FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
samo kakav pas amira za zokija... nevjerovatno
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Amir obavio pola poslajovanmaksimovic je napisao/la:samo kakav pas amira za zokija... nevjerovatno
To lutke

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Do sada što se moglo vidjeti,, Željo dosta ozbiljniji u napadu od prošle utakmice, ali zato i više grešaka u odbrani nego u prošloj. Ferencvaroš je izgleda prošloj utakmici pokazao svoj maksimum jer sada kada su trebali odigrati bolje odigrali su mnogo lošije, u napadu manje kreativnosti nego u Budimpešti a u odbrani, pa odbranu u prošloj nismo mogli ni vidjeti koliko se tamo Željo branio.
Sve u svemu odlično poluvrijeme, očekujem da će Fradi u drugom napadati više jer oni sada moraju zabiti dva, ali to će značiti i dosta otvoreniju odbranu, Željo mora zabiti još jedan gol da to sve završi a mislim da će se to i desiti u dosta ranoj fazi drugog poluvremena.
IDEMO DO POBJEDE !!!!
Sve u svemu odlično poluvrijeme, očekujem da će Fradi u drugom napadati više jer oni sada moraju zabiti dva, ali to će značiti i dosta otvoreniju odbranu, Željo mora zabiti još jedan gol da to sve završi a mislim da će se to i desiti u dosta ranoj fazi drugog poluvremena.
IDEMO DO POBJEDE !!!!
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Svaka čast, pametna igra, Željo bolja ekipa. Ovako nastaviti i u drugom i prolaz ne bi trebao doći u pitanje 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ako Dinamo Zg moze prodavati svakakve "talente" po visemilionskoj cijeni moze vala i Zeljo Bajica,Hadziahmetovica,Memiju,Beganovica barem po milion eura.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovo jos nije gotovo... zelji treba jos jedan gol da bi bio siguran...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Morali su oni zabiti dva i na početku da bi prošli, tako da se s te strane ništa ne mijenja, ali kad bi uvalili još jedan.. uff
Ako ne uspiju rano u drugom zabiti onda će krenuti nervoza i to, što nam odgovara. Doll je bio i nervozan i ljut ko ris, mogu mislit na šta će im ličiti sastanak u svlačionici sad.
Ako ne uspiju rano u drugom zabiti onda će krenuti nervoza i to, što nam odgovara. Doll je bio i nervozan i ljut ko ris, mogu mislit na šta će im ličiti sastanak u svlačionici sad.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisam navijac Zelje doso sam da cestitam bez obzira prosli ne prosli kako se bore svaka cast .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Jos 45 minuta... Hajmo momci
Na koga je Kokot bio ljut na kraju poluvremena?
Na koga je Kokot bio ljut na kraju poluvremena?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Al to je malo blentavo pravilo vodis 2 0 i 2 2 oni idu dalje imalo je smisla prije 40 godina kad se sudilo domacinski i kad se tesko dobijalo u gostima sad to treba mjenjat po meniMakanaky je napisao/la:Morali su oni zabiti dva i na početku da bi prošli, tako da se s te strane ništa ne mijenja, ali kad bi uvalili još jedan.. uff
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Svaka cast igracima I da neprodju.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Samo koncetrirano i hrabro do kraja, kad se sjetim prosle godine 2:0, igrac vise i promaseni penal, i primimo dva gola u zadnjih 20 min od 5 puta slabije ekipe od Madjara.
Samo naprijeed
Samo naprijeed
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 23 jul 2015, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Ajd razligusamoposmatram je napisao/la:Svaka cast igracima I da neprodju.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
ne smije se ovako dopustiti, ovakav pad igre, mora se malo stisnuti više na sredini terena, puno je 20 minuta vremena.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- akisarajevo92
- Kontakt:
Puno bolje izgledamo otkad smo se rijesili šetača na sredini terena Jamaka, Svrake...
Don't believe the hype.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Hajd se skoluj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.