FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@BORDOBIJELI
O toj agresivnosti tj neagresivnosti kod nasih sam vec pisao jednom...gledam oni Lehovci nedaju da prime loptu odmah ko ose,ne mora je uzeti al odmah ga natjera da je vrati nazad i sve tako--a gledam nas ceka da ovaj primi loptu,da se okrene i onda kao krene na njega..nema toga,onaj Dudka i Tralka odmah idu u tijelo,ili prekrsaj prave ili uzimaju loptu..u jednom trenutku igraci Leha kod sebe su drzali loptu 4 minute tacno..dovljno o nasoj agresivnosti..
O toj agresivnosti tj neagresivnosti kod nasih sam vec pisao jednom...gledam oni Lehovci nedaju da prime loptu odmah ko ose,ne mora je uzeti al odmah ga natjera da je vrati nazad i sve tako--a gledam nas ceka da ovaj primi loptu,da se okrene i onda kao krene na njega..nema toga,onaj Dudka i Tralka odmah idu u tijelo,ili prekrsaj prave ili uzimaju loptu..u jednom trenutku igraci Leha kod sebe su drzali loptu 4 minute tacno..dovljno o nasoj agresivnosti..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da ne pratim Sarajevo konstantno rekao bih da neznamo igrati agilno, agresivno, ulaziti u duele muski, i biti na protivnickom igracu u momentu primanja lopte.
Znamo mi i tako ali izgleda kao da necemo ili ne zelimo.
Kada budemo igrali utakmice kao recimo protiv sirokog sto je bilo prvih 30min, onda mozemo nesto i ocekivati.
Dobro je kusturica rekao, tek za 2-3 godine mozemo nesto ocekivati protiv realno jacih ekipa.
Nisam nezadovoljan rezultatom, jer nisam puno ni ocekivao, ali zalaganje je bilo na nivou strajka igraca.
Bit ce aBd bolje u toku sezone, i u slijedecim pretkolima nekod od europskih takmicenja. Samo polako, kao sto je uprava sanirala klub sanirat cemo i ekipu i igru.
Znamo mi i tako ali izgleda kao da necemo ili ne zelimo.
Kada budemo igrali utakmice kao recimo protiv sirokog sto je bilo prvih 30min, onda mozemo nesto i ocekivati.
Dobro je kusturica rekao, tek za 2-3 godine mozemo nesto ocekivati protiv realno jacih ekipa.
Nisam nezadovoljan rezultatom, jer nisam puno ni ocekivao, ali zalaganje je bilo na nivou strajka igraca.
Bit ce aBd bolje u toku sezone, i u slijedecim pretkolima nekod od europskih takmicenja. Samo polako, kao sto je uprava sanirala klub sanirat cemo i ekipu i igru.
...JA SAM SARAJEVO...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
nama tek u ponedjeljak sezona pocinje, sad kad divovi iz glavnoga grada pocnu ganjati domacu nejac 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
da to je nas najveci problem i nadam se da ce strucni stab raditi na tome ,ako mi budemo pravi u tom trkackom djelu ,duel igri onda ce i taj nas kvalitet pojedinaca doci do izrazaja ,e sad ide opet ono pitanje kako smo pripreme odradili i ikoliko smo spremni da ispostujemo tu trku i agrsivnost .okrecemo se domacem prvenstvu opet kazem ako popravimo ovaj dio necemo imati problema odbraniti titulumma_hz je napisao/la:@BORDOBIJELI

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Po meni ogroman kiks strucnog staba, i smatram ih potpuno odgovornim za sinocnu losu igru. Prvu tekmu i mogu zaboravit i halalit al ono sinoc je sramota.
Prosto nevjerovatno da smo taktkicki pometeni u obje utakmice.
Prosto nevjerovatno da smo taktkicki pometeni u obje utakmice.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Napucali su nas na TM
Ali bitno je da se dize i vrijednost igracima, jer ce se tako i uzeti neke ozbiljnije pare za igrace. Samo se nadam da ce Cimi otici za 1+ mil eura, inace smo lose prosli...
Kad je prvenstvo u pitanju, volio bi da Dzeno malo isproba nove varijante..npr. sa dva napadaca, Benko i Krste. U sredini ili sa 4 u liniji (Duljevic, Ikande, Samke, Bekic2), ili sa 5 (Ikande,Samke-Hebib,Stojcev,Dulja). Nazad 4 (Hebib,Step,Barba,Puzi) ili 3 (Tatko, Step, Barba).
Smatram da imamo samo Dulju na krilu, sto je premalo da se igra sa krilima i jednim napadacem..a i danas svi se vracaju taktici sa 2 napadaca..treba pratiti i sta se igra vani. Sa ovim sastavom smo favoriti i treba demonstrirati silu, napadacki igrati! Sretno otvaranje lige, da aBda pokazemo ko je gazda odmah na pocetku!!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kad je prvenstvo u pitanju, volio bi da Dzeno malo isproba nove varijante..npr. sa dva napadaca, Benko i Krste. U sredini ili sa 4 u liniji (Duljevic, Ikande, Samke, Bekic2), ili sa 5 (Ikande,Samke-Hebib,Stojcev,Dulja). Nazad 4 (Hebib,Step,Barba,Puzi) ili 3 (Tatko, Step, Barba).
Smatram da imamo samo Dulju na krilu, sto je premalo da se igra sa krilima i jednim napadacem..a i danas svi se vracaju taktici sa 2 napadaca..treba pratiti i sta se igra vani. Sa ovim sastavom smo favoriti i treba demonstrirati silu, napadacki igrati! Sretno otvaranje lige, da aBda pokazemo ko je gazda odmah na pocetku!!!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nakon što su se utisci slegli i sumirali, emocije splasnule te živci smirili da elaboriram.
Nakon poraza na domaćem terenu živio sam u uvjerenju da možemo napraviti pozitivnu priču u Poznanu. Čvrsto sam vjerovao u vezni red i bio uvjeren da će odraditi posao na zadovoljavajučem nivou. Uvodnih 5' utakmice je pokazalo da sam upravu. Nakon primljenog gola sve pada u vodu i vračamo se na staro. Igrači padaju na psihološkom planu, Leh kontroliše utakmicu i lagano je privodi kraju. Nismo mi toliko loše odigrali koliko je Leh bio dobar. Strašno jaka i organizovana ekipa. Fizički mnogo spremniji od naših. Ono što smo mi morali raditi, vršiti presing i stajati blizu igrača, ponovo su oni uradili. Imali smo taj posjed lopte, ali su konstantno vršili destrukciju naše igre i na taj način nas činili bezopasnim. Nismo imali odgovora na taj način igre. Nisu nas nadigrali na terenu, nisu stvorili niz izglednih šansi, nisu nas probijali kako su htjeli, jednostavno su nas taktički mudro nadigrali u 180'+. Njihov trener je fenomenalno prostudirao našu igru i u potpunosti anulirao naš vezni red tako da je Benko ostao odsječen i dubokom ofsajdu. U suštini nisam previše razočaran. Vjerovao sam u ekipu, nadao se, maštao, ali ipak su prevelik zalogaj u ovom trenutku. Ljudi su kvalitetniji trenutno i tu bi se trebala završiti sva diskusija.
Oštraković ponovo nesiguran. Pored primljenog gola imao je dvije kvalitetne intervencije. Jako nesiguran u prekidima. Nevjerovatno podsječa na Bandovića. Par puta izlječe u prazno i stvara pometnju i nervozu. Ono što sam primjetio da sinoć nije bilo komunikacije između njega i dva halfa. U jednom trenutku, nakon ubačaja, Stepanov i on u isto vrijeme idu na loptu i ponvo se stvara pometnja. Siguran sam da je barem dvije klase ispod kvalitete Delaća. Treba i Oštrog shvatiti. Nije branio skoro 12 mjeseci i onda dobije vruć krompir u utakmicama LP. Strašan je to pritisak. Na kraju, mislim da on može biti dobar rezervni golman u Sarajevu, ali za nešto više, nažalost nema kvaliteta.
Kompletna zadnja linija odradila odličan posao. Ako je Ibraković imao nekoliko kikseva i avantura sa dovođenjem igrača, za Barbu i Stepanova mu treba skinuti kapu. To je suhi kvalitet i klasa. Posebno me oduševljava Barba. Sinoć je imao samo jednu grešku čini mi se. Pokrivao je, uklizavao, sjekao, ispucavao. Zaista fenomenalan štoper. O Stepanovu ne treba previše trošiti riječi. Pokazao je da i pored činjenice da dugo nije igrao, ipak je svemirski brod za sve štopere koje smo imali od rata pa na ovamo.
Tatomirović je odigrao solidno u defanzivi, ali nije moderni bek kojeg krasi brzina, prodor i jak centaršut. Dakle defanziva, sasvim zadovoljavajuče, ali u ofanzivi bezopasan.
Igrač koji me možda ponajviše pozitivno iznenadio sinoć je Puzigaća. Sasvim solidno i korektno. Čini mi se bez greške. Pored Barbe i Stepanova nije imao prostora za greške. Jako dobro.
Vezni red po mom mišljenju sinoć bezopasan.Totalno zatvoreni i blokirani. Radovcu i Cimiju(naročito ovom prvom) treba još 5-6 kg mišića. Jako su slabi u duelima. Pokušavali su nešto, ali nije moglo na silu. Dvojac Alispahić Stojčev nisu ništa konkretno pokazali. Stekao sam dojam da je lopta morala brže cirkulisati kroz sredinu. Jako sporo i tromo je to izgledalo. Svakom igraču su bile potrebne po 3-4 sekunde da prime loptu i oslobode se iste.
Duljević je ponovo djelovao kao najkonkretniji. Trčao je, pokušavao, ali nije moglo. Nadam se da nije teža povreda u pitanju.
Bekić Al. će biti pojačanje. Sinoć korektno odrađen posao. Jednostavno igrao je u tonu čitave ekipe. Nije ni moglo bolje.
Benko totalno neprimjetan. Nije imao niti jedne upotrebljive lopte. Ono zbog čega ga cjenim i poštujem jeste borbenost i zbog toga će uvijek imati moju podršku.
Izmjene ne bih ni komentarisao. Djelovalo je kao da ih nismo ni izvršili. Nikakva promjena ritma, nikakva razlika.
Okrećemo se PLBIH i osvajanju titule. Ova ekipa je mašina za naše uslove. biće to dorbro braćo, a nakon toga sa par adekvatnih pojačanja pokušati parirati ekipama poput Leha. Lijepa budućnost nas čeka.
VOLIM TE SARAJ'VO !
Nakon poraza na domaćem terenu živio sam u uvjerenju da možemo napraviti pozitivnu priču u Poznanu. Čvrsto sam vjerovao u vezni red i bio uvjeren da će odraditi posao na zadovoljavajučem nivou. Uvodnih 5' utakmice je pokazalo da sam upravu. Nakon primljenog gola sve pada u vodu i vračamo se na staro. Igrači padaju na psihološkom planu, Leh kontroliše utakmicu i lagano je privodi kraju. Nismo mi toliko loše odigrali koliko je Leh bio dobar. Strašno jaka i organizovana ekipa. Fizički mnogo spremniji od naših. Ono što smo mi morali raditi, vršiti presing i stajati blizu igrača, ponovo su oni uradili. Imali smo taj posjed lopte, ali su konstantno vršili destrukciju naše igre i na taj način nas činili bezopasnim. Nismo imali odgovora na taj način igre. Nisu nas nadigrali na terenu, nisu stvorili niz izglednih šansi, nisu nas probijali kako su htjeli, jednostavno su nas taktički mudro nadigrali u 180'+. Njihov trener je fenomenalno prostudirao našu igru i u potpunosti anulirao naš vezni red tako da je Benko ostao odsječen i dubokom ofsajdu. U suštini nisam previše razočaran. Vjerovao sam u ekipu, nadao se, maštao, ali ipak su prevelik zalogaj u ovom trenutku. Ljudi su kvalitetniji trenutno i tu bi se trebala završiti sva diskusija.
Oštraković ponovo nesiguran. Pored primljenog gola imao je dvije kvalitetne intervencije. Jako nesiguran u prekidima. Nevjerovatno podsječa na Bandovića. Par puta izlječe u prazno i stvara pometnju i nervozu. Ono što sam primjetio da sinoć nije bilo komunikacije između njega i dva halfa. U jednom trenutku, nakon ubačaja, Stepanov i on u isto vrijeme idu na loptu i ponvo se stvara pometnja. Siguran sam da je barem dvije klase ispod kvalitete Delaća. Treba i Oštrog shvatiti. Nije branio skoro 12 mjeseci i onda dobije vruć krompir u utakmicama LP. Strašan je to pritisak. Na kraju, mislim da on može biti dobar rezervni golman u Sarajevu, ali za nešto više, nažalost nema kvaliteta.
Kompletna zadnja linija odradila odličan posao. Ako je Ibraković imao nekoliko kikseva i avantura sa dovođenjem igrača, za Barbu i Stepanova mu treba skinuti kapu. To je suhi kvalitet i klasa. Posebno me oduševljava Barba. Sinoć je imao samo jednu grešku čini mi se. Pokrivao je, uklizavao, sjekao, ispucavao. Zaista fenomenalan štoper. O Stepanovu ne treba previše trošiti riječi. Pokazao je da i pored činjenice da dugo nije igrao, ipak je svemirski brod za sve štopere koje smo imali od rata pa na ovamo.
Tatomirović je odigrao solidno u defanzivi, ali nije moderni bek kojeg krasi brzina, prodor i jak centaršut. Dakle defanziva, sasvim zadovoljavajuče, ali u ofanzivi bezopasan.
Igrač koji me možda ponajviše pozitivno iznenadio sinoć je Puzigaća. Sasvim solidno i korektno. Čini mi se bez greške. Pored Barbe i Stepanova nije imao prostora za greške. Jako dobro.
Vezni red po mom mišljenju sinoć bezopasan.Totalno zatvoreni i blokirani. Radovcu i Cimiju(naročito ovom prvom) treba još 5-6 kg mišića. Jako su slabi u duelima. Pokušavali su nešto, ali nije moglo na silu. Dvojac Alispahić Stojčev nisu ništa konkretno pokazali. Stekao sam dojam da je lopta morala brže cirkulisati kroz sredinu. Jako sporo i tromo je to izgledalo. Svakom igraču su bile potrebne po 3-4 sekunde da prime loptu i oslobode se iste.
Duljević je ponovo djelovao kao najkonkretniji. Trčao je, pokušavao, ali nije moglo. Nadam se da nije teža povreda u pitanju.
Bekić Al. će biti pojačanje. Sinoć korektno odrađen posao. Jednostavno igrao je u tonu čitave ekipe. Nije ni moglo bolje.
Benko totalno neprimjetan. Nije imao niti jedne upotrebljive lopte. Ono zbog čega ga cjenim i poštujem jeste borbenost i zbog toga će uvijek imati moju podršku.
Izmjene ne bih ni komentarisao. Djelovalo je kao da ih nismo ni izvršili. Nikakva promjena ritma, nikakva razlika.
Okrećemo se PLBIH i osvajanju titule. Ova ekipa je mašina za naše uslove. biće to dorbro braćo, a nakon toga sa par adekvatnih pojačanja pokušati parirati ekipama poput Leha. Lijepa budućnost nas čeka.
VOLIM TE SARAJ'VO !
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne zaslužujemo te brate!!!Alpasinac je napisao/la:Nakon što su se utisci slegli i sumirali, emocije splasnule te živci smirili da elaboriram.
VOLIM TE SARAJ'VO !

Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ama mi u ligi treba da igramo kao Juventus u italiji! Barba stepa i tatko u odbrani a gore postavit ostalu tesku artiljeriju koju imamo i cao mili. Ne dozvolit protivniku da pomisli da nas napadne, a sve i da nas napadnu i zabiju gol da mi budemo ti koji ce zabit gol vise.
Ja stvarno ne vidim drugi nacin za igrat u ovakvoj ligi gdje nema taktike, taktika u ovoj ligi na ovim nasim terenima ne postoji .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja stvarno ne vidim drugi nacin za igrat u ovakvoj ligi gdje nema taktike, taktika u ovoj ligi na ovim nasim terenima ne postoji .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Mene zabrinjava situacija MARKA MIHOJEVICA! Dijete je ocigledno ogroman talenat ali sad poebno nece imati prilike... Ono sto je kod Kodre pokazivao je itekako optimisticno djelovalo, naravno vidjelo se na terenu da ima tek 18-19 godina ali je itekako talentovan igrac
Mihojevic je taj koji treba da ima prednost u odnosu na Tatomirovica i zbog toga se i nadam da ce Tatko biti prodat jer ne zasluzuje da sjedi na klupi a u ovakvoj situaciji kad imas dva stopera bolja od njega kao i jednog mladog koji treba da se razvije uz pomenute Tatko nema mjesta, eh sad mozda na beku ali mislim da Hebibovica nismo bezveze dovodili i da ce on igrati tu poziciju jer nam trebaju brzi bekovi koji znaju igrati i prema naprijed
Pyro is not a crime !
Sjašite sa Alispahića na osnovu jedne utakmice znate da nije on za te pozicije. Da se hoće #7 malo ohladit na klupi i Meši pružit prilika da odigra 4-5 tekmi za redom pa onda donosit zaključak. Dosta je bilo bravura #7.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
-
- Kontakt:
ipak mislim da mi u nasoj ligi moramo igrati puno cvrsce kao sto je leh igrao protiv nas na snagu i cvrstinu takvom igrom pripremamo se i za evropu .mozemo mi ovdje igrati ofsanzivno sto ti kazes s samo dva odbranbena ali to nije ozbiljan fudbal , mi moramo igraati disciplinovano ,odgovorno ,cvrto ,s puno trke e tu onda dolazi i do izrazaja neki pojedinac .ne smije nam se desavati da gubimo duele u sredini da nam ostaju iza lopte benko ,duljevic,stojcev ,radovac ,puzigaca to je needopustivo . igraci kroz citaavu sezonu moraju stvarati naviku da igramo agresivno da stojimo blizu igaca da nedopustimo da nam jedan zrinjski stvori 7-8 šansi na kosevu itd .znaci ozbiljnost,cvrstina ,agresiva a za mjstorluk se ja ne brinem toga imamo jel definitivno imamo najbolji igracki kadar ,na Dzeni je da ovo popravi i poslozi kako trebaFrancescoTotti je napisao/la:Ama mi u ligi treba da igramo kao Juventus u italiji! Barba stepa i tatko u odbrani a gore postavit ostalu tesku artiljeriju koju imamo i cao mili. Ne dozvolit protivniku da pomisli da nas napadne, a sve i da nas napadnu i zabiju gol da mi budemo ti koji ce zabit gol vise.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ma Meša treba biti starter u ovim utakmicama na početku, evo u prvoj Miloš je suspendovan i prava prilika za njega ili Samketa gurnuti gore. Ali mislim da je Meša prva opcija za desetku u ponedjeljak.GameFKS je napisao/la:Sjašite sa Alispahića na osnovu jedne utakmice znate da nije on za te pozicije. Da se hoće #7 malo ohladit na klupi i Meši pružit prilika da odigra 4-5 tekmi za redom pa onda donosit zaključak. Dosta je bilo bravura #7.
Nove cijene na transfermarkt su online.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 23 jul 2015, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:Al priznat ćeš da je najljepšeZip je napisao/la:
... al najteze je biti navijac Sarajeva

i najljepše

Jos ću dodati da se mora ova igra kritikovati!!!
Stvarno kakve su uslove imali, ovo je ispod minimuma koji su mogli da pruze.
Neka im je bog na pomoci ukoliko se ovo prenese na PLBiH
EDIT: Yebo vas TM
**** im mamu i onda ce titula da dodje..logicno..recept iz prosle sezone,..

FK SARAJEVO.
Fizicka sprema, fizicka sprema i fizicka sprema! Kada ce to shvatiti ljudi iz nase struke? Mi da imamo fizku ko Lech pa mi bi u nasoj ligi gazili bez izgubljenog boda, bez ikakvog pretjerivanja. Tehnicki mislim da smo bolji od njih. Kod nas od mladih igraca jedino Cimi zna kako se zdravo zivi. Dulja i Samke se uhvatili nargile yebo je onaj ko je ovako popularnom ucini. Dulja umjesto da ode kod nutricioniste, pa ti covjek napise plan i program ishrane, suplementaciju koja ide uz tu prehranu. Izvadis nalaze krvi i vidis cega ti fali najvise u ishrani, znam bruku rekreativnih sportista sto su ovo sve uradili. Dignes svoju formu za 30%! A ne ovako Dulja svako 2 sedmice povrijeđen, svaki put kad istrci sprint na kraju zavrsi na podu i ja se hvatam za glavu i kontam NEEE OPET!! Nabij bolan te misicne mase i prodas se za koju godinu, a ovako ce se prodat malo sutra kad je nestabilan na onim tankim nogama isto čaplja. Radovac isto, uhvati se teretane malo, a manje trebice i Q7-ice pa mozda i bude taj transfer nekad. Maloprije napadose covjeka da je hejter jer je rekao istinu za Samketa i to svi znaju. Ima talenat, ali ovako ne bude radio na sebi igrat ce on kod nas duze nego sto bi i mi voljeli.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jbg znali smo odmah svi na pocetku da ce se tesko ponovit atromitos npr jer su poljaci relano jaci od grka, iako na terenu nisu nesto posebno pokazali da se kaze da su nas ubili sansama na kosevu iz dvije bezveze sanse dva gola po meni oba je kriv golman i sinoc je to pokazao kad nije fino namjestio zivi zid no boze moj moramo mi jos dobro radit za evrope uopste, liga nam pocinje jos malo spremit se i ici na odbranu titule. 

04.10.2009 !!
- Moscardelli
- Kontakt:
https://vid.me/DwtyMoscardelli je napisao/la:Evo me nazad sa tekme u Poznanu, koja vrucina/sparina ja se istopio gledajuci tekmu, mogu mislit kako je igracima bilo. HZ i Ultras Dynamo tek unisli na stadion u 42-43 min, zna li neko sto? (I poslje tekme morali ostat 40 min) Btw, kada nije orilo sa lechove tribine HZ se dobro cuo, imam video koji cu negdje da postavim ako mi nebude mrsko. Ali Poznanovi navijaci![]()
90 minuta se orilo kako nigdje nisam cuo, najblize mozda BHF u Parizu ali ni to nije do koljena.
Ja fino avionom u civilu stigo prije 2-3 dana setko starim gradom i na zapad da gledam tekmu, svaka cast momcima sto su busom iz BiH i sigurno dozivili maltretiranja na sve strane. Za tekmu neznam sta da kazem, svaka cast momcima ali mi trebamo jos pure pojest da bi mogli igrati lopte sa vakvim timovima. Nista lose za rec borili se koliko su mogli ali ipak je Lech kvalitetniji tim, sljedece godine ABD nosioci i bit ce sve lakse. Evo par slika ova prva nemam pojma sta su napisali, samo vidim logo HZ skroz desno na banneru. Ako ima nesto slicno kao postimg ili dodaj za video mogu i to postaviti...
Slika losa skroz, sjedili ispod reflektora, na videu se bolje vidi
Sad ako moze neko reci kako je FKS izgledao na TV
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, Burberry46, bvsic, HordeSaSjevera, jurisicduska, laznokrilo, mire971, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Pantelija, Pena, perodeformero, plisek, riki46, Sinfoc1986, Tarapi, ubipara i 77 gostiju.