FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za tebe su svi kao igračke, ti si ŽELJO šampion !!!
Ima senzacionalna vijest, kako u četiri koraka do V linije. Vijest dana. Ma ko ih j.e.b.e. Idemo Željo do pobjede, a onda sve fino rastjerati kad dođu na presicu.likusa je napisao/la:
4 sata do tekme nista znaci...
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ovdje se takoder izgleda sprema.likusa je napisao/la:Raja kakvo je vrijeme u Sa, u Visokom se izgleda sprema opasna kisa
Vjerat polako uzima sve vise maha.
Ma **** ga iskreno, neka cuskije padaju, idemo NAVIJATI!
- HannahMontana
- Kontakt:
FACE TVHannahMontana je napisao/la:Prenosi li iko tekmu. Pozz, sretno
Kakvi smo mi pehovi Merlin,Kisa mediji nas ignorisu kakvo je ovo zloDzoleZeljo je napisao/la:Ovdje se takoder izgleda sprema.likusa je napisao/la:Raja kakvo je vrijeme u Sa, u Visokom se izgleda sprema opasna kisa
Vjerat polako uzima sve vise maha.
Ma **** ga iskreno, neka cuskije padaju, idemo NAVIJATI!![]()
![]()
ali zato je jedno sigurno 11 lavova ce se boriti srcem za klub
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Snimi se pa kasnije prekucaj. Zaboravit ćeš.boccaccio je napisao/la:Ne stizem nikako, udarilo me oko posla, a nemas pojma sta mi se sve mota da napisem...bice nekad jbgpile87 je napisao/la:Samo to daj jedan onaj tvoj koji ima tezinu i smisao veci i bolji od svih ovih novinarskih koji nema pa nemaboccaccio je napisao/la:HAJDE ZELJO !!!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Valjda nas grad ne nalupa u lavoru
ne vjerujem, mislim da će malo pokvasiti i to je to...propuh je napisao/la:Je gadno vrijeme trenutno prevelika vlaznost ubi omorina, da se hoce istresti bar ovo. Ovako je gore nego kad upekne.
Valjda nas grad ne nalupa u lavoru
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- pintol_TM87
- Kontakt:
Hoce, do 18.Ako bude promjena javim u roku od 30 minuta..pozzzeljeznicar1 je napisao/la:Da li ce fan shop raditi oko pet sati?
Ne mogu da vidim dobro, ali mi se čini da je redni broj ove članske 2815. Možda griješim.fedeltafrotta je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Alipasino, Amidzaa, ANamelessGhoul, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, BeYaZ, bvsic, cacken, delinjo, ELDIABLO20, ExBlueone, Ferroviere1987, fks74, GIBRA, Grbavica786, grbavicka1921, HariTz, Jarodwest, JimmyPage, Kajkutenjoyer, Kaunas, Kockoglavi, Lavcina, Levin, LjozeKontraOmnes, Mahalasi, MrkiMedo, nindza, Pact1921, PeppermintSA, perodeformero, ristagrad, samoposmatram, StarmoCity, Stole, Svire, TvrtkoPrvi, ubipara, Vanja8, WeekendOffender, zastitaIdentiteta, zeljovolimte i 496 gostiju.