Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

stokton
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la stokton » 23 jul 2015, 18:00

Otelo je napisao/la:Igrao bi Mirza ali ne daju Sunsi i drago mi je sto ne daju. Nek se on oporavi kako treba a bit ce Eurobasketa. Kad se Đedović vrati, Jusuf isto. Musa sazrije da moze povuci, Buza kad se uigra.

Bit ce svi kvalitetniji nego sad, u vrhunskoj formi, te cemo imati vecu rotaciju.

A Mirzi nema sta da se zamjeri, niti mu se moze sta zamjeriti. Dao bi zivot za ovu zemlju, igrao bi bolestan. Covjek koji je uvijek bio tu, davao 150% od sebe i nikad se nije predavao. Ambasador BiH sporta i BiH drzave u svijetu.

Zao mi je sto ga nece biti, lagao bih kad bih rekao suprotno ali ne zamjeram mu. Nemam sta. I znam Mirza, znam da bi igrao, da zelis da igras i igrat ces. Ne ovaj Eurobasket, ali naredni da i onda, onda ces da ga i osvojis.
Njemu ne može niko zabraniti da igra, pa on je sam izjavio da Phoenix bi želio da ne igra i on im kao izašao u susret.
Nikakavih opravdanja, ma koliko ih neko tražio nema ni za jednog od njih trojice :zzz:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jul 2015, 18:02

Ako doktori Sunsa, ubjedljivo najbolji doktori ubjedljivo najjače košarkaške lige na svijetu, kažu da Mirza treba propustiti takmičenje, onda ga treba propustiti. Sigurno znaju bolje od bilo koga ovdje.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 jul 2015, 18:06

Donnie Darko je napisao/la:Ako doktori Sunsa, ubjedljivo najbolji doktori ubjedljivo najjače košarkaške lige na svijetu, kažu da Mirza treba propustiti takmičenje, onda ga treba propustiti. Sigurno znaju bolje od bilo koga ovdje.
Kakvi doktori pa nije povrijeđen :crazy:
Iz uprave žele da prođe pripreme sa ekipom, a niko mu nije rekao ne možeš i to je dovoljno, možete tražit hiljadu nekih izgovora, a samo je jedan pravi, oni ne žele da igraju na ovom EP :!:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 jul 2015, 18:36

Tanak si ko lajsna.

Mirza je imao povredu od koje se teško oporavlja, hvala Bogu naš Miki se vratio prije nego li smo ocekivali. Upravu i kolektiv Netsa je bila upoznata s stanjem Mirze, upitno bi bilo da li ce igrati na EP i da je ostao u Netsima.

Sada kada je našao novu ekipu, mora se dokazati u istoj. A i ekipa Sunsa želi da vidi kakav je Mirza nakon te bolesti, koliko mogu od njega ocekivati.

Glupo je covjeka kriviti što nece na EP. Pa kada je igrao s garibima kvalifikacije, pa kada je trpio nepozivanja u reprezentaciju, eto sad se on kofrci nece da igra na jednoj takvoj smotri.

Mirza ozdravi nam što prije, spremi se što bolje za novu sezonu, pa da te opet gledamo u NBA, kako dereš mrežice, kako pogadjaš s parkinga. AkoBogda odigraš svoju najbolju sezonu u životu, pa zaradiš najveci ugovor u svojoj karijeri.

Jer ne zna bagra naša iz kakvog si ti prcvajza postigao ovo što jesi, ovdje je uspjeh najteže opravdati. Ne znaju oni da si i ti od krvi i mesa kao i ostali, da voliš ovu državu više nego 90 % bagre koja te pljuje i kudi cijelu karijeru.

Hvala Bogu ima nas koji smo te gledali i skakali u pola noci s stolice zbog tvog nekog skoka, zbog tvoje ubacene trice, neke stvari tim maloumnicima nisu bitne.

Bitno je samo opaliti po covjeku, da bi se oni ispunili.

Pušite ga dušmani, prvo ocistite ispred svoje avlije, pa onda u tudju ulazite.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jul 2015, 18:46

stokton je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Ako doktori Sunsa, ubjedljivo najbolji doktori ubjedljivo najjače košarkaške lige na svijetu, kažu da Mirza treba propustiti takmičenje, onda ga treba propustiti. Sigurno znaju bolje od bilo koga ovdje.
Kakvi doktori pa nije povrijeđen :crazy:
Iz uprave žele da prođe pripreme sa ekipom, a niko mu nije rekao ne možeš i to je dovoljno, možete tražit hiljadu nekih izgovora, a samo je jedan pravi, oni ne žele da igraju na ovom EP :!:
Nije povrijeđen, ali se vraća poslije duge i teške povrede. Ako iko zna kako se postupa sa igračima koji se vraćaju poslije teških povreda, to su ljudi u Sunsima, i treba imati povjerenja u njih. Očito ne žele ništa rizikovati, a to je i najbolja stvar za Mirzu u ovom trenutku. Inače puštaju igrače na Eurobaskete i SP-a, ne ciganče previše i ne drame po tom pitanju osim ako nemaju dobar razlog za to, a očigledno ga imaju.

Predsezona u NBA počinje mnogo kasnije od završetka Eurobasketa, pogotovo od našeg završetka, tako da bi prošao pripreme sa ekipom neovisno o nastupu na istom.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 jul 2015, 18:52

nerminh74 je napisao/la:Prva stvar
Ja volim mirzu i mislim da je veliki pozitivac
Druga stvar
Ali ovo što od njega pravite mitsko stvorenje je isto takva "balijska" stvar kao što je momentalno pljuvanje

Mirza je čovjek od krvi i mesa sa svim vrlinama i manama čovjeka
On je neosporivo naš najbolji košarkaš, ali i on je znao otići sa kvalifikacija kada je Portugal prošao samo što je tada naša košarkaška legenda Marković znao ne biti sujetan i otići mu na noge i porazgovarati pa ga vratiti nazad (ne kao Harun sa Jusufom), propustio je mirza i dvije godine igranja za reprezentaciju kada su se igrale kvalifikacije pa poslije baraz kada je igrao Varda isto je u reprezentaciji bio glavni šerif i svojim igrama je isto kao što je znao zaduživati (utakmice protiv Crne gore, Hrvatske, Litvanije,...) reprezentaciju isto ju je znao pokopati npr. finska, Letonija i zadnje dvije minute protiv Litvanije kada je dva ili tri puta nerezonski bespotrebno pucao u prvim sekundama napada sa parkinga a mi imali rezultat koji nas je vodio dalje
Tako da je moj osjećaj da nam je mirza ostao ipak dužan jer nikada sa njim nismo ostvarili pomena vrijedan rezultat
I kao što je Željooooo na topicu reprezentacije napisao
sad najveći šamar od najveće zvijezde ove ekipe Mirze koji je stavio novac ispred reprezentacije, uredu, poštujem to care ali ja necu više ostajati do kasnih jutarnjih sati budan da bih gledao tebe ili Nurkića.
Gospodo košarkaši, zastava je svetinja a himna je život, mnogo ljudi je dalo svoje živote da bi ste vi mogli igrati za Bosnu i Hercegovinu, za Bosnu i Hercegovinu za koju ne želite igrati..
Slažem se sa svim. Ali, opet, vjerujem da bi Mirza igrao da je imao šansu. Možda ej to radio prije ali sad bi 100% igrao. Od svih igrača koji ne igraju Mirzi najmanje zamjeram.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 23 jul 2015, 19:41

Znaju. Ali da se platilo famozno osiguranje, da se imalo para za isto onda bi igrao. Ili da je u pitanju jaci Savez tipa njemacki, francuski pitao bih te postoji li zapreka bez obzira na bolest.

Steta, ali ja mu opet nista ne zamjeram, za razliku od preostale dvojice.
15.10 - 15.06 ...

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 jul 2015, 20:36

Otelo je napisao/la:Igrao bi Mirza ali ne daju Sunsi i drago mi je sto ne daju. Nek se on oporavi kako treba a bit ce Eurobasketa. Kad se Đedović vrati, Jusuf isto. Musa sazrije da moze povuci, Buza kad se uigra.

Bit ce svi kvalitetniji nego sad, u vrhunskoj formi, te cemo imati vecu rotaciju.

A Mirzi nema sta da se zamjeri, niti mu se moze sta zamjeriti. Dao bi zivot za ovu zemlju, igrao bi bolestan. Covjek koji je uvijek bio tu, davao 150% od sebe i nikad se nije predavao. Ambasador BiH sporta i BiH drzave u svijetu.

Zao mi je sto ga nece biti, lagao bih kad bih rekao suprotno ali ne zamjeram mu. Nemam sta. I znam Mirza, znam da bi igrao, da zelis da igras i igrat ces. Ne ovaj Eurobasket, ali naredni da i onda, onda ces da ga i osvojis.

ako se đedovic vrati,ako se bude htio vratiti,ne treba ga vise ni zvati

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 jul 2015, 21:07

Unofficialpage je napisao/la:

Slažem se sa svim. Ali, opet, vjerujem da bi Mirza igrao da je imao šansu. Možda ej to radio prije ali sad bi 100% igrao. Od svih igrača koji ne igraju Mirzi najmanje zamjeram.
Mogao je igrati, ali je izabrao karijeru
Ok, sve u redu dao je on veliki doprinos, samo ne moj onda da stavlja one natpise bože zdravlja uvijek ću igrati za reprezentaciju jer očigledno je ipak više para (a egzistencija je uveliko objezbjeđena) važnije
I dalje sve ok, ali zapamti gorko će se on pokajati zbog ove odluke jer imam ja dovoljno godina da znam kako se stvari odvijaju i on će za 5-10-15 godina ostati zapamćen kao prvi BiH Nba igrač koji nikada nije ništa ostvario sa reprezentacijom
Čak i da bude igrao 2017 godine prvenstvo on će tada proći zenit i glavni igrač će tada biti Jusuf i tada će shvatiti da je svejedno što ima 12 miliona kada je sa 10-11 godina mogao biti legenda kao njegov imenjak
Jedina šansa će mu biti da Gordić, Kikanović i društvo izbore svjetsko prvenstvo ili barem kvalifikacije za isto
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 23 jul 2015, 22:54

Pisete gluposti svi redom, Mirza je ponos i dika. Ima on sve te pare koje vi nabrajate da su ga povukle, dosao je momak na okupljanje fino, a mogao je hologramom lagano iz arizone da se javi.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 jul 2015, 23:13

armin dju je napisao/la:Pisete gluposti svi redom, Mirza je ponos i dika. Ima on sve te pare koje vi nabrajate da su ga povukle, dosao je momak na okupljanje fino, a mogao je hologramom lagano iz arizone da se javi.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, samo ne razumijem trebam mu biti zahvalan što je došao kući da nam saopšti kako neće igrati
A zamolio bi te da tuđe mišljenje koje se razlikuje od tvojega ne nazivaš glupostima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 23 jul 2015, 23:26

Kako mozete jednu jedinu losu rijec pomsiliti a kamoli reci za Mirzu Teletovica ? Pa nema on vise 20 godina pa da sebi moze priustit luksuz da se svadja sa timom i da ne uvaza njihove zahtjeve i odluke, o ovoj sezoni mu je biti ili nebiti i svako bi od nas da je na njegovom mjestu postupio isto, a njegov patriotizam uopste ne treba da se dovodi u pitanje i kako mozete biti toliko nezahvalni i ocekivati od njega da zrtvuje NBA karijeru i svoje zdravlje zbog 5-6 utakmica eurobasketa ?
Zadnja izmjena: DevilsAdvocate, dana/u 23 jul 2015, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jul 2015, 23:28

nerminh74 je napisao/la:A zamolio bi te da tuđe mišljenje koje se razlikuje od tvojega ne nazivaš glupostima
pa nazvao je
:mrgreen:
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 24 jul 2015, 00:03

Ovo nije moja odluka, već sam jednostavno primoran propustiti Euro. Phoenix je pristao na sve moje uslove i oni mene vide kao investiciju i jednostavno žele da me imaju u rosteru.
Morate shvatiti da je nastup na Euru velika stvar za mene, jer ja volim svoju zemlju i volim košarku, ali nekad ne utičemo na sve što se dešava okolo nas...
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 24 jul 2015, 00:04

DevilsAdvocate je napisao/la:Kako mozete jednu jedinu losu rijec pomsiliti a kamoli reci za Mirzu Teletovica ? Pa nema on vise 20 godina pa da sebi moze priustit luksuz da se svadja sa timom i da ne uvaza njihove zahtjeve i odluke, o ovoj sezoni mu je biti ili nebiti i svako bi od nas da je na njegovom mjestu postupio isto, a njegov patriotizam uopste ne treba da se dovodi u pitanje i kako mozete biti toliko nezahvalni i ocekivati od njega da zrtvuje NBA karijeru i svoje zdravlje zbog 5-6 utakmica eurobasketa ?
Žrtvovati će zdravlje radi 5-6 utakmica ali neće u 80 i kusur u Nba

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 24 jul 2015, 00:13

Interista je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:
Interista je napisao/la:Citam neke komentare na stranici i nevjerujem sta je balija u stanju sve da izusti..
Ko je balija?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bosnjacki primitivac kojem nista nije sveto pa je u stanju da pljuje po Mirzi

To nije definicija balije i zamolio bih te da se prvo edukujes i pronades sta znaci ta rijec. Ne vidim zasto vezes nju sa Bosnjacima? Mozda mi objasnis?

Druga stvar, ovo je narod kojem 10 puta valjas i jednom mozda ali samo mozda ne valjas i ti si dzubre zato mi i ne cudi sto ima pljuvaca koji ce naci razloge zasto je on trebao igrati.
Nije ni cudo sto nam je pola omladine nezaposleno pa visi na forumima da pametuje jer oni najbolje znaju.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 jul 2015, 00:20

Interista je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la: Ko je balija?

Bosnjacki primitivac kojem nista nije sveto pa je u stanju da pljuje po Mirzi

To nije definicija balije i zamolio bih te da se prvo edukujes i pronades sta znaci ta rijec. Ne vidim zasto vezes nju sa Bosnjacima? Mozda mi objasnis?

Druga stvar, ovo je narod kojem 10 puta valjas i jednom mozda ali samo mozda ne valjas i ti si dzubre zato mi i ne cudi sto ima pljuvaca koji ce naci razloge zasto je on trebao igrati.
Nije ni cudo sto nam je pola omladine nezaposleno pa visi na forumima da pametuje jer oni najbolje znaju.

U danasnje vrijeme izraz balija se veze bas za ovo sto sam ti naveo gore a za sta se prije vezao za turcina, lijencinu ili neukog covjeka itd itd i dan danas nije skroz definisan izraz
necemo dalje off

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 24 jul 2015, 00:27

Interista je napisao/la:
Interista je napisao/la: Bosnjacki primitivac kojem nista nije sveto pa je u stanju da pljuje po Mirzi

U danasnje vrijeme izraz balija se veze bas za ovo sto sam ti naveo gore a za sta se prije vezao za turcina, lijencinu ili neukog covjeka itd itd i dan danas nije skroz definisan izraz
necemo dalje off
Necemo u off, to se slazem.
Samo mi je zasmetalo sto vezes rijec balija sa Bosnjak, mislim da to nije uredu.

LP

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 24 jul 2015, 00:29

Zar je Mirza zaslužio ružne riječi?
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.