FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 23 jul 2015, 11:50

pingpong je napisao/la:Znam to, potpuno si upravu. Ali ne mislim ovdje na klasično krilo, nego na potpuno napadačko krilo u formaciji 4-2-3-1. Gdje bi ofanzivni vezni Alispahić/Stojčev povremeno popunjavao tu prazninu iza njega i više težio lijevoj strani. A mislim da bi Benko iz drugog plana bio ubojit.
Mislim da nema nista od toga. Bolje onda Velkoskog i dalje koristiti tu nego Benku. A i nisam neki optimista da bi Stojcev ili Alispahic pokrivali njegovu poziciju jer i svoju poziciju ne odigraju kvalitetno defanzivno. Benko je najbolji kao cisti spic i mislim da to nebi proslo. Ja bi volio da vidim Benku i Velkoskog ( ne na krilu ) zajedno u napadu pa bilo to sa trojicom ili cetvoricom u zadnjoj liniji. To bi bilo mislim ono pravo.
hurem je napisao/la:Ja cu samo jedno reci: da su Benko ili Krste dali gol(ove) na kosevu za 1:0, bila bi sasvim druga prica, i itekako bi Poljaci bili ranjivi, a Sarajevo bilo blize prolazu...ovako je Lech od 1.minute na kosevu pa do posljednje minute u Poznanu imao rezultat u svoju korist koji ga nije tjerao na mijenjanje taktike, niti je uticao na psihu igraca (u neg.smislu).
Tako je.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 23 jul 2015, 11:53

tarrepl je napisao/la:Radovac nek ide prvi, treba ga poslati u Visocku Bosnu malo da dodje sebi, od kad mu je menadzer inace poznati kriminalac zavrsio dobar ugovor, vise mu pluca rade u Damasku na nargili nego na terenu.

Problem sa nasom djecom sto nikad nisi imali nista i sad kad su dobili malo para zabrovaljaju igrati lopte isto tako Said Huseinovic, bijeda bila, nije imao za kopacki i kad je dobio para zaboravio da igra.
Ti si neki njegov vrsnjak pa iz tebe frca ljubomora sto je decko radom i trudom stekao ono sto jeste.
Samir je vrhunski igrac, fali mu malo bojaznosti isto kao i Dulji, ali to ce iskustvom steci.
Cimi je skoro izbrusen dijamant, ja mislim da u ovom timu nema ko da prati njegovu trku, zreo je za nekog jaceg tima.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 23 jul 2015, 11:57

tarrepl je napisao/la:Radovac nek ide prvi, treba ga poslati u Visocku Bosnu malo da dodje sebi, od kad mu je menadzer inace poznati kriminalac zavrsio dobar ugovor, vise mu pluca rade u Damasku na nargili nego na terenu.

Problem sa nasom djecom sto nikad nisi imali nista i sad kad su dobili malo para zabrovaljaju igrati lopte isto tako Said Huseinovic, bijeda bila, nije imao za kopacki i kad je dobio para zaboravio da igra.
Pogledaj koju utakmicu Sarajeva živ bio.
I pročitaj ko je Hase Tirić.

tarrepl
Kontakt:

Post Postao/la tarrepl » 23 jul 2015, 11:58

egocentrik je napisao/la:

Ti si neki njegov vrsnjak pa iz tebe frca ljubomora sto je decko radom i trudom stekao ono sto jeste.
Samir je vrhunski igrac, fali mu malo bojaznosti isto kao i Dulji, ali to ce iskustvom steci.
Cimi je skoro izbrusen dijamant, ja mislim da u ovom timu nema ko da prati njegovu trku, zreo je za nekog jaceg tima.

Desetak godina stari od malog i poznajem njega i njegovog menadzera. LJubomoran nisam, samo iskren kad je imao platu 800KM onda je trcao sad kad ima platu 3-5.000 KM onda ga boli dupe.

1000% da jedan od njih ide is kluba mislim da ce prvi otici Cimirot. Informacija iz kluba od jednog igraca.
FK Sarajevo. NK Travnik.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2015, 11:59

Je.emu,kod nas postalo tradicija da svake sezone cekamo neke igrace zbog PAPIRA :twisted:
bilbija,kalasi,benko,ikande...

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 23 jul 2015, 12:23

pingpong je napisao/la:Šta mislite da li je moguće dovesti ovog golmana:

http://www.transfermarkt.de/itumeleng-k ... eler/39616

Piše da je bez kluba i da mu je cijena 900k €

Frajer je na svjetskom u j.afr. rep. Bio standardan kod domaćina...ponizak golman...nisam fan niskih golmana...nakon tog sp je trebao u englesku...puno para trazio...koliko se sjecam...A inace africke golmane bije glas da su najveci paceri...ja se nadam da bi delac nagodinu dosao kod nas zaoprave :P ono na duze malo...

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 23 jul 2015, 12:26

Niko mi nedavno ne odgovori, Mašić iz Čelika...jel došao?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jul 2015, 12:34

Želio se vratiti u Sarajevo, ali...
Olimpic pravi ''strašan'' tim: Vukovi u pregovorima sa Damirom Kojaševićem

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jul 2015, 12:40

amypitar je napisao/la:Želio se vratiti u Sarajevo, ali...
Dobar igrac ,al jbt zivce ce nam nase pokidati..neda taj lopte ala Stojcev..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jul 2015, 12:42

meni je smijesno kod nas navijaca Sarajeva sto se uvijek potenciraju 1 ili 2 igraca kao da su oni krivci za slabu igru tako su bili bilbija i baric za sve krivi a sad ostrakovic i tatomirovic a nije tako uopšte, nas problrm je nacin nase igre odnosno nasi "najbolji " igraci igraju neobavezno a to europa ne trpi Dzeno je njih rasteretio i dao im slobodu u igri to je jedno vrijeme funkcionisalo ali tek sada vidimo kad velkoski ,cimirot ,radovac ,stojcev ,duljevic trebaju da odrade defanzivne zadatke i da igraju defanzivnu formaciju kako ih nema nigdje izgube se . mi jesmo osvojili titulu ali sjceam se utakmica kuci s celikom ,zeljom ,velezom ,zrinjskim ,borcem na strani s slavijom ,velezom ,drinom gdje isto nismo imali agrsivnosti u sredini ,skok i duel igru smo gubili ,narocito na sredini terena znaci ni u nasoj ligi nismo izdominirsali snagom i trkom a to je sad osnova fudbala ,fino je sto Dzeno hoce pas igru i sve to al moramo poceti igrati ozbiljan fudbal ako mislimo odbraniti titulu i napraviti pomak u evropi .

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 23 jul 2015, 12:42

mma_hz je napisao/la:
Voli loptu, ali je dosta eksplozivniji od stojceva, a i slobodnjake vrhunski izvodi.
Ja se ne sjecam kad smo nekom direktno iz slobodnog dali gol.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2015, 12:43

Najskuplji igraci BH lige :bow:

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 23 jul 2015, 12:44

Damir Kojašević bi imao mjesta u prvih 11 FKS! On je igrač 10-ke a nama tu najviše škripi ni Meša ni Miloš ne opravdavaju svoje kvalitete ...

edit: Vrijednost tima skoro 14 miliona. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: X31987, dana/u 23 jul 2015, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jul 2015, 12:45

bordobijeli je napisao/la:meni je smijesno kod nas navijaca Sarajeva sto se uvijek potenciraju 1 ili 2 igraca kao da su oni krivci za slabu igru tako su bili bilbija i baric za sve krivi a sad ostrakovic i tatomirovic a nije tako uopšte, nas problrm je nacin nase igre odnosno nasi "najbolji " igraci igraju neobavezno a to europa ne trpi Dzeno je njih rasteretio i dao im slobodu u igri to je jedno vrijeme funkcionisalo ali tek sada vidimo kad velkoski ,cimirot ,radovac ,stojcev ,duljevic trebaju da odrade defanzivne zadatke i da igraju defanzivnu formaciju kako ih nema nigdje izgube se . mi jesmo osvojili titulu ali sjceam se utakmica kuci s celikom ,zeljom ,velezom ,zrinjskim ,borcem na strani s slavijom ,velezom ,drinom gdje isto nismo imali agrsivnosti u sredini ,skok i duel igru smo gubili ,narocito na sredini terena znaci ni u nasoj ligi nismo izdominirsali snagom i trkom a to je sad osnova fudbala ,fino je sto Dzeno hoce pas igru i sve to al moramo poceti igrati ozbiljan fudbal ako mislimo odbraniti titulu i napraviti pomak u evropi .
Ove ti je tekme Dzeno vodio i jeste bila patnja jbg,al iz sve te 3 nabrojane mi smo uzeli ono sto nam je trebalo..tj 2 pobjede i remi..ove ostale ti je vodio Kodro..
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jul 2015, 12:47

mma_hz je napisao/la:
Voli loptu, ali je dosta eksplozivniji od stojceva, a i slobodnjake vrhunski izvodi.
Ma od vremena Belog iz Zajecara :D
FK SARAJEVO.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 23 jul 2015, 12:52

mma_hz je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: Dobar igrac ,al jbt zivce ce nam nase pokidati..neda taj lopte ala Stojcev..
Ma od vremena Belog iz Zajecara :D
Beli, Komazec, Lede, Said, u ovoj sad garnituri ja mislim da bi Bekicu i Duljevicu trebalo dat priliku za izvodjenje slobodnjaka u sut zoni.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 jul 2015, 12:52

Mene zabrinjava situacija MARKA MIHOJEVICA! Dijete je ocigledno ogroman talenat ali sad poebno nece imati prilike... Ono sto je kod Kodre pokazivao je itekako optimisticno djelovalo, naravno vidjelo se na terenu da ima tek 18-19 godina ali je itekako talentovan igrac :hmmmmm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

mrvinzymohaa
Kontakt:

Post Postao/la mrvinzymohaa » 23 jul 2015, 12:52

Samo nekontam cemu ovoliko nezadovoljstvo kod pojedinaca .... Brate idi sjedi u upravu i dovedi nekoga da valja za 0 KM ... Mene boli takodjer ono NEZALAGANJE na terenu pogotovo veznog reda , odbrani ko ima sta progovoriti je corav ili mu je primarni sport bocanje . Tatko - Barbaric odigrali fenomenalnu tekmu uz Stepanova koji to radi onako usput savrseno ! Braco sabura samo nemooze nista preko noci !
Sad BHT Premier Liga : SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
F.K.SARAJEVO DO GROBA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2015, 12:54

X31987 je napisao/la:Damir Kojašević bi imao mjesta u prvih 11 FKS! On je igrač 10-ke a nama tu najviše škripi ni Meša ni Miloš ne opravdavaju svoje kvalitete ...

edit: Vrijednost tima skoro 14 miliona. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Oko 14.5M posto imamo i cetvoricu u Travniku :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jul 2015, 12:55

mma_hz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:meni je smijesno kod nas navijaca Sarajeva sto se uvijek potenciraju 1 ili 2 igraca kao da su oni krivci za slabu igru tako su bili bilbija i baric za sve krivi a sad ostrakovic i tatomirovic a nije tako uopšte, nas problrm je nacin nase igre odnosno nasi "najbolji " igraci igraju neobavezno a to europa ne trpi Dzeno je njih rasteretio i dao im slobodu u igri to je jedno vrijeme funkcionisalo ali tek sada vidimo kad velkoski ,cimirot ,radovac ,stojcev ,duljevic trebaju da odrade defanzivne zadatke i da igraju defanzivnu formaciju kako ih nema nigdje izgube se . mi jesmo osvojili titulu ali sjceam se utakmica kuci s celikom ,zeljom ,velezom ,zrinjskim ,borcem na strani s slavijom ,velezom ,drinom gdje isto nismo imali agrsivnosti u sredini ,skok i duel igru smo gubili ,narocito na sredini terena znaci ni u nasoj ligi nismo izdominirsali snagom i trkom a to je sad osnova fudbala ,fino je sto Dzeno hoce pas igru i sve to al moramo poceti igrati ozbiljan fudbal ako mislimo odbraniti titulu i napraviti pomak u evropi .
Ove ti je tekme Dzeno vodio i jeste bila patnja jbg,al iz sve te 3 nabrojane mi smo uzeli ono sto nam je trebalo..tj 2 pobjede i remi..ove ostale ti je vodio Kodro..
ma vise sam mislio na nacin nase igre nego na rezultat a svi znamo kako smo dobili slaviju a i zrinjskog ,naravno ne zalimo sse osvojili smo titulu to je extra ,ali ono sto sam htio reci da ja nisam zadovoljan na nacin na koji igramo nikog nismo trkom i akresivnosti dobili ni u nasoj ligi a hocemo nesto u europi da napravimo .kao sto sam gore napisao igramo previse neobavezno igra nam se svela na potez pojedinaca cekamo benku ,duljevica ,radovca stojceva i oni imaju te pteze to jest njihov kvalitet ali isto tako oni gube duele u sredini terena kad su osvojili neku loptu klizecim startom ? znaci poenta je da moramo u nasoj ligi dobijati utakmice na mišice tako lomiti protivnika a ne cekati neki majstorluk stojceva ili duljevica to ne prolazi u ozbiljnom fudbalu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, laznokrilo, nokee, Proximic, Tatamata1946 i 73 gosta.