Ma da je u prodaji 50 000, par puta sam se zeznuo pa kupovao na dan tekme ispred lavora, to je haos bio, nikad vise.tm8782 je napisao/la:Citajuci ovaj forum majke mi steknem utisak da su ovi forumasi pokupovali sve karte, ja jrana poslao za svaki slucaj da kupi ranije![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Zaboravio si druže napisati i trecu sortu novinara pored tih što hoce pare i što zabadaju nos u sve. Ta treca sorta su oni što su završili razne menadžerske licence i što su pokušavali da nam uvale raznorazni otpad od igraca. Baš je lijep osjećaj kad citaš da u drugim klubovima vedre i oblace raznorazni pokušaji od menadžercica a kojima je zabranjen pristup Grbavici..tm8782 je napisao/la:Citajuci ovaj forum majke mi steknem utisak da su ovi forumasi pokupovali sve karte, ja jrana poslao za svaki slucaj da kupi ranije![]()
![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- corleone87
- Kontakt:
Jakupović nam sudi protiv Borca.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sto se tice karti JUG je kritican ..za ostale tribine bice dovoljno.. evo se oblaka, mozda nas malo kisa rashladi.. a zbog onog bradatog uhljupa (pjevac) tacno mi dodje da obucem bundu ,J O M S uhljupsku 

Jeste, Adis HadžićZaLe98 je napisao/la:Ovo onaj s OBN-a?pile87 je napisao/la:
HAJDE ŽELJKANE, SAMO PONOSNO I HRABRO, PA ŠTA BUDE!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- corleone87
- Kontakt:
Gdje da parafiramZaLe98 je napisao/la:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
GLADIATORSKU BORBU DANAS ZELIMO DA VIDIMO
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI SVI NA LAVOR DA NOGE OPERMO
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI SVI NA LAVOR DA NOGE OPERMO
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 23 jul 2015, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Do koliko sati se prodaju karte na Grbavici
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Do 2mukitmovac je napisao/la:Do koliko sati se prodaju karte na Grbavici
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- corleone87
- Kontakt:
Daj zaigraj, zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica..1921
tm8782 je napisao/la:[Nisam navijač koji će doći na ovu tekmu večera i da me neće biti protiv Radnika sljedeću na Grbavici. Svi oni koji dođu večeras a žive u Sarajevu nek imaju tu obavezu da dođu i na Grbavicu. Nije sezona jedna utakmica i nije navijač koji dođe samo na tu jednu utakmicu. Navijač je onaj koji će od sljedećih 15 doći minimalno 10. Hvaal Bogu pa gledam da budem tu svaku.

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dakle nista od njih ne trazimo osim da se bore i ginu kao u prvoj utakmici.
Došlo je do promjena na transfermarktu u vezi cijena nekih naših igrača, tako je Bajiću cijena uduplana, odnosno skočila sa 450 hiljada€ na 900 hiljada. Skočila je cijena Beganoviću (bila 25k €, sada 300k €) i još par igrača.
http://www.transfermarkt.com/fk-zeljezn ... erein/2573
DRUG NEBI TI PUNCA
- corleone87
- Kontakt:
Veceras aBd kad odigraju jos jednu dobru utakmicu ima da jos skoci..bagrcavi je napisao/la:Došlo je do promjena na transfermarktu u vezi cijena nekih naših igrača, tako je Bajiću cijena uduplana, odnosno skočila sa 450 hiljada€ na 900 hiljada. Skočila je cijena Beganoviću (bila 25k €, sada 300k €) i još par igrača.

Ako Bog da kad prođu večeras cijena će im opet skočiti. Sad nam je svima jasno da je najbrži put ka uspjehu i najbolji način da se zaradi novac dobar rezultat u Evropi, a ne prodaja igrača koji su još mladi.bagrcavi je napisao/la:Došlo je do promjena na transfermarktu u vezi cijena nekih naših igrača, tako je Bajiću cijena uduplana, odnosno skočila sa 450 hiljada€ na 900 hiljada. Skočila je cijena Beganoviću (bila 25k €, sada 300k €) i još par igrača.
Večeras ako Bog da se nadam pobjedi. Neka to bude 3:0 (2:0), još da prvi gol padne u prvih 15 minuta. Ne volim horore.
Ne znam za vas ali ja odoh...ne mogu više sjediti u kući i čekati 
Malo oko Grbavice se negdje uz kaficu opustiti a onda prema okupljalištu...
Sretno nam

Malo oko Grbavice se negdje uz kaficu opustiti a onda prema okupljalištu...
Sretno nam
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
Danas drzati loptu sto vise u svom posjedu, ne gubiti je onako brzo kao u Madjarskoj.Opet trebamo biti defanzivno orijentisani i mislim da ne bi trebalo biti prevelikih problema 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic, GIBRA, perodeformero, Sinfoc1986, ubipara, zeljovolimte i 47 gostiju.