prenosizmaj348 je napisao/la:vjerovatno ste već pisali ali ne mogu da pronađem-da li prenosi večeras Face tv utakmicu?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Ma je. BO medije, nikad nas nisu pretjerano pazili jer s nama s nikom nisu mogli u guzicu. uvući.
Igrački jesu jači i kad bi samo do odlučivalo male bi nam šanse bile. Međutim, uz gladijatorsku borbu na svakom pedlju terena i frenetičnu podršku sa tribina sve je moguće. Teren ko teren je gostujući i njima i nama, ali nekvalitet istog više nama ide u prilog pa možda čak i vrućina.
Sretno nam bilo i ako Bog da da prođemo.
Igrački jesu jači i kad bi samo do odlučivalo male bi nam šanse bile. Međutim, uz gladijatorsku borbu na svakom pedlju terena i frenetičnu podršku sa tribina sve je moguće. Teren ko teren je gostujući i njima i nama, ali nekvalitet istog više nama ide u prilog pa možda čak i vrućina.
Sretno nam bilo i ako Bog da da prođemo.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 23 jul 2015, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
hvala,sretno momci večerasphily je napisao/la:prenosizmaj348 je napisao/la:vjerovatno ste već pisali ali ne mogu da pronađem-da li prenosi večeras Face tv utakmicu?
corleone87 je napisao/la:A evo kakvo je nevrijeme kod Olova bilo maloprije![]()
https://www.facebook.com/igorisanovic/v ... 902239303/
A šta drugo očekivati poslije ove sparine nego grad.

Ja odoh popiti kafu vani ubi me nervoza, sretno nam večeras! ČUVA BOG ŽELJU SVOG!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
BlueFamily
- Kontakt:
Kafana je puna i svi pjevaju,Manijaci proslavljaju prolazak !
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Samo to daj jedan onaj tvoj koji ima tezinu i smisao veci i bolji od svih ovih novinarskih koji nema pa nemaboccaccio je napisao/la:HAJDE ZELJO !!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
BlueFamily
- Kontakt:
Osjecam ozbiljne stomacne probleme,nervoza me sj.eba.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako padne kisa, i malo ovo popusti, mogli bi biti cak i solidni uslovi za igru. 
Zbog toga bi draž pobjede bila još veća.likusa je napisao/la:
4 sata do tekme nista znaci...
Željo - Mađari 3:0 (2:0). Mrzim horore!
Ne stizem nikako, udarilo me oko posla, a nemas pojma sta mi se sve mota da napisem...bice nekad jbgpile87 je napisao/la:Samo to daj jedan onaj tvoj koji ima tezinu i smisao veci i bolji od svih ovih novinarskih koji nema pa nemaboccaccio je napisao/la:HAJDE ZELJO !!!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- corleone87
- Kontakt:
Vrijeme da se krene..Naprijed Željo ljubavi moja..1921

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
"Oko 13:40 h 2 busa navijaca ferencvarosa se nalaze u Živinicama. Busevi nemaju nikakvih oznaka varnderna voznja ili slicno i bez ikakve policijske pratnje. Malo cudno da su usli u grad buduci da magistralni put ide pored grada i nema potrebe ulaziti u grad kada se putuje za sarajevo. Oko 100 navijaca , sposobni momci mozda je rijec o njihovoj prvoj ekipi koja ima zabrane pogotovo me navelo na tu misao posto nemaju policijsku pratnju. Nakon 10 min 4-5 momaka se odvaja i krenuse prema centru i isao sam za njima zaustavili su u prolazu jednog covjeka i pitali za pivo gdje se moze kupiti.. ) , dok sam bio tu nije bilo nikakvih problema. Oni nisu imali navijacka obiljezja vecina ih je imala tetovaze i bili su au atlet majcama ,goli ili u crnom.... oko 14:00 dolazi jedno policijsko vozilo sa 3 policajca.. tada sam krenuo kuci ne znam sta je bilo dalje.."
Poruka od TM Živinice.
Poruka od TM Živinice.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 23 jul 2015, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo jos gori sto bijednicima nabijamo klikove. Treba **** bojkotovati. sportsport = jeftina kurava koja ce ga za cenera svakome popusit' i jos mu reci da je najveci kojeg je ikad vidjela.
Više se piše kako je dodik spasio slaviju a gledam na sport.ba nema baš ništafcz je napisao/la:Mi smo jos gori sto bijednicima nabijamo klikove. Treba **** bojkotovati. sportsport = jeftina kurava koja ce ga za cenera svakome popusit' i jos mu reci da je najveci kojeg je ikad vidjela.
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 23 jul 2015, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Jel mogu i do kad se na grbavici uzet karte?
[youtube][/youtube]
Za tebe su svi kao igračke, ti si ŽELJO šampion !!!
Za tebe su svi kao igračke, ti si ŽELJO šampion !!!
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Raja kakvo je vrijeme u Sa, u Visokom se izgleda sprema opasna kisa
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, DoktorXabaras, mavi i 45 gostiju.