013/2014 gdje smo u prvom djelu bili loši dok se nisu uigrali i krenuli u pobjednicki niz.
Svi koji kukaju od kuće i prave se pametni nek ustanu i podrže svoj klub ako ga vole pa makar bio i zadnji na tabeli.
SVI U LUKAVICU
-
- Kontakt:
SAMO DA DOKUMENTUJEM MOJU PRICU.RamizBegovic je napisao/la:Ja stvarno nekontam pojedine komentare.
SVI U LUKAVICU
SEZONA 2013/2014
1.KOLO VELEŽ - SLAVIJA 2 : 1 POBJEDA
2.KOLO ŠIROKI B. - VELEŽ 3 : 0 PORAZ
3.KOLO VELEŽ - LEOTAR 3 : 0 POBJEDA
4.KOLO ČELIK - VELEŽ 0 : 0 NERIJEŠENO
5.KOLO VELEŽ - OLIMPIC 1 : 1 NERIJEŠENO
6.KOLO MLADOST - VELEŽ 1 : 1 NERIJEŠENO
7.KOLO VELEŽ - BORAC 3 : 0 POBJEDA
8.KOLO VELEŽ - SARAJEVO 0 : 0 NERIJEŠENO
9.KOLO RUDAR P. - VELEŽ 2 : 1 PORAZ
10.KOLO VELEŽ - ZVIJEZDA 1 : 1 NERIJEŠENO
11.KOLO TRAVNIK - VELEŽ 0 : 0 NERIJEŠENO
12.KOLO VELEŽ - VITEZ 1 : 0 POBJEDA
13.KOLO ŽELJO - VELEŽ 1 : 0 PORAZ
14.KOLO VELEŽ - RADNIK 5 : 2 POBJEDA
15.KOLO ZRINJSKI - VELEŽ 0 : 0 NERIJEŠENO
16.KOLO SLAVIJA - VELEŽ 0 : 2 POBJEDA
17.KOLO VELEŽ - ŠIROKI B. 0 : 3 PORAZ
18.KOLO LEOTAR - VELEŽ 0 : 4 POBJEDA
19.KOLO VELEŽ - ČELIK 0 : 2 PORAZ
20.KOLO OLIMPIC - VELEŽ 0 : 1 POBJEDA
21.KOLO VELEŽ - MLADOST 0 : 0 NERIJEŠENO
22.KOLO BORAC - VELEŽ 0 : 0 NERIJEŠENO
23.KOLO SARAJEVO - VELEŽ 2 : 1 PORAZ
24.KOLO VELEŽ - RUDAR P. 1 : 0 POBJEDA
25.KOLO ZVIJEZDA - VELEŽ 1 : 2 POBJEDA
26.KOLO VELEŽ - TRAVNIK 1 : 0 POBJEDA
27.KOLO VITEZ - VELEŽ 1 : 5 POBJEDA
28.KOLO VELEŽ - ŽELJO 4 : 2 POBJEDA
29.KOLO RADNIK - VELEŽ 0 : 2 POBJEDA
30.KOLO VELEŽ - ZRINJSKI 1 : 0 POBJEDA
SEZONA 2014/2015
1.KOLO VELEŽ - DRINA 1 : 0 POBJEDA
2.KOLO VELEŽ - MLADOST 0 : 0 NERIJEŠENO
3.KOLO SARAJEVO - VELEŽ 1 : 1 NERIJEŠENO
4.KOLO VELEŽ - TRAVNIK 2 : 1 POBJEDA
5.KOLO ČELIK - VELEŽ 1 : 1 NERIJEŠENO
6.KOLO VELEŽ - OLIMPIC 1 : 1 NERIJEŠENO
7.KOLO ŠIROKI B. - VELEŽ 2 : 0 PORAZ
8.KOLO VELEŽ - SLAVIJA 2 : 0 POBJEDA
9.KOLO ZRINJSKI - VELEŽ 2 : 0 PORAZ
10.KOLO VELEŽ - RADNIK 3 : 0 POBJEDA
11.KOLO ŽELJO - VELEŽ 1 : 0 PORAZ
12.KOLO VELEŽ - VITEZ 4 : 0 POBJEDA
13.KOLO SLOBODA - VELEŽ 1 : 1 NERIJEŠENO
14.KOLO VELEŽ - ZVIJEZDA 3 : 2 POBJEDA
15.KOLO BORAC - VELEŽ 2 : 1 PORAZ
16.KOLO DRINA - VELEŽ 3 : 1 PORAZ
17.KOLO MLADOST - VELEŽ 0 : 0 NERIJEŠENO
18.KOLO VELEŽ - SARAJEVO 2 : 0 POBJEDA
19.KOLO TRAVNIK - VELEŽ 2 : 1 PORAZ
20.KOLO VELEŽ - ČELIK 1 : 0 POBJEDA
21.KOLO OLIMPIC - VELEŽ 1 : 0 PORAZ
22.KOLO VELEŽ - ŠIROKI B. 1 : 0 POBJEDA
23.KOLO SLAVIJA - VELEŽ 1 : 1 NERIJEŠENO
24.KOLO VELEŽ - ZRINJSKI 1 : 1 NERIJEŠENO
25.KOLO RADNIK - VELEŽ 1 : 0 PORAZ
26.KOLO VELEŽ - ŽELJO 0 : 3 PORAZ
27.KOLO VITEZ - VELEŽ 3 : 1 PORAZ
28.KOLO VELEŽ - SLOBODA 0 : 1 PORAZ
29.KOLO ZVIJEZDA - VELEŽ 3 : 2 PORAZ
30.KOLO VELEŽ - BORAC 1 : 0 POBJEDA
IDEMO BRATO JER
[youtube][/youtube]
I MOG JE TATE TATA ZA NJEGA NAVIJAO
FORZAAAAAAAAAA
[youtube][/youtube]
I MOG JE TATE TATA ZA NJEGA NAVIJAO
FORZAAAAAAAAAA
DŽELO ODLAZI
KUPIO JE DVIJE KARTE I PONOSNO REKAO SINE DANAS SI RODJENIM POSTAO
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
DŽELO ODLAZI
Hajde Red Armiiiii. Svi u Lukavicuuuuu. Donesite nam love od karata.
Zadnjih pet utakmica nismo pobjedili protiv vas, tri poraza i zadnji remi u ligi, te poraz u Kupu u Foči. Vrijeme je da vas uzmemo.

Zadnjih pet utakmica nismo pobjedili protiv vas, tri poraza i zadnji remi u ligi, te poraz u Kupu u Foči. Vrijeme je da vas uzmemo.

Brato ma mozete jos jednom izgubit. Kad je bal nek je multibalPappy je napisao/la:Hajde Red Armiiiii. Svi u Lukavicuuuuu. Donesite nam love od karata.![]()

DŽELO ODLAZI
Ma ništa to.Tifoz je napisao/la:Brato ma mozete jos jednom izgubit. Kad je bal nek je multibalPappy je napisao/la:Hajde Red Armiiiii. Svi u Lukavicuuuuu. Donesite nam love od karata.![]()

-
- Kontakt:
"Pappy"
bice vam OPA GANGNAM STYLE

bice vam OPA GANGNAM STYLE

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sto ti je rec kad dobijesˇ" svijezu krv" ,cisti primjer je Zeljo veceras.Jednostavno ljudi su se rijesili potrosenih igraca koji su jednostavno dosegli limit. Slicna stvar je i kod nas sto rece Ramiz,jednostavno igraci kad nakon jedne sezone ne ostvare zacrtani rezultat jednostavno dodje do zasicenja.Al nekako mislim da bi bas ove sezone moglo biti to,Peco i Dino,uz povratnike,te ovog iskusnog makedonca ,mogla bito biti dobitna kombinacija

-
- Kontakt:
Ma samo da budu fizicki spremni i muda da pokazu.Pa grob te j.e.bo ne igramo sa Realom.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Kod njih je već sam Odović pola nogometnog tima.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Kako da vam se zahvalimo na Blagojeviću
?

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.