Naravno da nije, vidi se na prvu..Skver je napisao/la:Dobro poznati prijatelji Slobode, pitanje, dal' je Husrefova izjava vjerodostojno prezentovana.sloboda72 je napisao/la:Pa jest kad bolje pročitam, vidim da mu Husref"valja" ono što njegovo uho želi čuti.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ordagic nije husarin.
To pola za pirica je husarina zelja.**** mu.uzet CE Sto mu SE ponudi il nema transfers.
Gospodi SA Tuzla.live najebem SE rodjenih.toliko o Tomé.
Oni nek laju.mi idemo naprijed...u vrh BH fudbala
To pola za pirica je husarina zelja.**** mu.uzet CE Sto mu SE ponudi il nema transfers.
Gospodi SA Tuzla.live najebem SE rodjenih.toliko o Tomé.
Oni nek laju.mi idemo naprijed...u vrh BH fudbala
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
NKMramor je napisao/la:@joksimoviću Već smo utvrdili da se u fudbal razumiješ k'o Mara u krivi... Al' stvarno me sad' zabrinjavaš, ako misliš ozbiljno da je Borogovac doktor za Zebu i ostala pojačanja Slobode i da "našu" propalu djecu trebamo vratiti u klub uprkos ispadanju, a ne gledati Slobodu u Evropi, onda ili nisi navijač Slobode, nego dio one grupe koja želi da ugasi klub (ili imaš neku korist od Borogovca i njemu sličnih, neću da ulazim u to), ili nisi dobar sa glavom sekunde. Preporučujem da posjetiš doktora jer po mom mišljenju patiš od vrlo ozbiljnog oblika psihoze.
Vrijeđanje drugog je znak slabosti.Na trenutak se "isprazniš"ali poslije vidiš da si u stvari iznio i svoje stanje ,huje ili trenutnog nez. nečim.Nemoj se bavit medicinom živ bio.Slobodaši smo , naši smo.Ne moramo se i ne možemo slagati o svemu ali ne trebamo se vrijeđati. Inače,izražavam poštovanje za tebe kao mladog čovjeka pred kojim je život .
Ja volim FK Tuzla City
Možda je i ona "upletena u transfer."
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep ... ugge-3.png
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep ... ugge-3.png
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 23 jul 2015, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
dzekooooTz
- Kontakt:
pa jbt neko nekad rece 300.000 eura cemo dobit za pirica a sad 100.000 eura pa sta je ovo svako neki svoj izvor jbt
dzekooooTz je napisao/la:pa jbt neko nekad rece 300.000 eura cemo dobit za pirica a sad 100.000 eura pa sta je ovo svako neki svoj izvor jbt
Solinaš je u pravu. Očito da su iskrsli problemi sa njegovim menadžerom.
Ja volim FK Tuzla City
Admiral.solinas je napisao/la:Azmirova kineska kladionicasolinas je napisao/la:Cuce SE uskoro.Tuzlak04 je napisao/la:Kakva je ono nova reklama ili šta već na zapadnoj tribini (djeluje mi kao naziv građevinske firme). Na brzinu sam iz auta nešto vidio . ..
je l' on ima još dvije godine ugovora?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima jos dvije, ove zime potpisao na 2,5 godina.. Eto ako mu propadne ova zivotna sansa neka se upuca u glavu
misliš da se on pita bilo šta? pita se Sloboda (obeštećenje) i ako je istina, pita se Husara jer želi procenat od transferatuzlak1987 je napisao/la:Ima jos dvije, ove zime potpisao na 2,5 godina.. Eto ako mu propadne ova zivotna sansa neka se upuca u glavu
Koliko je moguca varijanta da Pirija raskine sa Husarom, da Sloboda Husari isplati tu neku cifru koje je Pirija mu duzan, ako je duzan u slucaju prekida saradnje, i da onda Sloboda ga proda(je) i sve pare idu u klub?
Nego, koje curicee veceras na festtivalu Kaleidoskop, huhuuu.
Nego, koje curicee veceras na festtivalu Kaleidoskop, huhuuu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
rekao sam, ja bih volio da se vrati makar do polusezone...
a sto se tice clanka obzirom da je haman sa tuzlalive namjera je jasna..ali opet nije covjek nista pogrijesio i oko pressa i oko registracije igraca...medjutim, bitna je njegova namjera da prenese sve lose iz Slobode i maksimalno to naglasi..dobro ce prenijeti samo ako bas mora..jos je uhvatio i Husrefa namjerno da jos vise "zasoli", a Husref mu je dobro odgovorio da to nije njegov posao..i ovaj kao redovni novinar na tusnju i koji prati Slobodu, vjerujem da zna ko je zaduzen za to ko sto mu je Husref i odg..zasto nije pitao tog ko je zaduzen nego u startu provokatorska namjera...
tako i kad zelis da ukazes na neke propuste , ako to radis na ovaj nacin ispadas debil
a sto se tice clanka obzirom da je haman sa tuzlalive namjera je jasna..ali opet nije covjek nista pogrijesio i oko pressa i oko registracije igraca...medjutim, bitna je njegova namjera da prenese sve lose iz Slobode i maksimalno to naglasi..dobro ce prenijeti samo ako bas mora..jos je uhvatio i Husrefa namjerno da jos vise "zasoli", a Husref mu je dobro odgovorio da to nije njegov posao..i ovaj kao redovni novinar na tusnju i koji prati Slobodu, vjerujem da zna ko je zaduzen za to ko sto mu je Husref i odg..zasto nije pitao tog ko je zaduzen nego u startu provokatorska namjera...
tako i kad zelis da ukazes na neke propuste , ako to radis na ovaj nacin ispadas debil
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pirija je Husarin, ali ovaj transfer su radili Srbijanci. Na kraju ce izgleda potpisati onaj golman Crvene zvezde
Niko, niko, samo Sloboda
momci da vas sto vise dodje u subotu, morate pravit atmosferu za dvije navijacke grupe odjednom 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
dzekooooTz
- Kontakt:

znaci ovako za niZace KLUPA:Muminovic,Salihovic,Kiso,Stjepanovic,Veselinovic,Mujic i Krpic
+kad se rijesi to sve Skahic,Kostic i Nikolic (pa eto mozda se i Piric vrati
ekipa je jaca u odnosu na proslu sezonu tako da celik u subotu pada
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Sutra je dan istine.ako nemozemo izvuci Bärem bod
Kod rastelovanog i uzdrmanog celika nemamo SE cemu nadati na gostovanjima.
SA druge strane ne moraju oni pobjediti daleko öd toga.
Ali jarane s obzirom na primanja kakva imaju i svu zgodu
Koju im azmir daje hocu da trce da oru teren pa kakav god bio rezultat.hocu borbu trku sanse.
Za poraz aplauz i podrska.**** GA .
Ali nezalaganje i setanje po terenu mater im **** odma.
Sloboda do groba
Kod rastelovanog i uzdrmanog celika nemamo SE cemu nadati na gostovanjima.
SA druge strane ne moraju oni pobjediti daleko öd toga.
Ali jarane s obzirom na primanja kakva imaju i svu zgodu
Koju im azmir daje hocu da trce da oru teren pa kakav god bio rezultat.hocu borbu trku sanse.
Za poraz aplauz i podrska.**** GA .
Ali nezalaganje i setanje po terenu mater im **** odma.
Sloboda do groba
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
emirzlaTu je napisao/la:Doduse nisam ja prico sa njim...drug mi prico i nazvo me i tako mi rece,eh sad,kako to kod nas ide od usta do usta ode u skroz drugom pravcu.A eto i ti potvrdi djelimicno,znaci gdje ima dima ima i vatre...volio bi da igra i da bude standardan,momak je zasluzio svojom igrom i borbenoscu.crvenocrnitz je napisao/la:Samo djelimično si u pravu
evo iz prve ruke, nije čovjek nezadovoljan, čak šta više a 33 mu je godina i svi mi u tim godinama polako privodimo kraju fudbalske karijere, znači po meni je normalno da obzirom da nije mogao sebi za ovo vrijeme obezbjediti egzistenciju da razmišlja o kraju karijere i pronalasku nekog posla gdje bi mogao da zarađuje i dalje za život
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
crvenocrnitz je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Doduse nisam ja prico sa njim...drug mi prico i nazvo me i tako mi rece,eh sad,kako to kod nas ide od usta do usta ode u skroz drugom pravcu.A eto i ti potvrdi djelimicno,znaci gdje ima dima ima i vatre...volio bi da igra i da bude standardan,momak je zasluzio svojom igrom i borbenoscu.crvenocrnitz je napisao/la:Samo djelimično si u pravu
evo iz prve ruke, nije čovjek nezadovoljan, čak šta više a 33 mu je godina i svi mi u tim godinama polako privodimo kraju fudbalske karijere, znači po meni je normalno da obzirom da nije mogao sebi za ovo vrijeme obezbjediti egzistenciju da razmišlja o kraju karijere i pronalasku nekog posla gdje bi mogao da zarađuje i dalje za život![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.