Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
A tuge
ove čuj u minusu, pa ni na pozitivnoj nuli
možel se veto na ovu odluku uložit 
23. ovog mjeseca mislim.ElTigre9 je napisao/la:Kad ce biti donesena odluka u vezi Hrvatske,hoce li ih izbaciti,oduzeti bodove ili nesto trece?
Bit ce valjda novcana i oduzimanje bod(ova).
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Smijesno.HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ kažnjen je oduzimanjem jednog boda, dvije utakmice bez gledatelja i 100 tisuća eura kazne zbog incidenta s iscrtavanjem svastike na Poljudu!
Don't believe the hype.
Smjesna kazna kad se uzme u obzir koliko problema prave u kontinuitetu, iz kvalifkacija u kvlafikacije !
Kako je nasa repka prosla ?
Kako je nasa repka prosla ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Maksimir se ni sam ne sjeca kad je zadnji put bio pun, hajde sto je u HNL prazan ali evo i kada je reprezentacija 
Kako smo mi prošli, da nas nisu izbacili umjesto Hrvata ? xD
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
ova kazna je smiješna, očekivat je i nas da će ovako kaznit retardirano >.<
Walk on, with hope in your hearts.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Realno, dobro su prosli.
Nama bodove nece uzeti nadam se, samo novcana, jer realno sta Hrvatska radi dvavno su trebali biti izbacni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sramotna kazna
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam jedan od onih sto misli "svi nas mrze", ali sam siguran da bi Srbija za iste prekrsaje koje je napravila Hrvatska, dobila drasticno vecu kaznu. Oni ovako, osim finansijski, nisu uopste kaznjeni.
Nisam ni zelio ni ocekivao neku ekstremno veliku kaznu, tipa izbacivanje, ali bod je smijesan.
Nisam ni zelio ni ocekivao neku ekstremno veliku kaznu, tipa izbacivanje, ali bod je smijesan.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa valjda si trebao znati u zivotu vec da u ocima Evrope ide ovim redom:dscile je napisao/la:Nisam jedan od onih sto misli "svi nas mrze", ali sam siguran da bi Srbija za iste prekrsaje koje je napravila Hrvatska, dobila drasticno vecu kaznu. Oni ovako, osim finansijski, nisu uopste kaznjeni.
1.Hr, 2.Sr, 3.BH. Nebitno o kojoj se stvari radi ovakva je hijerarhija zbog politike i vjere..
Svaka čast za odluku.
Na sva zvona pričaju i hvale se kako se bore protiv nacizma, fašizma, šovinizma, rasizma, i čega sve ne, i onda se ovako sami popišaju na svoj rad. Alal vam vera.
Ovo je samo podstrijek huliganima i svim ostalim u Hrvatskoj da mogu da nastave sa "svojim pokušajima tjeranja čelnih ljudi". Baš me zanima šta će sljedeće smisliti, jer očigledno slovo U od tijela navijača i svastika na terenu nisu dovoljni. Možda sa dronom da pokušaju?
Ovo je samo podstrijek huliganima i svim ostalim u Hrvatskoj da mogu da nastave sa "svojim pokušajima tjeranja čelnih ljudi". Baš me zanima šta će sljedeće smisliti, jer očigledno slovo U od tijela navijača i svastika na terenu nisu dovoljni. Možda sa dronom da pokušaju?
vidi što im je krivo 
- alan_kardec
- Kontakt:
Dron je već isproban recept i zbog toga why not. Još stave neku prikladnu sliku tipa Pavelić, Starčević, Luburić... Uostalom, nek se posavjetuju sa Šipcima i ne može biti fule, jes da će se malo načekati za 3 boda, ali isplati se.
Bravo za odluku
Bravo za odluku
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ajdetuzlak1987 je napisao/la:Pa valjda si trebao znati u zivotu vec da u ocima Evrope ide ovim redom:
1.Hr, 2.Sr, 3.BH. Nebitno o kojoj se stvari radi ovakva je hijerarhija zbog politike i vjere..
Opet ide pricha da se, u ochima Evrope, BiH "voli manje" zbog vere i politike
BTW, drago mi je shto Hrvati nisu izbacheni, jer je shteta da sa ovakvim timom ne idu na EP - tim pre shto bi ga glat obezbedili na terenu.
a ko ce se javit nego drage komsijedean33 je napisao/la:vidi što im je krivo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ocekivana i dobra kazna nadam se da idioti nece opet nesto licno pokusati jer jedino nas to moze udaljiti od eura
- alan_kardec
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:a ko ce se javit nego drage komsijedean33 je napisao/la:vidi što im je krivo
Samo se smijte, nakon ovakve odluke imate i zbog čega.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako smo mi prosli zna li se kazna ili je nema ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×