PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Heller
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Heller » 23 jul 2015, 13:09

Skver je napisao/la:Mostarska hip hop folk scena :urnebes: :urnebes: :urnebes:
[youtube][/youtube]
I jedna navijacka....vrhunska izvedba, djeca pjevaju hitove u stilu tasun, tasun, tanana :urnebes: :urnebes: ......tekst i muzika: Pastrmka
[youtube][/youtube]
Ovako to izgleda u urbanoj sredini :D:
[youtube][/youtube]
:mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2015, 13:21

Virtu4l je napisao/la:Toliko ste nemocni da zadirete u privatnost, spominjete majke, sestre, porodicu... to nije sukanje, to je nemoc :njanjanja:
Prema evropskim klubovima nemocni,a prema vama (NKŽ) nadmocni i to je ustvari tvoj problem. Mada po avataru ni tebi nije jasno gdje pripadas,bolje receno pripadas svakome ko igra protiv nas,klasicna bolest ljubomore. A tvoj klub (NKŽ),ako uopste za njega navijas,je tebi sasvim sporedan
Spominjanje porodice i takva vrsta vrijedanja je za svaku osudu! Zezanje i prepucavanje ok,vrijedanje NE! I tu administracija mora da reaguje!
Sretno Zelji veceras!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jul 2015, 13:33

MortemHz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Toliko ste nemocni da zadirete u privatnost, spominjete majke, sestre, porodicu... to nije sukanje, to je nemoc :njanjanja:
Ali hajde makar smijemo putovati :urnebes: :opaopa:
Ja da sam nemocan moj Virto puno toga bih mogao jos spomenuti. :kafa: Ja se ne sjecam da sam ti privatni zivot spominjao i iznosio ista ovdje, srecom po tebe. ;)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 13:39

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
@skver ovako to izgleda u urbanoj sredini a o ruralnim necemo. Trilogija 3 milje cobana s panonskog u kolu sve sama kaze. Haj ti brato u kolo ako ispanes iz njega odmah padas i u ocima treba :urnebes: :urnebes: :rol:
DŽELO ODLAZI

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 13:45

[youtube][/youtube]

Evo jos malo za kolegu skvera koji lijepi stvari ne vezane za slobodu. Malo to brato mo hip-hopa lezVe ma ja bola kundo moj urbani

A idi šizi u kolu grob te yebo brnjaški :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 jul 2015, 13:47

Stvari su se opet normalizovale, tu su Tuzlaci i ovaj što tuca kamen a zamisli da su Poljakinje, Čehinje...
Nullius in verba

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 13:53

Heller je napisao/la:Stvari su se opet normalizovale, tu su Tuzlaci i ovaj što tuca kamen a zamisli da su Poljakinje, Čehinje...
Ma nisu se normalizovale samo par samara seljačiću iz lipnice :urnebes:

Neka brato sinoc sam ziogu slovakinju :cool:
DŽELO ODLAZI

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 jul 2015, 13:55

Valjda me nece banovat zbog postavljanja slika forumaša, evo ga Rigotina i Pastrmka

slika

cim se ljudi ovdje svađaju i vrijeđaju dobro je :bih:
Nullius in verba

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2015, 13:59

Tifoz je napisao/la:@skver ovako to izgleda u urbanoj sredini a o ruralnim necemo. Trilogija 3 milje cobana s panonskog u kolu sve sama kaze. Haj ti brato u kolo ako ispanes iz njega odmah padas i u ocima treba :urnebes: :urnebes: :rol:
Brato, nemoj se sramotiti sa tim video klipovima.....i jos slazes lafinu raji ovdje o neki tvojim boravcima po svjetskim partijima.....sam si sebe ubijedio u neke stvari, izgleda nisi ti ni do Jablanice dobacio.....apartmani, chivas, partiji, cehinje, poljakinje, njemice, hajne :thumbup:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 jul 2015, 14:01

Heller je napisao/la:Valjda me nece banovat zbog postavljanja slika forumaša, evo ga Rigotina i Pastrmka

slika

Sad' je OK... Pastrmka i rigotina... :D :D
slika

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2015, 14:03

Tifoz je napisao/la:
Heller je napisao/la:Stvari su se opet normalizovale, tu su Tuzlaci i ovaj što tuca kamen a zamisli da su Poljakinje, Čehinje...
Ma nisu se normalizovale samo par samara seljačiću iz lipnice :urnebes:

Neka brato sinoc sam ziogu slovakinju :cool:
Evo Kremenko opet u akciji.....virtualni yebac. :thumbup:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 14:10

Skver je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:@skver ovako to izgleda u urbanoj sredini a o ruralnim necemo. Trilogija 3 milje cobana s panonskog u kolu sve sama kaze. Haj ti brato u kolo ako ispanes iz njega odmah padas i u ocima treba :urnebes: :urnebes: :rol:
Brato, nemoj se sramotiti sa tim video klipovima.....i jos slazes lafinu raji ovdje o neki tvojim boravcima po svjetskim partijima.....sam si sebe ubijedio u neke stvari, izgleda nisi ti ni do Jablanice dobacio.....apartmani, chivas, partiji, cehinje, poljakinje, njemice, hajne :thumbup:
Bola sta se ja imam pravdad nekom brnjozi iz lipnice. Boli sto sam ti zvekno odmah tri samara aaaa seljacicu i necemo o ostalom. Znam da je zayebano kad neko zigu i uziva a ti veceras moras na trecu u rudnik. Bola vec sam u ovoj zaradio ko ti za 15 godina tvog zivota. Kad zavrsi sezona idem malo do St Tropeza Nice malo to azurna obala gdje je pijesak najsitniji u evropi. Haj sad brnjo proguglaj gdje su ta mjesta :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 jul 2015, 14:11

Navija za Velež, J**+ ne vadi, voli zakuhat, ima keša ništa pod milim bogom ne radi, Pastrmka je Dragan Čović
Nullius in verba

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 23 jul 2015, 14:14

Heller je napisao/la:Navija za Velež, **** ne vadi, voli zakuhat, ima keša ništa pod milim bogom ne radi, Pastrmka je Dragan Čović
Ovo je Nerko trenerka glavom i kešom. :lol: :lol:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 14:15

Heller mi je najdrazi. Vazda mi ovog šarplaninca skvera nabaci na volej. Naloži seljacica da primi par šamara :urnebes: :urnebes: :thumbup:
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2015, 14:17

Tifoz je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Bola sta se ja imam pravdad nekom brnjozi iz lipnice. Boli sto sam ti zvekno odmah tri samara aaaa seljacicu i necemo o ostalom. Znam da je zayebano kad neko zigu i uziva a ti veceras moras na trecu u rudnik. Bola vec sam u ovoj zaradio ko ti za 15 godina tvog zivota. Kad zavrsi sezona idem malo do St Tropeza Nice malo to azurna obala gdje je pijesak najsitniji u evropi. Haj sad brnjo proguglaj gdje su ta mjesta :urnebes: :urnebes:
Kakvi ba samari, Lipnica, treca smjena, ti to sebe ubijedio u nesto....Tropez, Nica.....cuj Kremenko poceo pisati i o nekim zaradama, bola, da znas da si me iskreno nasmijao i uljepso dan.....koja patologija :crazy:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 14:26

Skver nisi zanimljiv sagovornik. Fore iz lipnice ne prolaze. Jedino vas drze heller i nepismeni bečlija. Drži se ti brato kola i usavrsavaj ga. Kako ces se ozenit ako ne znas kolo igrat :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 jul 2015, 14:28

NKMramor je napisao/la:
Heller je napisao/la:Valjda me nece banovat zbog postavljanja slika forumaša, evo ga Rigotina i Pastrmka

slika

Sad' je OK... Pastrmka i rigotina... :D :D
slika
Po boji koze mogu pogoditi ko je ko :urnebes: :rol:

Mostarska posla. Pocupaj mu obrve Pastrmka, nek se zna ko je primac u Mostar gradu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 14:38

Skverova familija iz Lipnice mu je konacno nasla bolju polovinu u Gornjim Pascima samo je uslov da zna igrat kolo. Ja apelujem na sve njegove kolege da se potrude i pomognu momku da nauci kolo i osvoji ljubav zvog zivota. Ja se nadam pozitivnom ishodu pascilipnicanskog romea i julije :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2015, 14:39

@Kremenko....odvadi makar malo, mislim to karanje nekoga, koga ti bola karas....ponavljas se ko papagaj, papagaj je za tebe bice sa vecom intelegencijom....previse izgleda radis na crno a trosis na belo....jos u onoj drzavi ste bjezali iz tog kamenjara, nema gdje vas nema.... :)....zao mi te, sturi se cojk hvaleci se kako kara trebe, pije chivas, hajne....to o tebi puno govori. Nije mi fora da te provaljujem ovdje, stariji si cojk'...iskreno zao mi te :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.