trebalo bi to sve bit' dobro, jedva čekam da vidim kako nam u praksi izgledaju vezni red i krila

P.S. lično bih volio da Mehidić bude starter, jednostavno je krilo, a momak ima potencijala

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
kazino nekisolinas je napisao/la:Cuce SE uskoro.Tuzlak04 je napisao/la:Kakva je ono nova reklama ili šta već na zapadnoj tribini (djeluje mi kao naziv građevinske firme). Na brzinu sam iz auta nešto vidio . ..
Azmirova kineska kladionicasamke12345 je napisao/la:kazino nekisolinas je napisao/la:Cuce SE uskoro.Tuzlak04 je napisao/la:Kakva je ono nova reklama ili šta već na zapadnoj tribini (djeluje mi kao naziv građevinske firme). Na brzinu sam iz auta nešto vidio . ..
Fadil Paša Čizmićtuzlak1987 je napisao/la:Ako ne bude sredjeno ovo za stopere dovest Fadila Cizmica naklon
Čizmić je legenda u Bihaću, đeš njega tražit', da se okupe Bišćani i blokiraju transfer, kao onomad Laziali transfer Beppe Signorija u ParmuCoraco je napisao/la:Fadil Paša Čizmićtuzlak1987 je napisao/la:Ako ne bude sredjeno ovo za stopere dovest Fadila Cizmica naklon![]()
![]()
![]()
Druze, dzabe se trudis. Boli vecinu njih **** za problemima kluba, bitno je kupiti sto skuplje igrace da se s obrazom mozes svadjati po forumu i hvaliti drugima, a sto za godinu-dvije mozes cucnuti ko otoman, to je irelevantno.solinas je napisao/la:Chinaglia SE uhvatio efendica KO beba sise.
Dosadan si brate malo...za ovu polusezonu finansijski maksimum.moraces GA istrpiti.IMA vaznijih stvari öd posranog efendica.
Reprogram je zakocio...husara **** jako dobar transfer najveci posle husejnovica...**** sve zivo mu ****..
Neide nam bas po planu.izguracemo bice to dobro.
Ali de popusti malo **** te on.
Reprogram.Stadion.dugovi.licence.ti SE efendica ufatio.
Mi moramo imati oko 3000 natkrivenih mjesta SA svim pratecim sadrzajima zelimo li licencu.mi to nemamo.sjever SE mora zavrsiti.reprograma potpisati...
Meni je trenutno efendic **** Roberto Carlos..
Razumijes ti covjece
Neka oni potpisuju SA skim hoce.demokratija.tuzlak1987 je napisao/la:Ma na navijacima je samo da kupuju sezonske i rekvizite.. Mislim da klub tu moze se poboljsati tako sto ce aktivnije poceti saradjivati sa Patrickom..
Sto se tice ovih zastajanja, sami su nasi krivi jer ulaze u pakt sa djavolom![]()
A igracima je bitnija karijera od Slobode, vjerujte. Mali Piric, moze on dobro branit ali on gleda samo kako da pobjegne i pocne zaradjivati masnije.. Zato i potpisuju za Husaru. Eto neka smisle neki nacin kako da nam ga skinu sa ledja, neoa zabrane djeci iz omladinskog pogona da potpisuju za njega
Mislim da si jedan od najvecih mrzitelja svog kluba.Kaaaako te nije stid i sramota vise sta pises svakodnevno ovdjeI Idi ljubi zadnjicu novopridoslim glupane jedanChinaglia je napisao/la:vječito kasni![]()
hoćeš li preživit' kad vidiš Zebu sa kapitenskom?joksimovic je napisao/la:Mislim da si jedan od najvecih mrzitelja svog kluba.Kaaaako te nije stid i sramota vise sta pises svakodnevno ovdjeI Idi ljubi zadnjicu novopridoslim glupane jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.