PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Tifoz
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 23:03

.
Skver je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Bratva,na kojem si spratu?Oznaci svoj prozor :mrgreen:
Nemoj Batva, Pastrmka je bio na obuci u VP 5000 Pancevo, mnogo opasni likovi.
Pises batvi a citiras tepsiju . Pa tebe smo iskarali da neznas gdje si :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 jul 2015, 23:04

Je li zgrada 1/1.je li uradjena termo izolacija,imaju li svi stanari podrum i imali neko nadlezan za ciscenje stubista.Ima li interfon?Kakve su komsije?Ima li velezovaca u zgradi ?Dje Rabija susi ves?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 23:07

tepsija je napisao/la:Je li zgrada 1/1.je li uradjena termo izolacija,imaju li svi stanari podrum i imali neko nadlezan za ciscenje stubista.Ima li interfon?Kakve su komsije?Ima li velezovaca u zgradi ?Dje Rabija susi ves?
Ima interfon ali se jos nije naucio sluzit s njim :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2015, 23:09

Tifoz je napisao/la:.
Skver je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Bratva,na kojem si spratu?Oznaci svoj prozor :mrgreen:
Nemoj Batva, Pastrmka je bio na obuci u VP 5000 Pancevo, mnogo opasni likovi.
Pises batvi a citiras tepsiju . Pa tebe smo iskarali da neznas gdje si :urnebes: :urnebes:
Pa stvarno ti alkohol ispro mozak....skontaj se malo....citiram pitanje od tepsije i kazem Batvi da ne odgovara na pitanje....djaba..opet ti neces skontat....sta su spricali u tebe yebem te glupa.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 23:13

@skver pa ti druze neznas sta pises. Haj potopi peškir u hladnu vodu i stavi ga na vratne žile. Cmili ti krv do mozga yebote :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2015, 23:15

Tifoz je napisao/la:@skver pa ti druze neznas sta pises. Haj potopi peškir u hladnu vodu i stavi ga na vratne žile. Cmili ti krv do mozga yebote :urnebes: :urnebes:
Mozes li smisleno napisati, bola ljudi citaju koje gluposti valjas.....zar si vec toliko pijan.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 23:19

Skver je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:@skver pa ti druze neznas sta pises. Haj potopi peškir u hladnu vodu i stavi ga na vratne žile. Cmili ti krv do mozga yebote :urnebes: :urnebes:
Mozes li smisleno napisati, bola ljudi citaju koje gluposti valjas.....zar si vec toliko pijan.
Bola ja sam pijan vazda. Zamisli kako bi vas tek ziogu da sam trijezan :njanjanja:
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2015, 23:21

Pa kad se sutra otrijeznis, ponovo procitaj sta sam napisao i koga citirao i kome se obratio.....znam da nisi glup, ali pises gluposti.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 23:24

Skver je napisao/la:Pa kad se sutra otrijeznis, ponovo procitaj sta sam napisao i koga citirao i kome se obratio.....znam da nisi glup, ali pises gluposti.
Obratio se batvi a citirao tepsiju. Zbunjenost i izyebanost brat moj da neznas sta pises ni kome pises :urnebes: nego batva brato jeli ti šipod ili parket :urnebes: :urnebes: :rol:
DŽELO ODLAZI

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 23 jul 2015, 23:27

Tifoz je napisao/la:
Skver je napisao/la:Pa kad se sutra otrijeznis, ponovo procitaj sta sam napisao i koga citirao i kome se obratio.....znam da nisi glup, ali pises gluposti.
Obratio se batvi a citirao tepsiju. Zbunjenost i izyebanost brat moj da neznas sta pises ni kome pises :urnebes: nego batva brato jeli ti šipod ili parket :urnebes: :urnebes: :rol:
Mojne ga vise brato, ta vidis da nista ne konta.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 23:29

Pirke je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:
Mojne ga vise brato, ta vidis da nista ne konta.
A evo vidim moj Pirke. Satra se jos pjan objasnjavajuci trijeznom :D
DŽELO ODLAZI

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 jul 2015, 23:30

Ja sam poprilicno davno bio u Tuzli,i pitomo mi izgledaju tuzlaci,nekako nenametljivi.Bez zayebancije,poprilicno pitomi.Sumnjam da se to promjenilo.Ono kad dodjes negdje i lijepo ti...osjecas se slobodno.Nije provokacija...ne mogu se sjetiti...kako se u Tuzli gledalo na Velez i Mostar prije slucaja Gosk?Ozbiljno me zanima.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2015, 23:34

Tifoz je napisao/la:
Izvini carko, u pravi si, evo necu vise..nema smisla vise...drag si mi lik, volim raju koja ima duha.....evo karaj nas, dominiraj, sto se mene tice, evo izyebo si me, iskarao, od sad cu ratkapu preko pakasa stavit kad dodjem na ovaj forum.....vidim ja ti nisi nikako al bas nikako dobar....nadji bola prevodioca nek ti ljudi prevedu, objasne...evo nek ti @tepsija objasni preko pp-a....vidim momak je normalan.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 23:35

Zamolio bi skvera da ne odgovara na tepsijino pitanje. Citirat ce neki post sa diskusija. Momak je izmedju saturna i jupitera :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2015, 23:45

Tifoz je napisao/la:Zamolio bi skvera da ne odgovara na tepsijino pitanje. Citirat ce neki post sa diskusija. Momak je izmedju saturna i jupitera :urnebes: :urnebes:
Pa ti si stvarno prehladjen i to malo zesce.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2015, 23:48

tepsija je napisao/la:Ja sam poprilicno davno bio u Tuzli,i pitomo mi izgledaju tuzlaci,nekako nenametljivi.Bez zayebancije,poprilicno pitomi.Sumnjam da se to promjenilo.Ono kad dodjes negdje i lijepo ti...osjecas se slobodno.Nije provokacija...ne mogu se sjetiti...kako se u Tuzli gledalo na Velez i Mostar prije slucaja Gosk?Ozbiljno me zanima.
Prva ste ekipa koja bila pozvana na memorijalni turnir "Mustaf Hukic", prvi smo digli glas za Velez i zbog toga nismo osvojili tadasnje prvenstvo.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 jul 2015, 23:54

Tifoz je napisao/la:Zamolio bi skvera da ne odgovara na tepsijino pitanje. Citirat ce neki post sa diskusija. Momak je izmedju saturna i jupitera :urnebes: :urnebes:
Zar tebi više ne dojadi pisati ovolike gluposti. Ti si definitivno zalutao ovdje, jer vidim da se u peedere razumiješ više nego u nogomet . .

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jul 2015, 23:56

@tepsija, da li si zadovoljan odgovorom?

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 23 jul 2015, 23:58

Tuzlak04 je napisao/la:
Zar tebi više ne dojadi pisati ovolike gluposti. Ti si definitivno zalutao ovdje, jer vidim da se u peedere razumiješ više nego u nogomet . .
Brato a gdje ti zivis,jesu li ti lusteri ili plafonjere,zavjese ili žaluzine :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 24 jul 2015, 00:01

Skver je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Ja sam poprilicno davno bio u Tuzli,i pitomo mi izgledaju tuzlaci,nekako nenametljivi.Bez zayebancije,poprilicno pitomi.Sumnjam da se to promjenilo.Ono kad dodjes negdje i lijepo ti...osjecas se slobodno.Nije provokacija...ne mogu se sjetiti...kako se u Tuzli gledalo na Velez i Mostar prije slucaja Gosk?Ozbiljno me zanima.
Prva ste ekipa koja bila pozvana na memorijalni turnir "Mustaf Hukic", prvi smo digli glas za Velez i zbog toga nismo osvojili tadasnje prvenstvo.
Ima li neko maramicu jako sam dirnut kuknjava
DŽELO ODLAZI

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.