FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Hvala komsijama na bodrenju i cestitkama. Zeljo volim te!!
shandrlike-tandrlike
-
- Kontakt:
Iskrene čestitke.Konačno zrela partija BH kluba.Oduševili ste večeras...
-
- Kontakt:
to majstore. ŽIVIOmma_hz je napisao/la:Strumfete prolazite 100 veceras,Kosevo je vazda sretno kad je kisa..citirajte me slobodno poslije tekme..GUD LAK
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
aferim momcinomma_hz je napisao/la:Strumfete prolazite 100 veceras,Kosevo je vazda sretno kad je kisa..citirajte me slobodno poslije tekme..GUD LAK

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Svaka cast na pobjedi.
Iskrene cestitke na prolazu.Stvarno ste pokazali kako se bori za grb na dresu i gine za taj dres.
Puno srece u 3.pretkolu i sve najbolje!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Hvala nadam se da vam je kako se kaze trener gledao tekmu i vidio kak se igra kako se bori a ne ono sinoc je bilo klasicno skidanje gaca prije tekme a ne fudbal s mudima kao danas.Ado76 je napisao/la:Iskrene cestitke na prolazu.Stvarno ste pokazali kako se bori za grb na dresu i gine za taj dres.
51%--------49%
Ma svaka vam čast komšije, ovo je fudbal, ovo su muda, ovo je igra! Bio sam uvjeren da ćete ih izbaciti, ali ovakvo izbacivanje sa stilom zaslužuje duboki naklon svakog ljubitelja fudbala. Uz ovakav pristup, mentalitet i igru ni ovih Belgijanaca se nemojte bojati ni sekunde jedne! 

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Sad kad je sigurno da igramo s njima, da se i odgovoriSPY je napisao/la:Treba mi informacija kad igra željo kući sa belgijancima?

Hvala komsijama i ostalim na cestitkama

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
anonimni je napisao/la:Sad kad je sigurno da igramo s njima, da se i odgovoriSPY je napisao/la:Treba mi informacija kad igra željo kući sa belgijancima?za 2 sedmice
Hvala komsijama i ostalim na cestitkama
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hvala!

Planiram sa jaranom doći iz G. Vakufa ali sa biciklima..

Zeljo je pokazao kako klub iz ove sugave lige treba igrati evropske utakmice. Znaci odgovorno i disciplinovano do samog kraja. Svaka cast, donesite jos koji bod bh fudbalu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Cestitam komšije, sretno protiv Standarda.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Realno, koliko je bilo navijaca?
I svaka cast za prolaz
I svaka cast za prolaz

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
sta mozemo ocekivat od Benjamina Colica? prednosti, mane? koji trenutak mu je bio vrhunac u Zelji? thx
Prednost nikakvu, mane pun k.
Spor, loš u defanzivi, bez volje i želje za bilo kakvim popravkom, napretkom. I njegov privatan zivot
Mi se usrecili kako smo ga se riješili.
Spor, loš u defanzivi, bez volje i želje za bilo kakvim popravkom, napretkom. I njegov privatan zivot
Mi se usrecili kako smo ga se riješili.
Nije Benjo los ako se skloni od kockeKenoRob je napisao/la:sta mozemo ocekivat od Benjamina Colica? prednosti, mane? koji trenutak mu je bio vrhunac u Zelji? thx

sve što je igrao pod odom solidno je odigrao usprkos svemu. ja prvi mislim da je uhljup koji je sam sebe upropastio više nego povreda, ali sve su bile korektne partije. za čelik bi trebao biti dobar. prije te povrede izgledao je k'o reprezentativni potencijal, 2009. - 2013. jedan od najstalnijih i najpouzdanijih igrača želje, nije fulio utakmice bukvalno osim zbog kartona.