vidjet' ćemo koliko je spreman Moranjkić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:Kostić nema pravo nastupa, a Husref ga čitave pripreme uigrava u početnom sastavu![]()
Haman da je on vec bivsi na Tusnjucrvenocrnitz je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:Kostić nema pravo nastupa, a Husref ga čitave pripreme uigrava u početnom sastavu![]()
Moranjkić je spreman ali je problem što ga čitave pripreme nije uigravao
pa na to i mislim, faktički je sve tekme uigravao odbranu Ivetić-Kostić-Mehmedagić-Efendićcrvenocrnitz je napisao/la:Moranjkić je spreman ali je problem što ga čitave pripreme nije uigravaoChinaglia je napisao/la:Kostić nema pravo nastupa, a Husref ga čitave pripreme uigrava u početnom sastavu![]()
dosta više tog luzerskog mentalitetatuzlak1987 je napisao/la:Uvijek se nesto desi, a zamislite da je tu Piric uz Kostica, pa odmah bi bilo lakse gledati utakmicu. Ovako sve kontas samo da bod izvuku
objasni momčinoemirzlaTu je napisao/la: Haman da je on vec bivsi na Tusnju
emirzlaTu je napisao/la:Haman da je on vec bivsi na Tusnjucrvenocrnitz je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:Kostić nema pravo nastupa, a Husref ga čitave pripreme uigrava u početnom sastavu![]()
Moranjkić je spreman ali je problem što ga čitave pripreme nije uigravao
Tako on prica,Husref ga ne vidi u timu....razocaro se i hoce da napusti fudbal skroz...eto tako momcinoChinaglia je napisao/la:dosta više tog luzerskog mentalitetatuzlak1987 je napisao/la:Uvijek se nesto desi, a zamislite da je tu Piric uz Kostica, pa odmah bi bilo lakse gledati utakmicu. Ovako sve kontas samo da bod izvuku
objasni momčinoemirzlaTu je napisao/la: Haman da je on vec bivsi na Tusnju
+veselinovicSuljo20002 je napisao/la:Znaci za Zenicu bi to ovako trebalo izgledati:
Hamzabegovic
Ivetic,Moranjkic,Mehmedagic,Efendic
Saric,Ordagic
Govedarica,Zeba,Mehidic
Ahmetovic
Ne bih volio da ova postava izađe na teren ali Husref ima svoju viziju ko se trudi i radi na treninzima tako da sam zadovoljan.
Klupa:Muminovic,Salihovic,Kiso,Stjepanovic,Mujic,Prses,Krpic
Ovo je na kraju sasvim solidno.Jos kad dođu Nikolic,Skahic i Kostic ekipa ce biti za Top 5-6.
je l' rješena saga oko Škahića? nisam nigdje pročitao ..dzekooooTz je napisao/la:kakav moranjkic ljudi ba skahic ide sad u prvu
Da smo pametni ako situacija nije rijesena Skahica ne bi stavili protiv Celika niti na klupu. Samo nam jos treba registrovanje utakmica 3:0 za protivnikadzekooooTz je napisao/la:kakav moranjkic ljudi ba skahic ide sad u prvu
Zaboravio sam da taj covjek igra za nas.Znaci da smo jos vise jaci sa njim.dzekooooTz je napisao/la:+veselinovicSuljo20002 je napisao/la:Znaci za Zenicu bi to ovako trebalo izgledati:
Hamzabegovic
Ivetic,Moranjkic,Mehmedagic,Efendic
Saric,Ordagic
Govedarica,Zeba,Mehidic
Ahmetovic
Ne bih volio da ova postava izađe na teren ali Husref ima svoju viziju ko se trudi i radi na treninzima tako da sam zadovoljan.
Klupa:Muminovic,Salihovic,Kiso,Stjepanovic,Mujic,Prses,Krpic
Ovo je na kraju sasvim solidno.Jos kad dođu Nikolic,Skahic i Kostic ekipa ce biti za Top 5-6.
Doduse nisam ja prico sa njim...drug mi prico i nazvo me i tako mi rece,eh sad,kako to kod nas ide od usta do usta ode u skroz drugom pravcu.A eto i ti potvrdi djelimicno,znaci gdje ima dima ima i vatre...volio bi da igra i da bude standardan,momak je zasluzio svojom igrom i borbenoscu.crvenocrnitz je napisao/la:Samo djelimično si u pravu
Trenutno korisnika/ca: Quartararo, tuzlanskinacin i 7 gostiju.