[youtube][/youtube]zubar je napisao/la:Ludi ima li igdje snimak i hocel bit reprize veceras na face tv, da s mirom pregledam, danas na stadionu sam bio za jagomira covjece sta nam priredi naš Željo, ponosan sam ne znam sta da kazem..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neko je maloprije pitao kada je izvlacenje je playoff... 07.08.2015
hvala kralju najjaci sivedator je napisao/la: [youtube][/youtube]

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nek smo vala sklonili one odvratne face politicara sa naslovne barem za jednu vecer

Svaka čast svima, naklon do poda!
Ko je zamjena za Kvesića? Biće zeznuto to uklopiti u par dana ko god da dođe, yebena je to pozicija.

Ko je zamjena za Kvesića? Biće zeznuto to uklopiti u par dana ko god da dođe, yebena je to pozicija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
baho je rekao 18 hiljada, ja zaista ne bih rekao da je bilo manje od toga, po meni oko 20. sam zapad prima 18.000, istok 8.000, jug 4.500.pride_of_merseyside je napisao/la:Imali smo sreće, želje, hrabrosti, ali Boga mi imamo i kvalitet.
Divan dan, divna noć, vrijeme danas po želji, atmosfera odlična. Posjeta očekivana, rekla sam da ću biti zadovoljna sa 15000 i da ne očekujem 20000. Ali bit će i to, sve dolazi na svoje, nikakav marketing ne može privući navijače kao što mogu dobri rezultati. To smo vidjeli već poslije jedne utakmice.
Sad još više vjerujem da imamo realne šanse protiv Standarda, ako ništa bar ćemo imati razlog da budemo ponosni na ove igrače i klub koji predstavljaju.
Volim te Željo.
kraj je mjeseca, sad će plate 
možda se za ovu "epizodu" članskih moglo naći neko opravdanje, sad teško
podići ljestvicu na 3 milje

možda se za ovu "epizodu" članskih moglo naći neko opravdanje, sad teško
podići ljestvicu na 3 milje
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Doveli smo vec lijevog beka Dušana Mladenovića, igrao je ranije za armenski Alashkerta, u našoj ligi je igrao za Rudar iz Prijedora, na toj poziciji imamo i našeg juniora Alihodzica..FaraonTM je napisao/la:Svaka čast svima, naklon do poda!![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Pa i ja kontam da je bilo oko 18, do 19 možda, ja sam zadovoljna time. Ne vjerujem da je bilo više od 20, 20 je bio neki maksimum za očekivati što se tiče ove utakmice s obzirom na okolnosti.ChWilla je napisao/la: baho je rekao 18 hiljada, ja zaista ne bih rekao da je bilo manje od toga, po meni oko 20. sam zapad prima 18.000, istok 8.000, jug 4.500.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakva je ono majica sto je Buki pokazivao prije utakmice? Neka sa Bahinim likom 

Tribina "Sjever - Vedran Puljić": 5.300,ChWilla je napisao/la:baho je rekao 18 hiljada, ja zaista ne bih rekao da je bilo manje od toga, po meni oko 20. sam zapad prima 18.000, istok 8.000, jug 4.500.pride_of_merseyside je napisao/la:Imali smo sreće, želje, hrabrosti, ali Boga mi imamo i kvalitet.
Divan dan, divna noć, vrijeme danas po želji, atmosfera odlična. Posjeta očekivana, rekla sam da ću biti zadovoljna sa 15000 i da ne očekujem 20000. Ali bit će i to, sve dolazi na svoje, nikakav marketing ne može privući navijače kao što mogu dobri rezultati. To smo vidjeli već poslije jedne utakmice.
Sad još više vjerujem da imamo realne šanse protiv Standarda, ako ništa bar ćemo imati razlog da budemo ponosni na ove igrače i klub koji predstavljaju.
Volim te Željo.
Tribina "Istok": 7000,
Tribina "Zapad": 17.500,
Tribina "Jug": 4700,
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nisam to upratio, nadam se da će biti blizu kvalitata Kvesića, nije ni Kvesa od oporavka bio onaj najbolji al' yebiga imao je ogromno iskustvo za naše uslove.Željooooo je napisao/la:Doveli smo vec lijevog beka Dušana Mladenovića, igrao je ranije za armenski Alashkerta, u našoj ligi je igrao za Rudar iz Prijedora, na toj poziciji imamo i našeg juniora Alihodzica..FaraonTM je napisao/la:Svaka čast svima, naklon do poda!![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
pozpropuh je napisao/la:hvala kralju najjaci sivedator je napisao/la: [youtube][/youtube]

Samo Memija vec sad moze u A repku,ako je ovakav Mujdja bolji evp moja glava a tek je Memija na 50%
Zeljeznicar! 1921 !
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Pogledajte na 30:39 kako Dado razbi Geru ko beba zvecku 

Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 24 jul 2015, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Odavno nešto bolje nisam pročitao.DooVe je napisao/la:http://radio.sarajevo.ba/novost/195650/ ... filozofije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa eto, za 1.800 sam samo fulio u zbiru 

Navratis li nekad u Gracanicu,imas rucak od menevedator je napisao/la:[youtube][/youtube]zubar je napisao/la:Ludi ima li igdje snimak i hocel bit reprize veceras na face tv, da s mirom pregledam, danas na stadionu sam bio za jagomira covjece sta nam priredi naš Željo, ponosan sam ne znam sta da kazem..

kraljina

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..