Skver je napisao/la:Mostarska hip hop folk scena![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
I jedna navijacka....vrhunska izvedba, djeca pjevaju hitove u stilu tasun, tasun, tanana![]()
......tekst i muzika: Pastrmka
[youtube][/youtube]
Ovako to izgleda u urbanoj sredini:
[youtube][/youtube]
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Prema evropskim klubovima nemocni,a prema vama (NKŽ) nadmocni i to je ustvari tvoj problem. Mada po avataru ni tebi nije jasno gdje pripadas,bolje receno pripadas svakome ko igra protiv nas,klasicna bolest ljubomore. A tvoj klub (NKŽ),ako uopste za njega navijas,je tebi sasvim sporedanVirtu4l je napisao/la:Toliko ste nemocni da zadirete u privatnost, spominjete majke, sestre, porodicu... to nije sukanje, to je nemoc
Spominjanje porodice i takva vrsta vrijedanja je za svaku osudu! Zezanje i prepucavanje ok,vrijedanje NE! I tu administracija mora da reaguje!
Sretno Zelji veceras!
Ja da sam nemocan moj Virto puno toga bih mogao jos spomenuti.MortemHz je napisao/la:Ali hajde makar smijemo putovatiVirtu4l je napisao/la:Toliko ste nemocni da zadirete u privatnost, spominjete majke, sestre, porodicu... to nije sukanje, to je nemoc![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@skver ovako to izgleda u urbanoj sredini a o ruralnim necemo. Trilogija 3 milje cobana s panonskog u kolu sve sama kaze. Haj ti brato u kolo ako ispanes iz njega odmah padas i u ocima treba

[youtube][/youtube]
@skver ovako to izgleda u urbanoj sredini a o ruralnim necemo. Trilogija 3 milje cobana s panonskog u kolu sve sama kaze. Haj ti brato u kolo ako ispanes iz njega odmah padas i u ocima treba
DŽELO ODLAZI
[youtube][/youtube]
Evo jos malo za kolegu skvera koji lijepi stvari ne vezane za slobodu. Malo to brato mo hip-hopa lezVe ma ja bola kundo moj urbani
A idi šizi u kolu grob te yebo brnjaški

Evo jos malo za kolegu skvera koji lijepi stvari ne vezane za slobodu. Malo to brato mo hip-hopa lezVe ma ja bola kundo moj urbani
A idi šizi u kolu grob te yebo brnjaški
DŽELO ODLAZI
Stvari su se opet normalizovale, tu su Tuzlaci i ovaj što tuca kamen a zamisli da su Poljakinje, Čehinje...
Nullius in verba
Ma nisu se normalizovale samo par samara seljačiću iz lipniceHeller je napisao/la:Stvari su se opet normalizovale, tu su Tuzlaci i ovaj što tuca kamen a zamisli da su Poljakinje, Čehinje...
Neka brato sinoc sam ziogu slovakinju
DŽELO ODLAZI
Valjda me nece banovat zbog postavljanja slika forumaša, evo ga Rigotina i Pastrmka

cim se ljudi ovdje svađaju i vrijeđaju dobro je

Nullius in verba
Brato, nemoj se sramotiti sa tim video klipovima.....i jos slazes lafinu raji ovdje o neki tvojim boravcima po svjetskim partijima.....sam si sebe ubijedio u neke stvari, izgleda nisi ti ni do Jablanice dobacio.....apartmani, chivas, partiji, cehinje, poljakinje, njemice, hajneTifoz je napisao/la:@skver ovako to izgleda u urbanoj sredini a o ruralnim necemo. Trilogija 3 milje cobana s panonskog u kolu sve sama kaze. Haj ti brato u kolo ako ispanes iz njega odmah padas i u ocima treba![]()
![]()
Sad' je OK... Pastrmka i rigotina...Heller je napisao/la:Valjda me nece banovat zbog postavljanja slika forumaša, evo ga Rigotina i Pastrmka

Evo Kremenko opet u akciji.....virtualni yebac.Tifoz je napisao/la:Ma nisu se normalizovale samo par samara seljačiću iz lipniceHeller je napisao/la:Stvari su se opet normalizovale, tu su Tuzlaci i ovaj što tuca kamen a zamisli da su Poljakinje, Čehinje...![]()
Neka brato sinoc sam ziogu slovakinju
Bola sta se ja imam pravdad nekom brnjozi iz lipnice. Boli sto sam ti zvekno odmah tri samara aaaa seljacicu i necemo o ostalom. Znam da je zayebano kad neko zigu i uziva a ti veceras moras na trecu u rudnik. Bola vec sam u ovoj zaradio ko ti za 15 godina tvog zivota. Kad zavrsi sezona idem malo do St Tropeza Nice malo to azurna obala gdje je pijesak najsitniji u evropi. Haj sad brnjo proguglaj gdje su ta mjestaSkver je napisao/la:Brato, nemoj se sramotiti sa tim video klipovima.....i jos slazes lafinu raji ovdje o neki tvojim boravcima po svjetskim partijima.....sam si sebe ubijedio u neke stvari, izgleda nisi ti ni do Jablanice dobacio.....apartmani, chivas, partiji, cehinje, poljakinje, njemice, hajneTifoz je napisao/la:@skver ovako to izgleda u urbanoj sredini a o ruralnim necemo. Trilogija 3 milje cobana s panonskog u kolu sve sama kaze. Haj ti brato u kolo ako ispanes iz njega odmah padas i u ocima treba![]()
![]()
DŽELO ODLAZI
Navija za Velež, J**+ ne vadi, voli zakuhat, ima keša ništa pod milim bogom ne radi, Pastrmka je Dragan Čović
Nullius in verba
Ovo je Nerko trenerka glavom i kešom.Heller je napisao/la:Navija za Velež, **** ne vadi, voli zakuhat, ima keša ništa pod milim bogom ne radi, Pastrmka je Dragan Čović
Heller mi je najdrazi. Vazda mi ovog šarplaninca skvera nabaci na volej. Naloži seljacica da primi par šamara

DŽELO ODLAZI
Kakvi ba samari, Lipnica, treca smjena, ti to sebe ubijedio u nesto....Tropez, Nica.....cuj Kremenko poceo pisati i o nekim zaradama, bola, da znas da si me iskreno nasmijao i uljepso dan.....koja patologijaTifoz je napisao/la:Bola sta se ja imam pravdad nekom brnjozi iz lipnice. Boli sto sam ti zvekno odmah tri samara aaaa seljacicu i necemo o ostalom. Znam da je zayebano kad neko zigu i uziva a ti veceras moras na trecu u rudnik. Bola vec sam u ovoj zaradio ko ti za 15 godina tvog zivota. Kad zavrsi sezona idem malo do St Tropeza Nice malo to azurna obala gdje je pijesak najsitniji u evropi. Haj sad brnjo proguglaj gdje su ta mjestaSkver je napisao/la:Brato, nemoj se sramotiti sa tim video klipovima.....i jos slazes lafinu raji ovdje o neki tvojim boravcima po svjetskim partijima.....sam si sebe ubijedio u neke stvari, izgleda nisi ti ni do Jablanice dobacio.....apartmani, chivas, partiji, cehinje, poljakinje, njemice, hajneTifoz je napisao/la:@skver ovako to izgleda u urbanoj sredini a o ruralnim necemo. Trilogija 3 milje cobana s panonskog u kolu sve sama kaze. Haj ti brato u kolo ako ispanes iz njega odmah padas i u ocima treba![]()
![]()
![]()
Skver nisi zanimljiv sagovornik. Fore iz lipnice ne prolaze. Jedino vas drze heller i nepismeni bečlija. Drži se ti brato kola i usavrsavaj ga. Kako ces se ozenit ako ne znas kolo igrat

DŽELO ODLAZI
Po boji koze mogu pogoditi ko je koNKMramor je napisao/la:Sad' je OK... Pastrmka i rigotina...Heller je napisao/la:Valjda me nece banovat zbog postavljanja slika forumaša, evo ga Rigotina i Pastrmka
cim se ljudi ovdje svađaju i vrijeđaju dobro je![]()
Mostarska posla. Pocupaj mu obrve Pastrmka, nek se zna ko je primac u Mostar gradu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Skverova familija iz Lipnice mu je konacno nasla bolju polovinu u Gornjim Pascima samo je uslov da zna igrat kolo. Ja apelujem na sve njegove kolege da se potrude i pomognu momku da nauci kolo i osvoji ljubav zvog zivota. Ja se nadam pozitivnom ishodu pascilipnicanskog romea i julije

DŽELO ODLAZI
@Kremenko....odvadi makar malo, mislim to karanje nekoga, koga ti bola karas....ponavljas se ko papagaj, papagaj je za tebe bice sa vecom intelegencijom....previse izgleda radis na crno a trosis na belo....jos u onoj drzavi ste bjezali iz tog kamenjara, nema gdje vas nema....
....zao mi te, sturi se cojk hvaleci se kako kara trebe, pije chivas, hajne....to o tebi puno govori. Nije mi fora da te provaljujem ovdje, stariji si cojk'...iskreno zao mi te 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.