Starčiću, nađi sebi zanimaciju na nekom gay site-u ili chatu, ovdje postaješ naporan . .Tifoz je napisao/la:Brato a gdje ti zivis,jesu li ti lusteri ili plafonjere,zavjese ili žaluzineTuzlak04 je napisao/la:Zar tebi više ne dojadi pisati ovolike gluposti. Ti si definitivno zalutao ovdje, jer vidim da se u peedere razumiješ više nego u nogomet . .Tifoz je napisao/la:Zamolio bi skvera da ne odgovara na tepsijino pitanje. Citirat ce neki post sa diskusija. Momak je izmedju saturna i jupitera![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Meni ko je naporan ja ga ignorisem. Priznaj da pjenis a ne mozes nista 
DŽELO ODLAZI
Nema potrebe....zahvalili ste nam.....momak lijepo pitao, bar sam takav dojam stekao, ako sam sta slagao meni na cast.Tifoz je napisao/la:Ima li neko maramicu jako sam dirnut kuknjava
Ma bola vi imali 13 titula pa se solidarisali s Velezom. Idi prosipaj nekom drugom te price. Prodali bi majku rođenu da se napijete pišake iz pehara od kupa a ne nešto drugo. Idi spavajSkver je napisao/la:Nema potrebe....zahvalili ste nam.....momak lijepo pitao, bar sam takav dojam stekao, ako sam sta slagao meni na cast.Tifoz je napisao/la:Ima li neko maramicu jako sam dirnut kuknjava
DŽELO ODLAZI
Stani u red, prskanje, mechanje . . . Jel to kod vas u Cernici normalna konverzacija među "muškom" rajom.
No comment....Tifoz je napisao/la:Ma bola vi imali 13 titula pa se solidarisali s Velezom. Idi prosipaj nekom drugom te price. Prodali bi majku rođenu da se napijete pišake iz pehara od kupa a ne nešto drugo. Idi spavajSkver je napisao/la:Nema potrebe....zahvalili ste nam.....momak lijepo pitao, bar sam takav dojam stekao, ako sam sta slagao meni na cast.Tifoz je napisao/la:Ima li neko maramicu jako sam dirnut kuknjava
Sramotis ono malo mostarske raje sto je ostalo......sta covjek moze napisati nekome kad mu kazes da bi se napio urina iz pehara....stvarno si neki istraumirani lik....Tifoz je napisao/la:To sam i ocekivao. Haj sad na spavanje
Moram Skver brate, Tepsija dolazi da gledamo utakmicu sa balkona, kaze ne smije na Tusanj, prepoznat ce ga po hodu.Skver je napisao/la:Nemoj Batva, Pastrmka je bio na obuci u VP 5000 Pancevo, mnogo opasni likovi.tepsija je napisao/la:Bratva,na kojem si spratu?Oznaci svoj prozor
Veceras Festival Kaleidoskop, al sta Pastrmka zna sta je zika, on se kune u Milicu Todorovic. Mali zenski Raj veceras, plesu curice, i matorog Pastrmku bi razbudile.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Vecini tuzlaka je poslije Slobode Velez bio najomiljeniji klub, uz Celik. Sad se to promijenilo jednim dijelom, ali vjerovatno ce i to izlapiti vremenom kako klubovi stanu na noge i ozbiljnije uprave budu u nasim klubovima, jer su nas prijasnje unistile, zavadile, zaduzile i ****.Skver je napisao/la:Prva ste ekipa koja bila pozvana na memorijalni turnir "Mustaf Hukic", prvi smo digli glas za Velez i zbog toga nismo osvojili tadasnje prvenstvo.tepsija je napisao/la:Ja sam poprilicno davno bio u Tuzli,i pitomo mi izgledaju tuzlaci,nekako nenametljivi.Bez zayebancije,poprilicno pitomi.Sumnjam da se to promjenilo.Ono kad dodjes negdje i lijepo ti...osjecas se slobodno.Nije provokacija...ne mogu se sjetiti...kako se u Tuzli gledalo na Velez i Mostar prije slucaja Gosk?Ozbiljno me zanima.
Znaci Pastrmka sluzio u "Misticnoj i misterioznoj"?Skver je napisao/la:Nemoj Batva, Pastrmka je bio na obuci u VP 5000 Pancevo, mnogo opasni likovi.tepsija je napisao/la:Bratva,na kojem si spratu?Oznaci svoj prozor
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Azmir u pritvoru zbog namještanja utakmice s Anzhijem, na kladionici digo 3 miliona!
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Bolest ne bira, ti si očigledan primjer za to...Peterski je napisao/la:Azmir u pritvoru zbog namještanja utakmice s Anzhijem, na kladionici digo 3 miliona!
Jest vala nešto kašljucam, a i proljev me uhvati kad tebe vidim...
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Kazu da je vec uplatio 4. mjesto u ligi, a od reprograma zavisi hoce li i kup kupiti.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nadam se, uvijek ste mi bili drag klub a grad kao grad vam je odličan... Fulili smo temu prepucavanja totalno.Batva je napisao/la:Vecini tuzlaka je poslije Slobode Velez bio najomiljeniji klub, uz Celik. Sad se to promijenilo jednim dijelom, ali vjerovatno ce i to izlapiti vremenom kako klubovi stanu na noge i ozbiljnije uprave budu u nasim klubovima, jer su nas prijasnje unistile, zavadile, zaduzile i ****.Skver je napisao/la:Prva ste ekipa koja bila pozvana na memorijalni turnir "Mustaf Hukic", prvi smo digli glas za Velez i zbog toga nismo osvojili tadasnje prvenstvo.tepsija je napisao/la:Ja sam poprilicno davno bio u Tuzli,i pitomo mi izgledaju tuzlaci,nekako nenametljivi.Bez zayebancije,poprilicno pitomi.Sumnjam da se to promjenilo.Ono kad dodjes negdje i lijepo ti...osjecas se slobodno.Nije provokacija...ne mogu se sjetiti...kako se u Tuzli gledalo na Velez i Mostar prije slucaja Gosk?Ozbiljno me zanima.
Sent from my D6603 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Kakav on bolan, vidis da je obican diletant u poznim godinama....lik je obicni slasticar....zna nekad biti simpa....al vecinu stvari usere, vidis da menja nick-ove ko Ramirez Sanchez Carlos alias Sakal......banuju ga svakih 10 dana......sljedeci put kad se bude registrovo nek si da nick Ban....ima da njegov jaran Rigotina svrsi.....zvao ga Probisvjet da ga zgotivi, zvao ga Rigotina...ne smije se pojaviti nigdje.....vidis da je lik asocijalan, visi na forumu.....lafo niko mu nije dorastao ni u virtualnoom ni u realnom zivotu.....kakav on i VP 5000......cudi me kako vec nije ispricao kako je karo majorovu zenu i kcerku i dobio prekomandu u Tuzlu, kaze bio vojni policajac a pita Batvu sta je Batva i lik bio u vojnoj policiji u Tuzli, pa nije Tuzla velicine Londona......hajde saznat ce mo koga je karo i u Tuzli......vjerovatno ce to biti u nastavku u sljedecem broju.Tribalian je napisao/la:Znaci Pastrmka sluzio u "Misticnoj i misterioznoj"?Skver je napisao/la:Nemoj Batva, Pastrmka je bio na obuci u VP 5000 Pancevo, mnogo opasni likovi.tepsija je napisao/la:Bratva,na kojem si spratu?Oznaci svoj prozor
Pise li neko sve podatke o njemu pa da napravimo film o liku i djelu Pastrmke iz Vrapcica 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nema Batve na Wikipediji
Dobar je lik, izlazi J**+, svrsava i to sve dok pise na forumu
Sad ce se javit za 3-4 sata da ne bude ofiran

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma jok ba,ganjaju po gradu kakvog karavana...da moze komplet tribina ici sutra na gostovanjeHeller je napisao/la:Nema Batve na WikipedijiDobar je lik, izlazi ****, svrsava i to sve dok pise na forumu
![]()
![]()
![]()
Sad ce se javit za 3-4 sata da ne bude ofiran
![]()
![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.