FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nešto kontam zašto naši ne ponude neko mjesto u klubu Refiku Sabanadzovicu, možda poziciju skauta ili tako nešto. Čovjek je gospodin, mislim da bi nam još mogao dosta pomoći jer ima poznanstva na području cijele bivše Jugoslavije..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma **** ovo nikad nije ni bilo relevantno sto se tice nase lige pa Amir i Dado imaju i sad cijenu 200 i 250 hiljada eura a standarni nam igraci.bagrcavi je napisao/la:Došlo je do promjena na transfermarktu u vezi cijena nekih naših igrača, tako je Bajiću cijena uduplana, odnosno skočila sa 450 hiljada€ na 900 hiljada. Skočila je cijena Beganoviću (bila 25k €, sada 300k €) i još par igrača.
http://www.transfermarkt.com/fk-zeljezn ... erein/2573
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
dobro smo mi držali loptu i u Madjarskoj,naravno daleko od idealnog,nadam se da su naši vidjeli da ovo nije Barcelona i da se s njima itekako može igrati.Mislim da će naši napadi biti puno opasniji bez pucanja s 30 metara cim primis loptu,mada se slazem da ne treba puno oklijevati ako imas otvoren sut pucaj.ZZtop10 je napisao/la:Danas drzati loptu sto vise u svom posjedu, ne gubiti je onako brzo kao u Madjarskoj.Opet trebamo biti defanzivno orijentisani i mislim da ne bi trebalo biti prevelikih problema
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Za razliku od prošle sedmice danas imam užasnu tremu. Da je makar dočekati da se krene, brže će proći vrijeme.
Očekujem neriješeno. Sretno nam.
Očekujem neriješeno. Sretno nam.

Idem, sretno svima 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Gdje ste maslačci
, vcrs pakao napraviti i da se plavi kvalifikuju dalje. Forza Željo

embrace the chaos
Dobro, istina je da igrači ovdje vrijede onoliko koliko će neko platiti za njih, ali lijepo je vidjeti da im cijena raste, koliko toliko. Čuo sam da je Baja imao neku ponudu iz Njemačke, zapravo da su se raspitivali za njega.pile87 je napisao/la:Ma **** ovo nikad nije ni bilo relevantno sto se tice nase lige pa Amir i Dado imaju i sad cijenu 200 i 250 hiljada eura a standarni nam igraci.bagrcavi je napisao/la:Došlo je do promjena na transfermarktu u vezi cijena nekih naših igrača, tako je Bajiću cijena uduplana, odnosno skočila sa 450 hiljada€ na 900 hiljada. Skočila je cijena Beganoviću (bila 25k €, sada 300k €) i još par igrača.
DRUG NEBI TI PUNCA
Znači ne pamtim ovakvu euforiju, od NC naovamo. Iz moje firme nas petorica idu, nikad više od dvojice nismo, sjećam se da sam na Litex išao sa svojom ekipom, od kolega niko, tekma bila u istom terminu na Grbavici.
Analize i prognoze prepuštam vama a samo da još jednom podsjetim da Kvesu moramo ispoštovati maksimalno!
Analize i prognoze prepuštam vama a samo da još jednom podsjetim da Kvesu moramo ispoštovati maksimalno!
Cijena Damira i Amira je skočila na 400 hiljada 22.07.2015 godine...bagrcavi je napisao/la:Dobro, istina je da igrači ovdje vrijede onoliko koliko će neko platiti za njih, ali lijepo je vidjeti da im cijena raste, koliko toliko. Čuo sam da je Baja imao neku ponudu iz Njemačke, zapravo da su se raspitivali za njega.pile87 je napisao/la:Ma **** ovo nikad nije ni bilo relevantno sto se tice nase lige pa Amir i Dado imaju i sad cijenu 200 i 250 hiljada eura a standarni nam igraci.bagrcavi je napisao/la:Došlo je do promjena na transfermarktu u vezi cijena nekih naših igrača, tako je Bajiću cijena uduplana, odnosno skočila sa 450 hiljada€ na 900 hiljada. Skočila je cijena Beganoviću (bila 25k €, sada 300k €) i još par igrača.
Ma ne moze ovo raditi neko ko ne poznaje ligu i ekipe ovo je vise selektivno i nasumicno sad ti kazem nije moguce da recimo Dadi i Amiru ostane ista cijena.Ili do neki dan je Dzenis vrijedio 25 000 a Nedo 300 000 i ovo sad je nerealno vjeruj mi...Zvali su i samo se raspitivali o cijeni to je za sada sve.bagrcavi je napisao/la:Dobro, istina je da igrači ovdje vrijede onoliko koliko će neko platiti za njih, ali lijepo je vidjeti da im cijena raste, koliko toliko. Čuo sam da je Baja imao neku ponudu iz Njemačke, zapravo da su se raspitivali za njega.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- corleone87
- Kontakt:
Manuel Pellegrini admits he is unsure whether Edin Dzeko will remain at Manchester City beyond the end of the summer.
The 29-year-old forward, who has been linked with a move to Roma, was an unused substitute in City’s pre-season victory over Roma in the International Champions Cup on Tuesday.
“Edin didn’t play the last game as it’s not clear if he will continue here but he is still working here with the whole squad,” Pellegrini said.
Da hoce vise i ovaj preci gdje pa da i od njega sta hajrujemo..
The 29-year-old forward, who has been linked with a move to Roma, was an unused substitute in City’s pre-season victory over Roma in the International Champions Cup on Tuesday.
“Edin didn’t play the last game as it’s not clear if he will continue here but he is still working here with the whole squad,” Pellegrini said.
Da hoce vise i ovaj preci gdje pa da i od njega sta hajrujemo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Sretno Željo !!!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Evo sad pogledah ovo što @dobrinja reče i zaista su porasle cijene i Dadi i Amiru na 450k €, a na ovoj stranici gdje se vidi cijela ekipa se to ne vidi, nego tek kada se otvori profil igrača posebno. I za Antolovića stoji 350k a vrijednost mu je 500k, Kvesi stoji 600 a ustvari je 650, Memiji 350 a na profilu mu je 575, Đelmić vrijedi 450 a piše 350, i ovim juniorima je nešto malo skočila vrijednost. Znači svakom igraču osim Turkovića je drastično porasla vrijednost nakon ovih utakmica.pile87 je napisao/la:Ma ne moze ovo raditi neko ko ne poznaje ligu i ekipe ovo je vise selektivno i nasumicno sad ti kazem nije moguce da recimo Dadi i Amiru ostane ista cijena.Ili do neki dan je Dzenis vrijedio 25 000 a Nedo 300 000 i ovo sad je nerealno vjeruj mi...Zvali su i samo se raspitivali o cijeni to je za sada sve.bagrcavi je napisao/la:Dobro, istina je da igrači ovdje vrijede onoliko koliko će neko platiti za njih, ali lijepo je vidjeti da im cijena raste, koliko toliko. Čuo sam da je Baja imao neku ponudu iz Njemačke, zapravo da su se raspitivali za njega.
DRUG NEBI TI PUNCA
- corleone87
- Kontakt:
Evo ih sa granice

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- KosevskoHill
- Kontakt:
Ovakvu tremu i uzbuđenje moze samo Željo da izazove,nisam danas sposoban da radim bilo sta..Veceras samo PONOSNO I HRABRO ! VOLIM TE ŽELJO !
Željezničar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Misevicorleone87 je napisao/la:Evo ih sa granice
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Ne mogu da vjerujem jos nesto vise od 4h do tekme, a nigdje niko nista ne pise po ovim nasim bajnim portalima o istoj.
Izgleda mediji opasno bojkotuju, ali ko ih yebe
nocas nesto lijepo treba da se desi
Izgleda mediji opasno bojkotuju, ali ko ih yebe

nocas nesto lijepo treba da se desi
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- corleone87
- Kontakt:
Uh kako osvjezi vjetar fino,lakse se dise..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja ne znam iskreno da li ovo novinari sinhroniziranu imaju neku odredenu satnicu kada bi terbali poceti pisati u Zelji, ili ovo namjerno rade.
Gledam evo skoro ce 4 h do utakmice a jedna vijest samo o Zelji, to na sport centru u vezi clanskih.
Ovo je sramota ako cete iskreno.
Sada je lako optuzivati i traziti greske, ali ili je do njih ili do nasih sto nisu forsirali marketig...
Ja nepamtim kad smo ovako bitnu tekmu bili lose medijski popraceni kao danas.
Jebote, covjek i pomisli, da li se uopste dans igra??
@propuh - ehhehee ne mogu da vjerujem, ti objavljujes upravo ono sto ja objavljujem..

Gledam evo skoro ce 4 h do utakmice a jedna vijest samo o Zelji, to na sport centru u vezi clanskih.
Sada je lako optuzivati i traziti greske, ali ili je do njih ili do nasih sto nisu forsirali marketig...
Ja nepamtim kad smo ovako bitnu tekmu bili lose medijski popraceni kao danas.
Jebote, covjek i pomisli, da li se uopste dans igra??
@propuh - ehhehee ne mogu da vjerujem, ti objavljujes upravo ono sto ja objavljujem..

Kao sto rekoh ko ih yebe i ovdje nema krivice kluba jer ne uzimaju intervijue i izjave niti snimaju tim.DzoleZeljo je napisao/la:Ja ne znam iskreno da li ovo novinari sinhroniziranu imaju neku odredenu satnicu kada bi terbali poceti pisati u Zelji, ili ovo namjerno rade.
@propuh - ehhehee ne mogu da vjerujem, ti objavljujes upravo ono sto ja objavljujem..![]()
Obicni tekstovi sa najavama i nafuravanjem raje im je problem otkucati
Sreca je pa ne ovisimo o njima i jos bi bila fora veceras kada ako bog da prodjemo varosane da ih klub lagano iskulira i dobiju cundaru umjesto izjava i ostalih popratnih stvari

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, GIBRA, perodeformero i 38 gostiju.