brat moj, najbolje me razumijeMortemHz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:ovako ćemo ih sve u ligi
makse
![]()

STAZOM SLAVE KRENI TI PRVAK OPEEEEET POSTANIIIIIII
laku noć pitari moji lijepi dragi, vidimo se u Travnikuuuuu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
brat moj, najbolje me razumijeMortemHz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:ovako ćemo ih sve u ligi
makse
![]()

Uvijek,znas toFrancescoTotti je napisao/la:brat moj, najbolje me razumijeMortemHz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:ovako ćemo ih sve u ligi
makse
![]()
STAZOM SLAVE KRENI TI PRVAK OPEEEEET POSTANIIIIIII![]()
laku noć pitari moji lijepi dragi, vidimo se u Travnikuuuuu
Imamo 11-12 tema a aktivno se piše na tri ili četiriBuzdovan je napisao/la:Kontam nesto sad pocinje nova sezona i mozda bi dobro bilo otvoriti novu temu: Igraci FKS na posudbama. Da se bolje prate malo igraci na posudbama.
Dobro onda cu na tu temu pisati, pratit cu ih malo vise.hilmo je napisao/la:Imamo 11-12 tema a aktivno se piše na tri ili četiriBuzdovan je napisao/la:Kontam nesto sad pocinje nova sezona i mozda bi dobro bilo otvoriti novu temu: Igraci FKS na posudbama. Da se bolje prate malo igraci na posudbama.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=98&t=9397
Opleti ovdje
Mogli su ako ne bude buseva, stavit besplatnu kartu za sve.BitiSrcemVezan je napisao/la:HAJMO RAJA BUSEVA ZA GODIŠNJE BUSEVA ZA TRAVNIK HAJMO...
HAJMO TRENERA DIVOVI HAJMO HAJMO TRENERA...
HAJMO GOLMANA IBRAČE GOLMANA JEFTINIH HAJMO HAJMO GOLMANA IBRAČE...
Razumijemo se hilmohilmo je napisao/la:Da, bolesni smo za Sarajevom, volimo ga više od svega i u toj ljubavi nekad ne znamo šta pričamo
Svaka cast majstorejurisicduska je napisao/la:Koeficijenti naših protivnika prošle godine :
Atromitos - 10.380
Haugesund- 3.375
Bmg - 33.800
Liga :
Grčka: 31.900
Norveška: 14.375
Njemačka: 79.415
Ove godine: Poljska liga : 21.500, Lech 17.300
Željezničar: Ferencvárosi 3.200, Mađarska liga 11.000
Nemoj više dobronamjernih molim vas, prvo niste izbacili ni osrednji klub iz osrednje lige, nego 4.klub, 31.lige svijeta. I nije teže igrati LP nego ste dobili smiješnog protivnika, jači je Atromitos 3x od njih i to ne na osnovu moje procjene nego stručnjaka. Tako da ne znam šta ko nama ima dobronamjerno govoriti, idite slavite pobjedu nad ekipom koeficijenta 3.200 ili 335 na svijetu, poređenja radi željezničar je 241 na svijetu. Koliko nisko spuštati kriterije jasno mi je što vam je uspijeh izbaciti 335 ekipu.
POST PIŠEM ČISTO DA NE NASJEDATE NA MITOMANSKE PRIČE NEK SE ZNA ISTINA.
Jbg,tako nekakohilmo je napisao/la:Da, bolesni smo za Sarajevom, volimo ga više od svega i u toj ljubavi nekad ne znamo šta pričamo
Proizvodimo igrače, samo što evo recimo čisto sumnjam da će Marko dobiti neku zapaženu ulogu. Mislim da će Dženan gurati Džemu prije nego Marka, iako protiv Džeme nemam ništa, ali bi bila šteta da onakav talenat dobije par minutica u slijedećoj sezoni. Pa onda Anđušić, smatram da smo ga ipak trebali gurnut u vatru kod nas, nego ga slat na posudbu. Svi pričaju da je vanserijski talenat, ovo ono, pa onda bi red bio da se pokuša nametnut kod nas u startu. Ima tu još momaka, da ih ne nabrajam, znamo svi ko su, i treba im što više davat prilika.bordobijeli je napisao/la:ja necu pljuvsati po Dzeni i nikad nisam ni po jednom ni igracu ni treneru ali bojim se da li mi mozemo vise napredovati s DZenom ok titulu smo uzeli ja mislim da cemo je i odbraniti ali da li treniramo po evropskim standardima ,da li dovodimo igrace koji su pokretljivi ,agresivni ,dali proizvodimo takve igrace ,da li je odnos u ekipi profesionalan kakv je odnos trener -igrac jeli jaranski ili je profesionalan europski ja se toga bojim hocemo li ici naprijedosvojili smo titulu isto sam pisao sve je to bilo lijepo ali mislim da nasa igra ne prolazi u evropi i ozbiljnom fudbalu ,nazalost ali tako je .naravno svi u Travnik
![]()
Tako je prof. Duška (Y)jurisicduska je napisao/la:Koeficijenti naših protivnika prošle godine :
Atromitos - 10.380
Haugesund- 3.375
Bmg - 33.800
Liga :
Grčka: 31.900
Norveška: 14.375
Njemačka: 79.415
Ove godine: Poljska liga : 21.500, Lech 17.300
Željezničar: Ferencvárosi 3.200, Mađarska liga 11.000
Nemoj više dobronamjernih molim vas, prvo niste izbacili ni osrednji klub iz osrednje lige, nego 4.klub, 31.lige svijeta. I nije teže igrati LP nego ste dobili smiješnog protivnika, jači je Atromitos 3x od njih i to ne na osnovu moje procjene nego stručnjaka. Tako da ne znam šta ko nama ima dobronamjerno govoriti, idite slavite pobjedu nad ekipom koeficijenta 3.200 ili 335 na svijetu, poređenja radi željezničar je 241 na svijetu. Koliko nisko spuštati kriterije jasno mi je što vam je uspijeh izbaciti 335 ekipu.
POST PIŠEM ČISTO DA NE NASJEDATE NA MITOMANSKE PRIČE NEK SE ZNA ISTINA.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.