FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- RK Gradacac
- Kontakt:
Kako doci do karti protiv Standarda? Hoce li biti slobodna prodaja za goste ili ce Belgijanci direktno Zelji predat karte koje ga sleduju? U slucaju ovog drugog, jel ima neko ko ce ici da bi htio da mi rezervise dvije karte?
010 ISN'T JUST A CODE
-
- Kontakt:
:SAMO JEDNU ŽELJU,SADA IMAM JA,DA ŽELJO JE.BE STANDARD LIJEŽA!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Hvala Odi,hvala igracima i posebno hvala Josipu Kvesicu
Opasan ovaj tim sa Malte.jovanmaksimovic je napisao/la:gledaj west hama... da je neki nas klub umjesto engleza, bilo bi incesta na sve strane i prozivanja najmilijih
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hadziahmetovic ala Iniesta kod prvog gola
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
dete genijalac 

Je li Dinamo Zagreb proso?ZaLe98 je napisao/la:Dva igrača Standarda zajedno vrijede k'o čitav Željo.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Josip Kvesić
Kako ce mi ovaj momak faliti samo, neki dan sam napisao svaka čast onim roditeljima koji svoje dijete odgoje na nacin na koji su Josipovi roditelji odgojili njega..

Kako ce mi ovaj momak faliti samo, neki dan sam napisao svaka čast onim roditeljima koji svoje dijete odgoje na nacin na koji su Josipovi roditelji odgojili njega..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
On je lud..!phily je napisao/la:http://www.sour.ce.ba/clanak/6158746241 ... i%C4%8Dara

Kvesa, hvala za sve, ljudina si.

- bistrikboy
- Kontakt:
Ja sa ovom ekipom nisam pametan ali nikako
Bas su naopaki,lani ispadnemo od ekipe koju bi Travnik izbacio,otpisem ih pomirim se s tim nema europe,oni odigraju sezonu kakvu niko nije ocekivao i budu drugi.Izvucemo Mađare opet kontam hem su jaci hemmi Mađare nikad izbacili nismo,izbacimo ih.Kvesicu hvala ti sto nisi papak.
Nema se stvarno nista pametno reci osim svaka cast svima koji su ucestvovali u ovom uspjehu.Paradoksalno ali sam bodom iz BL zadovoljan.
Sjetimo se u trenucima srece i naseg Mirze koji bi danas s nama slavio,Da ti dragi Allah oprosti grijehe!

Nema se stvarno nista pametno reci osim svaka cast svima koji su ucestvovali u ovom uspjehu.Paradoksalno ali sam bodom iz BL zadovoljan.
Sjetimo se u trenucima srece i naseg Mirze koji bi danas s nama slavio,Da ti dragi Allah oprosti grijehe!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kakva igra, strašno ! SVAKA ČAST ŽELJO ! Tesko mi je izdvojiti najboljeg veceras, jer su i Amir i Memija i Kvesic i Bajic i Kokot, itd. itd. svi odigrali savrseno, ali ne mogu da posebno ne istaknem Blagojevica. Momak je stvarno masina, koliko samo moze trcati, kako pametno igra, eksplozivan, ma top igrac.
Ambijent pokvarili levati sa juga, jer bi do kraja navijanje grmilo. Nadam se boljim danima sto se tice navijacke tribine.
UČLANI SE ! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !
Ambijent pokvarili levati sa juga, jer bi do kraja navijanje grmilo. Nadam se boljim danima sto se tice navijacke tribine.
UČLANI SE ! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 23 jul 2015, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Da, prošao jučer. Ne kontam?adal je napisao/la:Je li Dinamo Zagreb proso?ZaLe98 je napisao/la:Dva igrača Standarda zajedno vrijede k'o čitav Željo.

Evo ne znam..
nije to ista ekipa s glave. a počev od struke i klime generalno u ekipi.bistrikboy je napisao/la:Ja sa ovom ekipom nisam pametan ali nikakoBas su naopaki,lani ispadnemo od ekipe koju bi Travnik izbacio,otpisem ih pomirim se s tim nema europe,oni odigraju sezonu kakvu niko nije ocekivao i budu drugi.Izvucemo Mađare opet kontam hem su jaci hemmi Mađare nikad izbacili nismo,izbacimo ih.Kvesicu hvala ti sto nisi papak.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Zamalo da i ja zalutam.likusa je napisao/la:Živa i zdrava ! Volim te Željo, zalutala sam na zapad niko ne navija osim mene![]()

Na istoku je prava raja.

Ma idemo izbaciti i Standard, nemamo sta izgubiti.
-
- Kontakt:
Sta dobaci ono? Ja ga ne rezumih.Željooooo je napisao/la:Pogledajte izjavu Kosorica za ovaj portal, Dino Pekić hahaha:D
- corleone87
- Kontakt:
Protiv Borca treba odmoriti neke igrace a dati priliku od starta Diatti,Joci,Dženisu i Tiagu ako ima pravo nastupa..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Nije nam ono na poluvremenu trebalo al eto..
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !