PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nije ba, nego tvrd mi tifoz bio, jedva ga izbaci.Tifoz je napisao/la:Sta ja kujo pizdisBatva je napisao/la:Cuj ovog balegara, jadan ne bio prvo nauci jezik kojim se koristis. Cuj SVIJETSKO![]()
Pored Burj Khalife da gledam kako skacete s mosta, moram Fatihu prouciti da vam Bog posalje vjetra, ubi te ta temperatura u gradu, bauljas sve vise i vise.
I okani se tog googlanja o Kalesijama i sl., dovoljno je da procitas mi nick i poklonis se."batva" to naziv najboljeg igraca kola u kalesiji. Ne kontam
Idi jado, cuj da skakanje u rijeku gledam. Radije cu ove nene u Batvi gledati.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Jado ušljo itd itd dobro sam te mentalno izyebao kad si poceo te nazive koristit. Uzivam 
DŽELO ODLAZI
Ja tek sad poceo, zamisli u kakvom si tek ti stanju. Ne da uzivam, vec me taki libo.
Nego, imal na google Batva?
Ima izbaci mi opankeBatva je napisao/la:Ja tek sad poceo, zamisli u kakvom si tek ti stanju. Ne da uzivam, vec me taki libo.![]()
DŽELO ODLAZI
HahaTifoz je napisao/la:Ima izbaci mi opankeBatva je napisao/la:Ja tek sad poceo, zamisli u kakvom si tek ti stanju. Ne da uzivam, vec me taki libo.![]()
Nego, imal na google Batva?![]()
De ovako, slika ispod, na tribini pise FK Sloboda TZ. E iznad slova "S" ta zgrada, tu sam ja

Evo poceo mi se i pravdat odakle je
ma tako je lesi. Zadnja komanda k nozi

DŽELO ODLAZI
Ja se ne stidim da sam sa sela Batve. Tvoju carsiju ni google maps ne moze locirati.
Meni blizi Tusanj, nego tebi poljski wc, jazavac jedan.

Meni blizi Tusanj, nego tebi poljski wc, jazavac jedan.
Ali stvarno, koga boli krasan qrac đe živiš. lol
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pitaristok je napisao/la:hahaha da si glup malo je reciZaLe98 je napisao/la:Pitari na aparatima![]()
![]()
fala zeljeznicaru na povecanju nam koef za dogodine
6.425 sada,ajmo jos
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ovaj tvoj baljezga o nekakvoj Kalesiji, a brze na tribinu dodjem nego on do wc-a napolju.Baader je napisao/la:Ali stvarno, koga boli krasan qrac đe živiš. lol
Sta si to na lijevu nogu ustao, dje je selam, Bog, zdravo? Eto, vidi se da "od Mostara", a nikako iz Mostara.
Kralju šta ima veze što si iz Kalesije došao u tu zgradu krajem devedesetih. Respect svim našim mjestima.
I ja kazem. Golemo lika stid svog rodnog mjesta. Srami se. Sad bi ti dedo šamarčinu svezaoBaader je napisao/la:Kralju šta ima veze što si iz Kalesije došao u tu zgradu krajem devedesetih. Respect svim našim mjestima.
DŽELO ODLAZI
Kako da se ne stidim sto sam iz Vrapcica, kako? Lahko je vama, dodjete maksuz na tekmu i vratite se u Mostar, a ja sam morao svaki dan tu provoditi. Radije sam prihvatio pobjeci u Tuzlu.
Ok kralju. Ako ti tako kažeš.
Jao još dva dana i ova tema će da cvjeta. Ima li kakav front da se otvori u prvom kolu. Sa te strane sve neinteresantne utakmice. 
Možete vi na rasnoj osnovi početi protiv ovih iz Veleža ali pošto vidim da si i ti crnac možda neće proći ?Pappy je napisao/la:Jao još dva dana i ova tema će da cvjeta. Ima li kakav front da se otvori u prvom kolu. Sa te strane sve neinteresantne utakmice.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Bratva,na kojem si spratu?Oznaci svoj prozor 
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Nemoj Batva, Pastrmka je bio na obuci u VP 5000 Pancevo, mnogo opasni likovi.tepsija je napisao/la:Bratva,na kojem si spratu?Oznaci svoj prozor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.