Nisam na utakmicama bio ali sam sprovodio zatvorenike i legitimisao vojsku po uliciSGD53 je napisao/la:po Beogradskim ulicama tukli navijače Dinama, znam ja te milicajce iz 90-e, režimci PUJ!![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
DŽELO ODLAZI
Rado bi oni isprovaljivali brata Pastrkmu, ali neće. S druge strane, ne mogu ne primjetiti da baš imaju kapacitet za takvo nešto.
Fina titina vojska. Sve bi vas ja ali u Prilep i Titov veles
kuci tek nakon pola godine. Nema neta tate mame pm kuknjava kuknjava pa qurcu postajte 
DŽELO ODLAZI
Pusti brato vidis da decko nije dobar. Ja mu pisem da sam bio 10 mjeseci u Pancevu pa oktobar i novembar u tuzli. Nakon toga pise da je samo bila oktobarska klasa pa kasnije edituje i da je januarska bila kad je vidio da se zayebo. Slago mu stari. Vidio kasnije kad je progugloBaader je napisao/la:Rado bi oni isprovaljivali brata Pastrkmu, ali neće. S druge strane, ne mogu ne primjetiti da baš imaju kapacitet za takvo nešto.
DŽELO ODLAZI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne sumnjam Pastrmko da si nakon toga bio 4 godine onda general Armije BiH..
Vas idol Kremenko ne zna da u toj JNA nije postojala avgustovska i novembarska klasa.....sad pise neke izvlakuse.Baader je napisao/la:Rado bi oni isprovaljivali brata Pastrkmu, ali neće. S druge strane, ne mogu ne primjetiti da baš imaju kapacitet za takvo nešto.
Tifoz je napisao/la:Ima li iko od vas da je oktobar-novembar 1989![]()
U stvari juli-avgust 1990
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Zaboravio si naredati metar retardiranih smajlicaBaader je napisao/la:Rado bi oni isprovaljivali brata Pastrkmu, ali neće. S druge strane, ne mogu ne primjetiti da baš imaju kapacitet za takvo nešto.
samo Sloboda
Nisam brato ali jesam sudionik od prvog do posljednjeg dana. Imam gomilu rupa po sebi a nisam RVI i ne primam invalidninu. Medju prvih 8 sam presao na lijevu obalu camcem iz cernice preko neretve kad smo je oslobadjali. Ne volim o tome ali eti ako te zanimatuzlak1987 je napisao/la:Ne sumnjam Pastrmko da si nakon toga bio 4 godine onda general Armije BiH..
DŽELO ODLAZI
Koji si levatSkver je napisao/la:Tifoz je napisao/la:Ima li iko od vas da je oktobar-novembar 1989![]()
U stvari juli-avgust 1990
DŽELO ODLAZI
Golemo udaras lafinu.Tifoz je napisao/la:Koji si levatSkver je napisao/la:Tifoz je napisao/la:Ima li iko od vas da je oktobar-novembar 1989![]()
U stvari juli-avgust 1990golemo nisi skontao poentu
A moj skver nisam znao da si takav panglu. Daj nek mu objasni neko poentu dišvi da brnjozi mozak ne dira. Nemam živaca 
DŽELO ODLAZI
Ovo ko da je pisao neki manijakpile87 je napisao/la:Sinoc navijaci Lecha
Pa objasni lafinasu, da cujemo tvoju verziju.Tifoz je napisao/la:A moj skver nisam znao da si takav panglu. Daj nek mu objasni neko poentu dišvi da brnjozi mozak ne dira. Nemam živaca
Ma ja ...Zip je napisao/la:Ovo ko da je pisao neki manijakpile87 je napisao/la:Sinoc navijaci Lecha
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Idi bolan na tekmu, da vidis redova pred stadionom, 30k ce biti, neces moci uci ako ne odes sad. A ova poruka im je sega, na nivou obdanista.pile87 je napisao/la:Sinoc navijaci Lecha
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne mogu na tekmu na poslu samjoker90 je napisao/la:
Idi bolan na tekmu, da vidis redova pred stadionom, 30k ce biti, neces moci uci ako ne odes sad. A ova poruka im je sega, na nivou obdanista.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pile u ulozi nastavnika bosanskog
pisao transparent za svoje pajdase Lechovce
pisao transparent za svoje pajdase Lechovce
Pa da sam nesto radio u novembru 1989 valjda bi bilo rezultata u avgustu 1990 . Jesi sad skonto yebem te u taj šuplji mozakSkver je napisao/la:Pa objasni lafinasu, da cujemo tvoju verziju.Tifoz je napisao/la:A moj skver nisam znao da si takav panglu. Daj nek mu objasni neko poentu dišvi da brnjozi mozak ne dira. Nemam živaca
DŽELO ODLAZI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.